^

Anti-selluliittiset housut laihtumiseen: kuumamuodot, tulivuori, artemis

, Lääketieteen toimittaja
Viimeksi tarkistettu: 19.10.2021
Fact-checked
х

Kaikki iLive-sisältö tarkistetaan lääketieteellisesti tai se tarkistetaan tosiasiallisen tarkkuuden varmistamiseksi.

Meillä on tiukat hankintaohjeet ja vain linkki hyvämaineisiin mediasivustoihin, akateemisiin tutkimuslaitoksiin ja mahdollisuuksien mukaan lääketieteellisesti vertaisarvioituihin tutkimuksiin. Huomaa, että suluissa ([1], [2] jne.) Olevat numerot ovat napsautettavia linkkejä näihin tutkimuksiin.

Jos sinusta tuntuu, että jokin sisältö on virheellinen, vanhentunut tai muuten kyseenalainen, valitse se ja paina Ctrl + Enter.

Ylimääräinen paino on tullut todellinen vitsaus nykymaailmassa, se vaikuttaa planeetan yli puolentoista miljardin ihmisen asukkaisiin. Tämä ei ole vain esteettinen, vaan myös vakava uhka terveydelle, koska lisää sydän- ja verisuonitautien, aineenvaihduntasairauksien ja tuki- ja liikuntaelinten sairauksien riskiä. Monet menestyvät menestyksekkäästi, vaikka rajoittavat itseään herkullisiin ja ravitsevaan ruokaan, lataamaan fyysisiä harjoituksia, joita kaikki eivät voi. Lihavuus ei ainoastaan aiheuta ihmisiä, etenkin naisia, erilaisiin radikaaleihin toimenpiteisiin, vaan myös halu saada mallikuva, jotta kuva vastaisi kiiltäviä katteita. Näiden kaikkien ihmisten unelma on yksi - ei muutu tavanomaiseen elämäntapaan, mutta samaan aikaan laihduttaa. Onko mahdollista, että maailmassa, jossa avaruusraketteja, tietokoneita ja erilaisia nanoteknologioita on kehitetty fiktiivisen tason tasolla, mikään ei ole keksitty ihmisen auttamiseksi? On selvää, että kaikki samoin huolehtivat meistä, keksimme polvihousut ja muut tuotteet laihtumiseen.

Onko polvihousut auttavat sinua laihtua?

Mutta onko polvihousut auttavat laihtuminen vai onko se toinen temppu purkaa rahaa kuluttajan taskuista? Mikä niiden toimintaperiaate perustuu? Valmistajat väittävät, että sillan ominaisuus painon pienentämiseksi tuottaa saunan vaikutuksen. Innovatiivinen materiaali, josta ne on valmistettu, kutsutaan neopreeniksi. Se on hyvin joustava huokosensa ansiosta, kehossa joka muodostaa, nopeasti lämmittää kehon lämpötilaa ja nopeuttaa aineenvaihduntaa. Tämä lisää hikoilua, ylimääräinen neste yhdessä toksiinien kanssa tulee ulos, elastisuus ja elastisuus lisää. Siltojen epäilyttävä etu on niiden helppokäyttöisyys. Voit käyttää niitä kotona, kuntosalilla ja jopa työssä housujen tai hameen alla. Älä ajattele, että tällaiset vaatteet tekevät kaiken puolestasi. Hyvän ja nopean tuloksen saamiseksi sinun on edelleen turvauduttava fyysiseen rasitukseen ja selluliittia vastaan.

trusted-source[1]

Ratsastushyödykkeiden painonpudotukseen

Ratsastushousut laihduttamiseen kuumien muotojen ulkoapäin poikkeavat vähän tavallisista vaatteista, mustalla keltaisella vyölenkillä ja samaa emblemia housuilla, korkealla vyötäröllä. Ne ovat pehmeitä ja joustavia, sopivat kulutukseen kadulla, sopivia urheilukenkien ja T-paidan kanssa. Mitat ovat laajalla alueella S-XXXXL. Siten pienin vastaa vyötäröä 64-72 cm, lantion - 86-97 cm, suurin 101-104 cm ja 124-127 cm. Materiaalin koostumus, josta housut valmistetaan, koostuu 40% neopreenista ja 30% nailonista ja polyesteriä. Tämä materiaali on nimeltään neotex ja on ainutlaatuinen ja innovatiivinen. Vartalon lämpötilan kohottaminen, nämä vaatteet polttavat rasvoja ja aiheuttavat laihtumista. Jotta ei tuntisi epämukavuutta nesteen kertymisestä housujen alla, on erityinen yläkerros, joka absorboi sen. Näiden ominaisuuksien lisäksi siltojen tiheyden ansiosta saavutetaan hierontavaikutus. Arvostelun mukaan neotex-kuumien muotoilijoiden tulokset ovat alkaneet tuntua 10 päivän kuluttua.

Ratsastushousut laihtumiseen tulivuorelle (vulkan)

Housut laihtumiseen Volcano (Vulkan) koskettaa kumilla kuvaa tuotteesta, mutta itse asiassa kankaan koostuu kolmesta kerroksesta: ulompi - nylon Lycra, väli - neopreeni, sulkemalla se - termoselya. On tärkeää valita oikea koko, niin että housut sopivat tiukasti kehoon, eikä heilua. Fyysinen aktiivisuus lisää rasvojen hikoilua ja polttamista sekä selluliittia estäviä lääkkeitä, joten odottaa nopeaa vaikutusta. Naisille, joilla on paljon tekemistä ympäri taloa, tulivuori ja polvihousut ilman kuntosali auttaa päästä eroon ylimääräisiä kiloja ja laihtumiseen heidän omaisuutensa parantaa yhteishenkeä ja tuntuu todella nainen.

Ratsastushousut painonpudotukseen artemikselle (artemis)

Ratsastushousut artemikselle (artemis) musta, jonka materiaali on valmistettu, 95% kuuluu neopreeniin, 3% nailoniin ja 2% puuvillaan. Kankaan rakenne on kolmikerroksinen. Sisäpuuvillainen pinnoite estää ihon hankautumasta ja ärsytyksestä. Sivussa on vetoketju, korkea vyö, jonka ansiosta vatsan voi vähentää merkittävästi. Suurin koko on XXL, joka vastaa 50-52, niiden pituus on 33 cm. Yhdistelmä yllään siltoja anti-selluliitti geelit ja urheilu harjoitukset tehostavat niiden tehokkuutta, tekee ihon joustava ja sileä.

trusted-source[2], [3]

Ratsastushousut laihtumiseen

Sillan etuna painonpudotuksen laiminlyöntiä varten on, että valmistajat ilmoittavat, että ne ompelevat kahta kapselia kosmeettisilla valmisteilla, jotka kulutetaan luovuttaen niiden sisällön ja auttavat laihtua. Jotkut mikrokapselit toimivat välittömästi, toiset - koko kurssi, laskettu keskimäärin 20 päivää. Lisäksi kankaan kuidut valmistetaan erityisellä tavalla, muistuttaen mehiläisiä, jotka antavat hieronnan vaikutuksen. Pakaran alla kangas on ommeltu päärungon yli, mikä tukee tätä kehon osaa. Lantion alueella käytetään muuta materiaalia, jonka kautta kapseleista tulevat aineet eivät tunkeudu tähän vyöhykkeeseen. Vaikuttaa siltä, että yrityksen valmistaja ajatteli sitä pienimmälle yksityiskohdalle, se aiheuttaa luottamusta.

Hotex

Ratsastushousut laihdutustekniikalle (hotex) kuuluvat lämpöalusvaatteisiin, joita käytetään ulkoavaruissa ja harjoittelussa kuntosalilla ne ovat urheiluhousujen alla. Näillä polvilla on erityinen kyllästys, mikä vahvistaa niiden toimintaa. Käytettäessä sitä tuntuu lämpimältä, kylmäkauden aikana se lämpenee hyvin. Fyysiset kuormat mahdollistavat odotetun vaikutuksen nopeuttamisen.

trusted-source[2], [3]

Ratsastushousut laihtumiseen

Laihdutus siltojen lite painot ovat 10% nailonia, 90% neopreeniä. Korjaa reiden reidet, pakarat, auttaa menettämään liiallisia kiloja. Seuraavassa mitoituksessa: S, M, L, XL, sivulla on vetoketju. Arvostelussa naisia varoitetaan housujen pienestä koosta. Parempien tulosten saavuttamiseksi heidän ei tarvitse vain käyttää kotona, vaan myös urheilua.

Gezanne

Ratsastushousut laihdutukseen gezanne ovat selluliittia ja saunan vaikutusta. Kolmikerroksiset kangasvaatteet tarjoavat liiallisen kosteuden poistamisen kehosta, eliminoivat selluliitit ja vahvistavat ihon sävyä. Polvihousujen välikerros on puuvillaa, jonka ansiosta hiki imeytyy hyvin, ihon ärsytystä, kitkaa, allergioita ei ole. Keskikerros on valmistettu neopreenista, joka tuottaa lämpövaikutuksen ja samalla ei häiritse ilmankiertoa. Ulompi kerros on lycra, joka tekee ratsastusta näyttävän hyvältä.

Deluxe-huone

Sarja anti-selluliittia polvihousut laihtuminen deluxe on suunniteltu avulla lämpövaikutus poistaa ylimääräinen neste, ja sen liiallinen paino. Tätä tehtävää hoitaa 2 cm: n paksuinen neopreenikerros. Ja käyttää tällaisia vaatteita oli mukava, sisempi kerros housut on valmistettu puuvillasta. Se imeytyy kosteuteen, iho samanaikaisesti hengittää, minkä vuoksi on olemassa mahdollisuus housujen pitkäaikaiseen kulutukseen. Erityisen leikkauksen ansiosta vatsan lihakset, reidet tuetaan, lisäksi ne vaikuttavat suotuisasti verenkiertoon. Vasta-aiheet voivat olla ihoärsytyksiä ja muita epidermaalisia sairauksia.

trusted-source[4]

Ratsastushousut laihtumiseen alef

Housut laihtumiseen Alef poistaa selluliittia, aktivoi verenkiertoa kautta micromassage vähentää suonikohjuja ilmenemismuotoja, ja vaikuttavat sauna, jolloin ihon hengittää välikerroksen neopreeni, jolla setchastuyu rakenne.

trusted-source[5], [6]

LANAFORM

Ratsastushousut laihdutukseen ovat valmistettu kolmikerroksisesta kankaasta. Ulkopuolella 100% polyesteriä, joka antaa tuotteen hyvän näköisen, ei rypisty ja kuivuu nopeasti. Sisäkerros on luonnollinen lateksi, hypoallergeeninen, joustava ja kiristettävä, jonka ansiosta liikkeen aikana hierotaan lonkat, jalat, vatsa. 79% puuvillasta valmistettu vuori tarttuu kehoon, loput polyesteri. Kuten muutkin ratsastushyödykkeet painonpudotukseen, suurin vaikutus saavutetaan urheilun aikana. Edessä on kätevä vetoketju. Sisäiset saumat ovat siistit, kehon tiheydestä huolimatta, ei ole epämukavaa. Siltojen tehokkuus perustuu lämmitysvaikutukseen.

Vasta

Lämpökaapeilla on omat vasta-aiheet. Niitä ei voida käyttää ihosairauksiin, lantion elinten patomeihin, kasvaimiin, suonikohjuihin, raskauteen, sydämen toiminnan häiriöihin. Rintojen housut on suositeltavaa olla enintään 2-3 tuntia, muutoin iho voi olla hikoilua ja ärsytystä. Älä osta niitä pienempään kokoon paremman vaikutuksen vuoksi, joten lantion alusten ja elinten liiallista puristusta ei ole.

trusted-source[7], [8], [9], [10], [11], [12], [13]

Poimutettavat puristushousut painonpudotukseen

Kaikki edellä mainitut polvihousut sisältävät saunan ja mikrohieron vaikutuksen lisäksi kolmannen vaikutuksen kehoon, joka on tehokas ylimäärän menettämiseen - vetää tai purista. Niiden tukeva ominaisuus vähentää nivelten ja nivelsiteiden fyysistä rasitusta, niitä käytetään traumojen ja leikkausten jälkeen, joissa on suonikohjuja. Rintojen lävistyshousut eivät ainoastaan purista rungon, vaan ne on tehty siten, että alhaalta vetäminen on enemmän kuin edellä, jotta ne eivät aiheuttaisi suonikohjuja. Tämä saavutetaan kuitujen erityisellä lomittamisella.

Miesten ratsastushousut laihtumiseen

Tuottajat huolehtivat paitsi naisista, myös ihmiskunnan voimakkaasta puoliskosta. Painonpudotukseen on miesten neopreenipyörää. Ne tarjoavat mahdollisuuden laihtua, antaa kehon selkeitä ääriviivoja, estää urheilun vammoja, selviytyä niiden seurauksista ja olla erittäin mukava käyttää. Urheiluvaatteiden lisäksi on housut ja arkipäivää.

Arviot ostajista ja lääkäreistä

Analysoidessamme ostajien ja lääkäreiden palautetta voimme tehdä seuraavan päätelmän. Kaikki kuluttajat yritti siltoja tai muita laihtumiseen housut, jaettu kahteen leiriin: niihin, jotka piti tarpeellisena tehdä fyysistä työtä tavoitteen saavuttamiseksi ja sai odotetusti ja ne, jotka asetti toivonsa vain vaatteita ja oli pettynyt. Ensimmäinen numero on paljon suurempi. Silti ihmisen rooli monissa prosesseissa ei ole vielä vähentynyt nollaksi, ja fyysinen työ vaatii paitsi tiettyä työtä myös tyydytystä.

Lääkäreiden huomautusten osalta pidättyväisyys on tyypillistä, mikä liittyy epävarmuuteen tällaisten vaatteiden raaka-aineiden laadussa, koska neopreeni on keinotekoinen kumi, johon allergioita voi esiintyä. Ilman laatusertifikaattia hänelle ja materiaaleille, joiden kanssa hänet käsitellään, ei voida sanoa varmuudella hänen turvallisuudestaan. Lääkärit varoittavat myös näiden pikkuhousujen pitkittyneestä kulumista, tk. "Sauna-vaikutus", joka on neopreenituotteiden tärkein valttikortti, ei voi kestää pitkään terveyshaittojen vuoksi. Saunat vierailevat sen faneilla kerran viikossa pieninä aikoina. Vakaa pakkausvaikutus ei myöskään ole sallittua. Hän rikkoo imusolmukkeiden, puristaa paitsi ihoa ja rasvaa, myös sisäelimiä. Lääkärit suosittelevat ennen sillan, shortsin, leggingsin, hihnojen ja muiden neopreeni-osien ostamista, ota yhteys lääkäriin, erityisesti eri patologeihin

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.