^

Entä jos rakastuin?

, Lääketieteen toimittaja
Viimeksi tarkistettu: 20.11.2021
Fact-checked
х

Kaikki iLive-sisältö tarkistetaan lääketieteellisesti tai se tarkistetaan tosiasiallisen tarkkuuden varmistamiseksi.

Meillä on tiukat hankintaohjeet ja vain linkki hyvämaineisiin mediasivustoihin, akateemisiin tutkimuslaitoksiin ja mahdollisuuksien mukaan lääketieteellisesti vertaisarvioituihin tutkimuksiin. Huomaa, että suluissa ([1], [2] jne.) Olevat numerot ovat napsautettavia linkkejä näihin tutkimuksiin.

Jos sinusta tuntuu, että jokin sisältö on virheellinen, vanhentunut tai muuten kyseenalainen, valitse se ja paina Ctrl + Enter.

Kaverit eivät useinkaan voi vastata omiin kysymyksiinsä siitä, mitä tehdä, jos he rakastavat? Rakkaus kattaa pään ja näyttää siltä, että et voi elää ilman tyttöä, että tämä rakkaus polttaa sinut ja tappaa sinut ja että se on ääretön. Jotta ymmärtäisit, kuinka käyttäytyä edelleen, sinun on tiedettävä, mikä on rakkautta. Ja sitten vastausvaihtoehdot - miten käyttäytyä tytön kanssa - tulevat itsestään.

Rakkaus on ...

Englannista sana "rakkaus" on käännetty limerenssiksi - tämä on vahva tunne tai monimutkaisuus, jonka psykologit pitävät positiivisina. Tämän tunteen kohde on toinen henkilö (eläin, esine). Huomio: psykologit sanovat, että rakastuminen aiheuttaa tajunnan kaventumista, jonka vuoksi rakastetun esineen arviointi on merkittävästi vääristynyt. Tämä on psykologinen piirre, joka on rakkaudella otettava huomioon.

Tämän vääristyneen todellisuuden arvioinnin vuoksi on monia pettymyksiä. Annoit tytölle joitain ominaisuuksia, ja sitten kävi ilmi, että hän oli täysin erilainen. Ja kun aika kuluu, ja kun tarkastelet rakkauden kohdetta karkeilla silmillä, usein ajatus tulee mieleen: "Ja mitä löysin siinä?"

Mutta se on myöhemmin. Sillä välin henkilö ei näe mitään haittoja rakastumisen kohteena, mutta jättiläismäiset ulottuvuudet yksinkertaisesti saavat arvokkuutta.

Mikä on ero rakkauden ja muiden tunteiden välillä?

Ehto, kun ihminen rakastuu, eroaa seksuaalisesta kiintymyksestä tai tunteet siitä, että sukupuoli ei ole tässä tapauksessa tärkein asia. Rakastu ihmiseen täysin - hänen askeleitaan, tapojaan, ääntään ja niin edelleen. Mutta toisin kuin rakkaus, rakkaus on voimakkaampi ja myrskyisempi, mutta vähemmän pitkittynyt. Se voi kulua viikon ajan, ja ehkä kuuden kuukauden ajan riippuu rakastuneen rakkauden luonteesta ja pysyvyydestä sekä siitä, onko tämä rakkaus kesken vai ei.

Kun ihminen rakastuu, hän kokee paljon enemmän ja enemmän kuin rakastui. Tämä ehto tiedustelijat luonnehtivat lopullisina, mutta tarkat rakkauden rajat ovat yksilöitä, niitä on vaikea määritellä jopa ammattilaisilta. Tiukimpien arvioiden mukaan rakastuminen voi kestää jopa kaksi vuotta. Mutta riippumatta siitä, kuinka onnellinen olet rakastunut tai päinvastoin, riippumatta siitä, kuinka paljon kärsit, sinun on tiedettävä, että rakkaudella on yksi tärkeämpi ominaisuus: hienous. Ennemmin tai myöhemmin se päättyy, joko joko kiinteään ja voimakkaaseen rakkauteen tai välinpitämättömyyteen tai pettymykseen.

Ja tietenkin, jos olet rakastunut, tämä tila voi olla

  • keskinäinen
  • tyhmä

Mitä sosiaalipsykologit sanovat niistä, jotka rakastuvat?

Jos rakastat, ihmisen ensimmäinen asia on yrittää olla lähempänä hänen intohimonsa kohdetta. Joko puristamalla piiloutuu tästä kohteesta, mutta tämä ei peruuta hänen haluaan olla lähempänä. Nämä kaksi piirrettä havaitaan, kun sosiaalipsykologit ovat rakastuneina.

Jos sinä rakastat, sen määräävät myös fyysiset oireet: ahdistus tai ahdistuneisuus tai syyttömätön ilo tai tunnepudotus rajattomasta onnellisuudesta toivottomaan suruun. Maksamattomalla rakkaudella on tyypillistä tällainen oire tai ahdistus.

Kun kysyt itseltäsi "Mitä tehdä, jos rakastut", huomaa, että rakkauden tila ei ole riippuvainen siitä, onko se vastavuoroinen vai ei. Jos rakkaus ei ole keskinäinen, 90% se kulkee nopeasti. Mutta jos rakkauden kohde vastustaa intohimoa vähän, rakkaus voi kestää kauemmin.

Mitä jos rakastuitte?

Kysy ensin lapselta. Lapset voivat ilmaista sellaisia ajatuksia, jotka ovat kaikesta yksinkertaisuudesta huolimatta erittäin hyödyllisiä meille, aikuisille. Vastausten vaihtoehdot:

  • Ei tarvitse pelätä, vaan mennä perehtymään. (Maaliskuu, 5 vuotta)
  • Voit sanoa sen henkilökohtaisesti henkilölle. Et voi pitää kaikkea itseäsi. (Frosya, 11-vuotias)
  • Jos olet aikuinen, voit suudella ... (kuiskaten) on kiusallista sanoa huulilla. (Rebecca, 5-vuotias)
  • Naimisissa ja ystävien kanssa. (Mark, 6 vuotta vanha)
  • Etsi tapoja estää tämä. (Petya, 9-vuotias)

Vakavasti, kun olet rakastettu, sinun on otettava huomioon kaikki edellä luetellut tiedot ja päätä: haluatko ottaa yhteyttä rakkauden kohteeseen? Jos kyllä, mene, päätä, selvitä. Ja ole onnellinen tai päinvastoin kärsikää hiljaisuudessa. Ehkä rakkautesi ei kulje niin nopeasti ja huomaamattomasti kuin se alkoi.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.