^
A
A
A

Sukupuolisen kiihottumisen prosessi ja sen rikkomus

 
, Lääketieteen toimittaja
Viimeksi tarkistettu: 19.10.2021
 
Fact-checked
х

Kaikki iLive-sisältö tarkistetaan lääketieteellisesti tai se tarkistetaan tosiasiallisen tarkkuuden varmistamiseksi.

Meillä on tiukat hankintaohjeet ja vain linkki hyvämaineisiin mediasivustoihin, akateemisiin tutkimuslaitoksiin ja mahdollisuuksien mukaan lääketieteellisesti vertaisarvioituihin tutkimuksiin. Huomaa, että suluissa ([1], [2] jne.) Olevat numerot ovat napsautettavia linkkejä näihin tutkimuksiin.

Jos sinusta tuntuu, että jokin sisältö on virheellinen, vanhentunut tai muuten kyseenalainen, valitse se ja paina Ctrl + Enter.

Erityisesti seksuaalinen seksologia (seksuaalisen elämän tiede) korostaa tällaisia painavia ongelmia: miesten ja naisten seksuaalisuuden ominaispiirteet näkökohtia ja psykofysiologiaa sekä sosiaalisten ja seksuaalisten ongelmien dynamiikkaa; suhteellisuus erottaa toisistaan "seksuaaliset" ja "ei-seksuaaliset" liitteet ja miesten ja naisten reaktiot.

Seksuaalit stimuloivat ärsykkeet eri ihmisille ovat erilaisia: jotkut houkuttelevat toisen henkilön näkemyksiä, muita kosketuksia jne. Miehet todennäköisemmin kokevat lisääntynyttä seksuaalista herättävyyttä naisen ruumiin eri osien näkökulmasta. Seksuaalinen kiihottuminen voi johtua paitsi henkisten tekijöiden vaikutuksesta myös ulkoisten sukupuolielinten paikallisten reseptorien stimuloimisesta.

Toisaalta, käsitys henkilön tai kuviteltu kuva sisältää cortex limbisen järjestelmän aivoissa ja hypotalamus, mutta toisaalta, tuotetaan yhteistyökumppaneiden keskinäisten virikkeiden pudendal lopulta aiheuttaa selkärangan refleksit, tarjoaa muutos miehen ja naisen sukupuolielimet, erityisesti krovenapolnenie ja eritys. Miellyttävät tunteet tarjoavat seksuaalisen käyttäytymisen aktivoinnin, joka yhdistää kaksi ihmistä.

Yhdynnän herättää tunteita lopulta johtaa orgasmin, joissa on äkillisen intensiteetti eroottisen tuntemuksia, mukana lihasten supistumisen, mutta ihminen - ja siemensyöksy. Lisääntynyt verenkierto penikselle ja klitorisille, minkä seurauksena ne suurenevat. Täyttäminen kavereiden ympärillä puristaa laskimo-aluksia vähentäen veren ulosvirtausta peniksestä. Tämän seurauksena sisäinen paine nousee, peniksen pituus kasvaa ja kovuudeksi (erektio).

Naisilla veren virtaus ulkoisiin sukuelimiin (vulvava) tekee kudoksista emättimen aukon ympärillä tiiviimpiä ja edistää pitkin bursarin kanavaa. Lisääntyy kohdun veren täyttöä. Emättimen seinät alkavat erittää nestettä, ja eteisten rauhasten (Bartholinin rauhaset) ovat limaa. Tämä auttaa peniksen liikkumista emättimeen ja luo suotuisamman ympäristön siittiöiden eloonjäämiseen. Miehillä, seksuaalisen kiihottumisen aikana (ennen orgasmiota), myös penisillä erittyy rauhasten erittämän rauhasen erittyminen.

Orgasmille on tunnusomaista tunne räjähdys, joka voidaan rajoittaa perineal alueeseen tai ulottua koko kehoon (yleinen levottomuus).

Orgasmien aistimuksiin voi liittyä jalkojen, kaulan, kasvojen, vatsan, lihaksen lihasten supistuminen, kivespussi lyhenee, kivekset kiristetään. Erityisen voimakkaalla stimulaatiolla leikkaukset muistuttavat kramppeja voimakkaalla siemensyöksyllä, täydellisellä lihasten rentoutumisella ja rauhan tunteella.

Naisilla orgasmi ilmenee monissa rengaslihaksen supistuksissa, jotka sijaitsevat emättimen sisäänkäynnillä. Kohtien lihaksia voi olla supistunut. Joskus nisäkkäiden nänni on pystytetty.

Nuoripari, ei ilmene miellyttäviä tunteita seksistä tai epäillä kykyä ajatella lapsen ensinnäkin, kannattaa kiinnittää erityistä huomiota kaikkein loukkaukset prosessin seksuaalisen kiihottumisen: impotenssi miehillä ja kylmyys, anorgasmia, vaginismi - naisilla.

Ensisijainen impotenssi - ihmisen kyvyttömyys saada ja ylläpitää erektio sukupuolisuhteen päättymiseen asti ja varmistaa seksuaalisen tyydytyksen saavuttaminen kumppanin kanssa.

Toissijainen impotenssi johtuu orgaanisista syistä sekä liiallisen käytön suurista annoksista alkoholia tai tiettyjä lääkkeitä.

Frigidity (seksuaalinen kylmyys) - seksuaalisen halun, seksuaalisten tunteiden ja orgasmin täydellinen poissaolo tai väheneminen naisilla.

Useissa tapauksissa kylmäuuteen liittyy kivuliaita aistimuksia tai vastenmielisyyttä seksuaaliseen kanssakäymiseen.

Frigidity on usein havaittavissa naisilla, joilla on liiallinen epäilys, epävarmuus, kylläisyys, taipumus pitkään kokemukseen negatiivisista tunteista. Tässä tapauksessa merkittävä rooli voi olla psykotrauma, johon liittyy virtsan repeytynyt repeytyminen, yrittää raiskaus, raskauden pelko tai julkisuus suhteet, fyysinen vastenmielisyys kumppanille. Frigiditeettiä edistävät neurohumoraaliset häiriöt, herkkyyshäiriöt ja seksuaalisten aistien ja orgasmin menetykset, synnynnäiset epämuodostumat ja sukupuolielinten tulehdussairaudet.

Orgasmin puute - on kylmyys oire, joka aiheutuu esimerkiksi aviomies keskeytynyt yhdynnässä (ennenaikainen siemensyöksy), riittämätön koulutus psihoeroticheskoy naisten lähentyä (puutteen vuoksi esileikki, virheellisesti valittu asento, jne ...).

Vaginismus on emättimen ja lantionpohjan lihasten kouristuskohtainen supistuminen, joka estää seksuaalisen toiminnan. Vaginismus voi syntyä pelon pelosta, kumppanin karkeasta käyttäytymisestä.

Tottivat miehet eivät vaadi yhdyntää.

Näiden häiriöiden hoito vaatii lääkäriä ja potilaita luottavaisesti ja pysyvästi psykoterapian saavutusten ammattimaiseen soveltamiseen. Nämä rikkomukset ovat kiistattomasti poistettavissa.

Aikaisemmin kuvattu seksuaalisen kiihottumisen ja käsitys prosessi kuvastaa normaalin yhdynnän terveiden miesten ja naisten, joka johtaa hedelmöitetty munasolu, alkion ja raskaus kehitystä. Valitettavasti tosielämässä on esiintymisen riski erilaisiin sairauksiin (perinnöllinen, ei-tarttuva, tarttuva), joka on ajankohtaista havaitseminen ja kääntymättömät lääkäreille, ei voi vain aiheuttaa kuolinisku sukuelinten alueella miehen ja vaimon, mutta myös fyysistä terveyttä raskaana , sikiö ja tuleva vauva. Se määrittää elintärkeää (suunnittelusta ja luoda terve perheet) tarvitsevat kuvata tärkeimmät syyt johtavat kyvyttömyys naisten ja miesten ajatella normaalia kehitystä sikiön ja syntymän terve vauva, eli hedelmättömyys ja muut häiriöt.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.