^
A
A
A

Nukkumaan yhdessä tai erikseen?

 
, Lääketieteen toimittaja
Viimeksi tarkistettu: 20.11.2021
 
Fact-checked
х

Kaikki iLive-sisältö tarkistetaan lääketieteellisesti tai se tarkistetaan tosiasiallisen tarkkuuden varmistamiseksi.

Meillä on tiukat hankintaohjeet ja vain linkki hyvämaineisiin mediasivustoihin, akateemisiin tutkimuslaitoksiin ja mahdollisuuksien mukaan lääketieteellisesti vertaisarvioituihin tutkimuksiin. Huomaa, että suluissa ([1], [2] jne.) Olevat numerot ovat napsautettavia linkkejä näihin tutkimuksiin.

Jos sinusta tuntuu, että jokin sisältö on virheellinen, vanhentunut tai muuten kyseenalainen, valitse se ja paina Ctrl + Enter.

Kun jonkin aikaa yhdessä asumisesta, pari alkaa tuntea tiettyä viileyttä suhteessa. Lomakkeen luominen, jossa avioliittoa ei ole olemassa, voi hieman lämmittää tunteitasi. Unelma eri sängyissä joissakin tapauksissa voi jopa pelastaa avioparin.

Lähes joka neljäs pari nukkuu erikseen. Amerikkalaiset asiantuntijat alan unessa tuli tällaisia johtopäätöksiä. Ottaen huomioon, että tutkimukset katsottiin vain tapauksissa, joissa yksi kumppani epämukavaa nukkua vieressä toiseen (kuorsaus, puhuu unissaan, levoton uni), ja ihmiset nukkuvat eri huoneissa, koska eri tilanteissa elämän (työaika, viileä tai lämpöä huoneessa jne) ei oteta huomioon, voidaan päätellä, että tapausten todellinen määrä on paljon suurempi.

Nukkumaanmeno on edistää vahvaa avioliittoa. Niinpä osoitti tutkimuksen, joka tehtiin yhdellä suosituimmista amerikkalaisista sanomalehdistä. He pyysivät lääkäreitä, pappeja, tavallisia puolisoita. Syy tähän - ihmiskehon tarve 7-9 tuntia terveellistä ja rauhallista unta. Toisen henkilön vieressä oleva unelma vähenee noin yhden tunnin. Joten, kun varastetaan unta 8 tuntia, aamulla meistä tuntuu sleepy ja ärsyttää, juuri siksi, että pääsimme nukkumaan vain seitsemän. Siksi riidat, huono tunnelma, hermostunut käyttäytyminen.

Romantiikka on toinen syy, miksi parit valitsevat eri sängyt. Koko työviikon aikana he nukkuvat erikseen, ja viikonloppuna heistä on kyllästynyt yhteiseen illalliseen, joka siirtyy tasaisesti jaettuun sänkyyn. Poistaminen pahentaa toiveita, ja monet uskovat, että tällainen seksi on paljon tunteikempaa. Mutta jos tällainen vaihtoehto ei sovi yhteen puolisoista, on parempi luopua tällaisista kokeista.

Kirkon ministereitä, joiden kanssa he onnistuivat puhumaan tästä aiheesta sanomalehden kirjeenvaihtajille, eivät pidä tällaisia tapauksia tuomittavina. Heidän mielestään tärkein asia on säilyttää hengellinen yhtenäisyys perheessä, ja seksuaaliset suhteet ovat olennainen osa lisääntymistä.

Ja silti on olemassa vaara, että vietetty yötä erilaisten peittojen alla. Se on psykologinen etäisyys toisistaan. Pari sänkyyn voi tuntea olevansa lähellä vierasta, kokemaan jonkinasteista epämukavuutta, epätavallista uutta.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.