^

Intialaiset ongelmat ja häiriöt

Seksuaalisuus on keskeinen rooli ihmisen elämässä ja maailmankatsomuksessa. Sukuta suvun lähteenä seksuaalisuus on luonnollisesti ihmisen psyyken tärkein tehtävä. Jokaiselle ihmiselle seksuaalinen identiteetti on itsetunnistumisen perustavanlaatuinen tekijä, se heijastaa somaattista perustuslakia, kehityksen lähdettä, vaikuttaa tunneelämään, sosiaalisten roolien toteutumiseen ja jopa talouden olemassaololle. Seksuaalinen toiminta tai sen puutteet voivat olla syvällinen vaikutus henkiseen hyvinvointiin, henkilökohtaisiin yhteyksiin ja suhteisiin. Hänen kyvyttömyys seksuaalisen seksuaalisen toiminnan ilmaisemiseen sukupuolensa mukaan hyväksyttävien seksuaalisten normien muodossa voi johtaa vakaviin tunteisiin ja henkiseen traumaan.

Efebofilia

Ephebofilia on mielenterveyshäiriö, eräänlainen pedofilia. Ilmentää aikuisen miehen tai naisen seksuaalista vetovoimaa nuorille lapsille. 

Kylmyys

Harkitse tämän häiriön tyypit, sen syyt, diagnoosimenetelmät, hoito ja ennaltaehkäisy.

Anorgasmia

Tämä häiriö vaikuttaa suurimmassa osassa naispuolista väestöä. Mitä tulee miehiin, tämä on hyvin harvoin heille.

Nopea siemensyöksy

Tämä on sairaus, joka vaikuttaa moniin miehiin. Tarkastellaan ennenaikaisen siemensyöksyn tärkeimpiä syitä, hoitomenetelmiä ja ennaltaehkäisymenetelmiä.

Kylmäaineen käsittely

Katsotaanpa suosituimpia ja tehokkaimpia tapoja hoitaa frostisuus vaihtoehtoisilla lääkkeillä, lääkkeillä ja muilla menetelmillä.

Pelko seksistä

Sukupuoleen (genofobiaan tai koitofobiaan) kohdistuva pelko on täysin riippumatonta tilannetta, ja siksi se on tuskallinen henkilölle, vaikka se on ymmärrettävää psykologian ja lääketieteen näkökulmasta.

Seksuaaliset häiriöt naisilla

Monet naiset alkavat tai suostuvat seksuaaliseen kanssakäymiseen, koska he haluavat tunnepitoisuutta tai haluavat parantaa heidän terveyttään, vahvistaa houkuttelevuuttaan tai tyydyttää kumppaninsa.

10 estettä naisen orgasmille

Jos sukupuolen aikana naiset eivät pääse orgasmiin, he yleensä syyttävät sitä. Kuitenkin orgasmi voi "mennä pois" muista syistä.

Sukupuolisen kiihottumisen prosessi ja sen rikkomus

Erityisesti modernin seksologian (seksuaalisen elämän tiede) korostuu tällaiset kiireelliset ongelmat: miesten ja naisten seksuaalisuuden ominaispiirteet näkökohtia ja psykofysiologiaa

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.