^
A
A
A

Seksuaalisten kumppaneiden psykologisten tyyppien luokittelu

 
, Lääketieteen toimittaja
Viimeksi tarkistettu: 19.10.2021
 
Fact-checked
х

Kaikki iLive-sisältö tarkistetaan lääketieteellisesti tai se tarkistetaan tosiasiallisen tarkkuuden varmistamiseksi.

Meillä on tiukat hankintaohjeet ja vain linkki hyvämaineisiin mediasivustoihin, akateemisiin tutkimuslaitoksiin ja mahdollisuuksien mukaan lääketieteellisesti vertaisarvioituihin tutkimuksiin. Huomaa, että suluissa ([1], [2] jne.) Olevat numerot ovat napsautettavia linkkejä näihin tutkimuksiin.

Jos sinusta tuntuu, että jokin sisältö on virheellinen, vanhentunut tai muuten kyseenalainen, valitse se ja paina Ctrl + Enter.

Mies-isä. Iäkkäämpi henkilö, joka psykologisesti tarvitsee naisen kumartamaan häntä, olisi huomattavasti nuorempi, heikompi fyysisesti, kokematonta. Hänen seksuaalivietti voi olla alhainen (tai lyhennetään), mutta taiteen kosinta naisen avulla hän voi hurmata joillekin naisille, kun taas yhdynnässä - vakuuttavat johtuen hyvästä valmistuksesta, käytöstä erilaisia hyväilevä ja tarkasti valittu, vaikka heikkoa tehoa.

Mies mies. On olemassa kaksi tyyppiä:

  • aktiivinen (aggressiivinen) tyyppi,
  • passiivinen (aggressiivisen naisen tarvitsema).

Aktiivisia. Nuori mies tai keski-ikäinen mies, jolla on hyvä fyysinen kehittyminen, itsevarma, hieman tylsä, vähän erottava syötti, mutta joka kuljettaa niitä voimakkaasti. Seksuaalisessa tekossa - pitkään kitka-ajan kannattajana, joka joskus on taipuvainen aiheuttamaan naiselle kipua ja moraalista kärsimystä.

Passiivinen. Nuori tai keski-ikäinen mies, palvelee naista, joka katsoo itsensä arvottomaksi, syylliseksi, janoon rangaistukselle ja jopa halveksitukselle. Hän mieluummin naisia, joilla on aggressiivisia suuntauksia seksuaalisessa elämässä.

Mies-poika. Aina nuori, infantile, fyysisesti heikko, usein häviäjä, ei pelkää kertoa naiselle siitä, haluaa hänet pahoillani. Hämmästyksissä pieni cutesy, kapri- siivinen, passiivinen, odottaa naisen huoltajuutta, toimintaa seksuaalisessa elämässä.

Nainen on äiti. Useammin kuin keski-ikä (nuoremmalla iällä on erottamaton seksuaalisuus), mutta ehkä nuori. Lohdutuksen järjestelmässä vallitsee pelastustyön, tuen ja kasvatuksen motiivi. Joskus on kyse lähentymisestä alkoholistien, psykopaattien, kroonisten häviäjien kanssa pelastaakseen heidät tekemään miestä. Kauneuden puute, fyysinen heikkous, epäkäytännöllisyys, epäonnistuminen ja sairastuvuus eivät vain heitä hylkää, vaan päinvastoin ne voivat olla tekijöitä, jotka herättävät ja herättävät.

Nainen nainen:   

  • passiivinen (naisellinen, kärsimys) tyyppi,
  • aktiivinen (aggressiivinen, naispuolinen herra).

Passiivinen. Usein nuorempia miehiä, taitava tottelevaisuus, uhrautuminen, myötäantava vuonna sukupuolielämään ottaa kuvan käyttäytymistä ja taktiikat miehistä, mutta reagoi negatiivisesti hänen passiivisuus, heikkous ja epäonnistuminen. Hänen ihanteensa miehestä sisältää fyysistä voimaa, jonkin verran vakiintunutta, mutta kaunista ulkonäköä. Aiemmin aikoin menin naimisiin.

Aktiivisia. Pyrkii aktiiviseen valintaan kumppaniksi, ylivoimaiseksi hänelle. Rakkaus ilmaisee ironia, kritiikkiä, pilkkaa. Makkarissa on aktiivinen; korostaa ihmisen kyvyttömyyttä, voi pahoinpitelyä ja suutelua samanaikaisesti, ja aiheuttaa hänelle myös tuskaa.

Naisen tytär. Yleensä paljon nuorempia kuin miehet, toteaa, että nuoresta lähtien he ovat halunneet paljon vanhempia. Se oli tylsää kollegoilleni. On suuri tarve seksuaaliselle alkusoitolle, kuin itse seksuaalisen toiminnan voimakkuudelle. Jopa fyysiset merkit vanhuudesta, esimerkiksi ryppyjä, kuten tämä nainen.

Vertaamalla tällaisten miesten ja naisten sosiaalipsykologisia piirteitä voidaan havaita, että esim. Miespoika ja äiti-nainen edustavat psykologista ja seksuaalista harmoniaa. Samaa voidaan sanoa mies-miestä ja nainen-naisesta. Samaan aikaan mies-isä-äiti-nainen-suhde, urospuolinen poika ja naispuolinen nainen osoittavat tietyn epämuodostumia seksuaalisissa tarpeissa ja odotuksissa (odotukset).

Näin ollen kaikki vaiheet ja vaihtoehtoja niin sanottu seksuaalinen tekniikkaa tulisi harkita ei ainoastaan mekaanisen toiminnan tietyille ärsykkeille, vaan myös niiden psykologisia sisältöä, ei noudateta tai henkilökohtaisiin tarpeisiin, arvoja, asenteita ja kantoja henkilön.

trusted-source[1], [2], [3], [4], [5], [6], [7], [8], [9], [10], [11], [12]

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.