^
A
A
A

Kuinka kiristää vatsan keisarileikkauksen jälkeen?

 
, Lääketieteen toimittaja
Viimeksi tarkistettu: 18.10.2021
 
Fact-checked
х

Kaikki iLive-sisältö tarkistetaan lääketieteellisesti tai se tarkistetaan tosiasiallisen tarkkuuden varmistamiseksi.

Meillä on tiukat hankintaohjeet ja vain linkki hyvämaineisiin mediasivustoihin, akateemisiin tutkimuslaitoksiin ja mahdollisuuksien mukaan lääketieteellisesti vertaisarvioituihin tutkimuksiin. Huomaa, että suluissa ([1], [2] jne.) Olevat numerot ovat napsautettavia linkkejä näihin tutkimuksiin.

Jos sinusta tuntuu, että jokin sisältö on virheellinen, vanhentunut tai muuten kyseenalainen, valitse se ja paina Ctrl + Enter.

Vatsan jälkeen keisarileikkaus voi vaivata naista pitkään - onko se vatsakipu tai esteettisiä ongelmia. Mutta on olemassa ilmiöitä, jotka ovat hyvin tyypillisiä vatsan lihaksen kuntoa varten keisarileikkauksen jälkeen. On tärkeää tietää, milloin on syytä ottaa yhteys lääkäriin apua varten ja kun voit erikseen säätää ulkonäköä ja kiristää vatsalihaksia.

Keinotekoisen osan jälkeen tapahtuneiden rikkomusten ominaisuudet

Keisarileikkaus on kirurginen toimenpide, joka koostuu vatsan ja kohdun kirurgisesta leikkauksesta lapsen syntymään. Tätä menettelyä ei yleensä suunnitella etukäteen, jos ei ole näyttöä, ja lääkärit yleensä turvautuvat siihen hätätilanteessa, kun sikiön syntyminen on mahdotonta luonnollisella tavalla. Lääkärit suosittelevat keisarileikkausta useista syistä, esimerkiksi lapsesi on väärässä paikassa tai sikiö on hyvä turvallisen fysiologisen toimituksen kannalta. Muut keisarileikkauksen mahdolliset syyt ovat napanuoran, istukan ja kohdunkaulan ongelmat. Lisäksi, jos sinulla tai lapsellasi on tiettyjä terveysongelmia, niin keisarileikkaus voi olla paras vaihtoehto.

Keisarileikkauksen aikana tehdään kaksi viiltoa - toinen iholla ja vatsalihaksilla ja toinen - kohdussa. Synnytyksen jälkeen sekä kohdussa että vatsaan sovelletaan sutureita. Sisäiset ompeleet kohtuun liuottavat useita päiviä. Mutta joillakin naisilla parantuminen kohtuun voi kestää kauemmin kuin ihon parantavien uloimpien nivelten, joten sinun on oltava varovainen, koska se voi aiheuttaa kipua. Vatsakipu keisarileikkauksen jälkeen voi kehittyä kahdesta pääasiallisesta syystä: hermokipu ja lihaskipu. Vatsan lihakset keisarileikkauksen jälkeen voidaan palauttaa pitkään, koska lihaskuitua ei voida yhdistää samalla tavalla kuin aiemmin. Tämä voi aiheuttaa epämukavuutta ja kipua. Lihaskipu on itse asiassa yleisin syy krooniseen kipuun keisarileikkauksen jälkeen yleisesti. Tällaista kipua voi esiintyä spontaanisti, mutta se voi johtua myös traumasta (esimerkiksi leikkauksen tai synnytyksen aikana). On syytä muistaa, että raskauden ja synnytyksen hormonaaliset muutokset sekä unen puute ja vastasyntyneen hoitotyön stressit - kaikki voivat ylläpitää kroonisen kroonisen kipua. 

Kivut vatsaan keisarileikkauksen jälkeen syntyvät, kun lihakset kireät ja supistuvat liian tiukasti, muodostaen paikallisen kouristuksia. Spasmit aiheuttavat tämän alueen verenkierron vähenemistä ja pakottavat hermoja, mikä edelleen lisää kipua.

Keisarileikkauksen jälkeen tällainen myofaskiaalinen kipu-oireyhtymä voi vaikuttaa vatsaan tai vaikuttaa lantionpohjan lihaksisiin. Ja tämä voi aiheuttaa vatsakipua keisarileikkauksen jälkeen jopa kuukauden kuluttua, varsinkin liikunnan yhteydessä.

Suuri vatsa keisarileikkauksen jälkeen on myös yleinen ongelma, joka liittyy lihaskuitujen liikkeen koskemattomuuden ja koordinaation loukkaamiseen. Tämä osoittaa tarvetta harjoitusten käyttämiseen lihasäänen ja sävyn parantamiseksi.

Kouristuksia vatsaan vatsan jälkeen keisarileikkauksen jälkeen voi myös aiheutua hermovaikuttavuuden rikkomisesta. Kun kipu kestää useita kuukausia, hermoston signaali alkaa muuttua, ja tämä voi lisätä kipua. Kun mahalaukku kiihtyy keisarileikkauksen jälkeen, tämä johtuu useimmiten johtumishäiriöistä hermorataa pitkin. Epiduraalipuudutuksessa saattaa olla ongelmia, jotka voivat vahingoittaa hermokuituja, joilla on pitkäaikainen toipuminen.

Ihon uudistumisprosessissa on useita vaiheita.

Ensimmäisellä viikolla on inflammatorisia muutoksia. Tässä aktiivisessa vaiheessa sidekudosolut ja makrofagit kiirehtivät vahingoittumisalueelle kudosten korjaamiseksi. Tämä on paikka, jossa tulevaisuudessa tuntuu piirustuksen kipu tai pistely.

Kolmen kolmen kuukauden kuluttua toimenpiteen jälkeen sidekudoksen ja epidermiksen solut lisääntyvät aktiivisesti. Samaan aikaan muodostuu uusi kollageeni ja kapillaarit. Tänä ajanjaksona voi tuntua, että heikkenemisen paraneminen aiheuttaa ihon kireyttä ja kutinaa.

Ensimmäisen vuoden loppuun asti on ihon uudistamisen vaihe ja viimeisen arven muodostuminen. Kollageeni uudistetaan ja alkaa kypsyä arpiin. Yleiset tuntemukset tällä hetkellä ihon palautumisvaiheessa ovat kutina tai tahraantunut arpeus ympärillä arin aktiivisten liikkeiden jälkeen. Tämä viittaa siihen, että arpi on välttämätön tulos leikkauksesta ja tiheämmät ympäröivä kudokset voivat aiheuttaa rasvan solujen muodostumista arinan ympärille, koska arpialue itse on täynnä kollageenia eikä rasva-soluihin ole paikkoja. Koska painon muutokset raskauden ja irtonaisen ihon jälkeen, kaikki nämä tekijät voivat vaikuttaa vatsaan muodostumiseen vatsaan keisarileikkauksen jälkeen. Tämä taitos muodostuu juuri rasvaseosten kertymisestä, jotka sijaitsevat ihon läpäisevillä alueilla ja ihonalaisen kudoksen alueella pötsin ympärillä. Vatsan yläpuolella sutuurien jälkeen keisarileikkaus voi myös kasvaa, jos raskauden jälkeen naisen paino ei poistu nopeasti tai jos ei ole erityisiä toimenpiteitä, jotka estävät tällaiset epämiellyttävät seuraukset.

trusted-source[1], [2], [3], [4], [5], [6]

Mitä minun pitäisi odottaa keisarillisen toimituksen jälkeen?

Vatsan turvotus keisarileikkauksen jälkeen on yleinen sairaus. Useimmiten naiset ovat turvotusta kasvojen, vatsan ja nilkkojen ympärillä sekä raajoissa, mukaan lukien kädet ja jalat. Tällainen turvotus kestää useammin viikon tai kahden kuluttua toimituksesta. Samoin leikkauksen osa voi myös turvota. Kaikki nämä kasvaimet voivat aiheuttaa pistelyä ja kipua, mikä voi olla epämukavuuden ja epämukavuuden lähde.

Tällainen turvotus johtuu siitä, että raskauden aikana lisää kiertävän nesteen määrää lisäämällä veren tilavuutta 50%: lla ravinnon ja vauvan suojelemiseksi. Lisäksi pieni proteiinipitoisuus ja veren laimennus johtavat hemoglobiinin heikkoon pitoisuuteen ja nesteen kertymiseen. Työn aikana ei kaikki veri lähtee kehosta. Yleisin syy postpartum-turvotukseen ovat hormonit. Raskauden aikana keho tuottaa suuren määrän progesteronia. Ylimääräinen progesteroni aiheuttaa veden ja natriumin elimistössä pysymistä, mikä johtaa turvotukseen synnytyksen jälkeen. Kun kohtu laajenee kasvavan vauvan kanssa, se painaa alahaarojen suonia ja rajoittaa siten veren virtausta kehon alaosaan. Koska koko raskauden aikana on nesteen kerääntymistä, nesteen kuluminen kestää jonkin aikaa raskauden jälkeen. Näiden tekijöiden yhdistelmä - ylimääräinen veren määrä, hormonaaliset muutokset ja nesteen kertyminen - aiheuttavat vatsan ja raajojen turvotusta raskauden jälkeen.

Mahalaukun ja suoliston ongelmat keisarileikkauksen jälkeen ovat hyvin usein komplikaatioiden ja epämiellyttävien tunteiden syitä. Suurin osa anesteeteista hidastaa merkittävästi äidin ruoansulatuskanavan työtä. Ne johtavat suoliston lihasten sävyyn ja ruoan pysähtymiseen. Ja koska anestesia-aineet kestää jonkin aikaa mennä pois, äiti saattaa joutua kärsimään kaasun kerääntymisestä suolistossa ja siten turvotusta menettelyn jälkeen. Kaasujen kertymisen seurauksena voi olla keisarileikkauksen jälkeinen verenvuoto. Tämä on erittäin epämiellyttävä tunne, koska se voi aiheuttaa kipua ja tunne jännitystä vatsaan.

Keisarileikkaus katsotaan suhteellisen turvalliseksi, mutta tämä annostusmenetelmä aiheuttaa suuremman riskin tietyille komplikaatioille kuin fysiologisilla syntymillä. Keisarileikkauksen jälkeen äidin yleisimpiä komplikaatioita ovat: tartuntataudit, vakava verenvuoto, pahoinvointi, oksentelu ja vaikea päänsärky synnytyksen jälkeen (liittyy anestesiaan ja vatsavaivoihin). Kova vatsa keisarileikkauksen jälkeen on yksi vaarallisimmista komplikaatioista, sillä se puhuu vakavien infektioprosessien kehittymisestä. Jos mikro-organismeja on tullut postoperatiivisen ompeleen alueelle, ne voivat nopeasti levitä vatsaontelon läpi. Myös bakteerit voivat tulla sisäiseen reittiin leikkauksen kohdun kautta. Ajan myötä mikro-organismien aktiivinen lisääntyminen aiheuttaa tulehdusreaktion, johon liittyy peritoneaali, joka on merkki peritoniitin kehittymisestä. Tämä on vakava edellytys, joka edellyttää toimintaa. Kun peritoniitti, vatsan on niin kova, että se muistuttaa levyä eikä sitä voida koskettaa. Jos mahalaukku on vain kiinteä ilman muita oireita, se voi kehittyä postoperatiivisen ummetuksen avulla. 

Pitkäaikainen keisarileikkauksen riski voi kehittyä muutamassa viikossa. Tällaisia komplikaatioita ovat ihon tulehdus sauma-alueella. Punoitusta vatsaan, kun keisarileikkaus leikkauksen alalla voi kehittyä paikallisen tulehduksen vuoksi ihon. Tämä pätee myös vaarallisiin olosuhteisiin, joissa sinun on välittömästi otettava yhteyttä lääkäriin.

Kuinka palauttaa keisarileikkauksen jälkeen?

Elpyminen keisarileikkauksen jälkeen kestää yleensä useita viikkoja. Kohtalo paranee noin kuudessa kahdeksassa viikossa. Täydellinen elpyminen leikkauksen jälkeen voi olla kolmesta seitsemään viikkoon. Naiset, joilla on keisarileikkaus ilman komplikaatioita, viettävät noin 3 päivää sairaalassa.

Voinko valehdella ja nukkua vatsassani keisarileikkauksen jälkeen? Joka kerta, kun haluat makuulle tai kääntyä takaisin selkäydellä vatsaan, sinun on ensin maata vierelläsi, makaamaan hieman tasapainottamaan painetta vatsaontelossa. Vain tämän jälkeen voit jo makaa vatsasi muutaman minuutin ajan. Välittömästi toimenpiteen jälkeen voit makaa vatsasi useiden minuuttien ajan, jotta vältät hernian ulkonäön. Kuukauden vatsan keisarileikkauksen jälkeen voi jo nukkua.

Monet nuoret naiset, varsinkin jos heistä tuli äidit ensimmäistä kertaa, ovat kiinnostuneita kysymyksestä siitä, kuinka poistaa ja kiristävät vatsaan keisarileikkauksen jälkeen ja milloin mahalaukku kulkee keisarileikkauksen jälkeen? Kaikki tämä riippuu ihon ja ihonalaisen kudoksen geneettisistä ominaisuuksista sekä naisesta ja hänen toiveistaan saada takaisin mahdollisimman pian.

Tehokkaimmat menetelmät keisarileikkauksen kaikkien seurausten poistamisessa ovat voimistelu ja hieronta.

Kun kehosi palautuu kokonaan toiminnasta, voit ottaa vakavasti kuntoasi. Muista, että on tärkeämpää, että pysyt terveenä kuin laihtua terveydelle. Kehosi tarvitsee tarpeeksi levätä leikkauksen jälkeen, jotta se voi toipua ja antaa sinulle mahdollisuuden huolehtia itsestäsi ja vauvasta. Rentoudu ensimmäisten kuukausien aikana ja nauti äitiyden autuudesta. Voit aloittaa harjoituksen 4-6 viikolla, jos komplikaatioita ei ole ja lääkäri sallii.

On olemassa useita vinkkejä, jotka auttavat palauttamaan kehon raskauden jälkeen eikä lihoa.

 1. Lisää veden kulutusta. Vesi on kehosi eliksiiri. Se ei vain kosteutuu iholle, vaan myös tekee siitä joustavamman. Tämä auttaa polttamaan kaloreita tehokkaammin ja on erinomainen tapa pitää ihosi terveenä ja tiheänä.
 2. Imetys on tärkeää. Lapsesi ravitsemuksen lähteen lisäksi imetys on myös sinulle erittäin tärkeä. Kun vauva imee äidinmaitoa, se vie energiaa paitsi hänestä, myös äidistään, syntetisoimaan uutta maitoa. Siten äidille on paljon energiaa, mikä nopeuttaa aineenvaihduntaa ja estää liiallista painoa.
 3. Käytä proteiinia: proteiini on hyvä lihasten kasvulle. Se sisältää myös tärkeän ravintoaineen, jota kutsutaan kollageeniksi, joka auttaa vahvistamaan ihoa. Proteiinisiirtymänne vaikuttaa painosi ja liikunnan laajuuteen. Keskimäärin sinun pitäisi kuluttaa 50 g proteiinia.
 4. Toinen hyvä tapa kiristää ihoa on käyttää kuorintapyyhkäisyä vatsasi kun suihkussa. Tämä auttaa parantamaan verenkiertoa lisäämällä veren virtausta tällä alueella. Se luo myös uuden, terveellisen ja joustavamman ihon.
 5. Kollageenin sekä E-, C-, A- ja K-vitamiineja sisältävien voiteiden ja voiteiden käyttö parantaa ihon kuntoa ja vähentää arven ulkonäköä. Käytä tällaisia voiteita löysää ihoa, koska tämä auttaa kiristämään ihoa raskauden jälkeen.

Yleensä kestää vähintään kuusi viikkoa tarpeeksi takaisin päätoimesta aloittaakseen urheilun. Nopea kävely, vaikkapa lasten kanssa rattaissa, sekä uinti tai pyöräily ovat esimerkkejä lempeistä, matalan profiilin liikunnan muodoista. Voit aloittaa tämän, jotta sopeutat stressit ja että fyysinen aktiivisuus ei ole liian kova, koska se voi johtaa maidon menetykseen. Juoksu voi olla vaihtoehto myös liikuntaa varten kävelyn jälkeen.

Lapsesi kasvattaminen on joskus itse koulutusta, mutta se ei riitä pehmentämään kasvaa. Tee vain 30 minuuttia, pari kertaa viikossa, kouluttaaksesi kaikki peruslihakset, lisäävät aineenvaihduntaa ja stimuloivat rasvanpolttoa.

Aloita yhdellä 8-12 toistoa, kuten kyykkyjä ja katkoksia. Voit tehdä yksinkertaisia sit-ups, vaikka ne toimivat ylemmillä eikä pienillä vatsalihaksilla. Liian monet istutukset voivat myös painostaa kohtuun ja sisäelimiin. Sinun ei pitäisi tehdä enempää kuin kymmenen kyykkyä kerrallaan, ja tee enintään kolme kymmenestä kyykkyllä päivässä. Aina hengitä liikuntaa ja samalla kiristä lantion lihaksia ja alemman vatsan lihaksia.

Yritä aloittaa kahdella harjoituksella viikossa 15 minuuttia, ja jos haluat, vähitellen lisää niitä. Lisää harjoittelun kestoa viisi minuuttia kahden viikon välein. Lopeta liikunta välittömästi, jos tunnet kipua tai väsyy.

Harjoitukset vatsaan keisarileikkauksen jälkeen voivat alkaa kevyen harjoittelun jälkeen. Harjoituksia on erilaisia, ja tässä on joitain niistä:

 1. Aseta pehmeän maton takaosaan, jalat erilleen ja polvet taivutetaan 45 asteen kulmaan.

Purista reiden reiden lihaksia, kun nostat lantiota lattialta.

Nosta lonkat niin paljon, että ne ovat parin yläosan kanssa. Pidä tätä asentoa muutaman sekunnin ajan.

Löysää hitaasti lattialle.

 1. Aseta lattialle ja laita jalat hartioiden leveyteen, laita kädet lanteeseen.

Nosta kätesi pään yläpuolelle. Aloita hitaasti taivuta eteenpäin taivuttamatta taaksepäin.

Jatka taivuttamista eteenpäin, kunnes ylävartalo tulee yhdensuuntaiseksi lattian kanssa, pidä selkäsi tasaisena.

Palaa hitaasti seisomaan asentoon.

Toista kolme neljää tai kahdeksaa toistoa (tai niin monta kuin haluat).

 1. Nosta se työntöasentoon (polvet ja kämmenet maan päällä).

Siirry alas kyynärpääsi ja samalla nosta polvet maasta.

Suorita kehoasi. Jalat, lantio ja olkapäät tekevät suoran linjan.

Pidä tätä asentoa 30-60 sekuntia pitäen lihakset tiukasti.

 1. Aseta lattialle ja laita jalat hartioiden leveydelle, kädet ulottuvat täydellisesti sivuille.

Tee pienimmät ympyrät käsilläsi ilmassa, kun käsi irtoaa lonkerastasi.

Lisää ympyrän leveyttä hitaasti viisi minuuttia. Käytä jalkasi lihaksia vakauttamaan itseäsi, kun suuret piirit alkavat vaikuttaa tasapainoon.

Kun saavutat suurimman ympyrän, aloita ympyrän koko pienentäminen ja pyöritä vastakkaiseen suuntaan.

 1. Valehtele lattialle, selällesi ja venele kätesi ja jalat pitkin runkoa.

Nosta jalat ja päätä muutaman tuumaa lattiasta, kun ruumis on lattialla, kuten heilurin liikkeet.

Toista harjoitukset useita kertoja.

Lantionpohjan lihasten vahvistaminen auttaa pitämään alaselän terveyttä ja vahvistamaan syviä vatsaonteloita. Jotkut naiset huomaavat myös, että ihon ympärillä ja alle arpi on tiheämpi kuin iho sen yläpuolella. Hitaasti menettää painoa ja harjoitella lantionpohjan lihaksia ja lihaskuntoa, voit vähentää tätä ilmiötä.

 • Ensin valehtele selällesi ja taivuta polvia.
 • Purista lantionpohjan lihaksia uloshengityksen aikana.
 • Samalla vedä ja vedä navetta.
 • Yritä pitää puristusta 10 sekuntia pitämättä hengitystäsi.

Onko keuhkoputkikappaleen jälkeen mahalaukkua? On yksiselitteistä, että vatsan tyhjiöharjoitukset keisarileikkauksen jälkeen auttavat myös parantamaan sisäisen vatsalihaksen sävyä ja parantamaan kohtuun liittyvää tilaa. Tällaiset harjoitukset voidaan kuitenkin aloittaa kuukauden kuluttua toimenpiteestä, jotta vältyttäisiin sutuurien erilaisuudesta ja hernian muodostumisesta. Tällöin lattialla makaamassa sinun tarvitsee vain vetää sisään ja täyttää vatsasi hengittäen tasaisesti.

Pakkaus, hampaiden hieronta ja silikoniterapia ovat kolme luonnollista, ei-kirurgista tapaa minimoida ulkoinen, ei-scic-tyyppinen arpi. Silikonihoito auttaa myös vähentämään kutinaa, palamista ja punoitusta. Tätä varten voit käyttää erityistä kermaa vain, jos ei ole allergiaa. Postoperatiivisen puristuksen tulisi olla maksimaalisesti paikallisesti viillon alueella ja sen ympärillä. Tätä tarkoitusta varten voit käyttää erikoispakkauksen alusvaatteita.  

Hieronta vatsan jälkeen keisarileikkaus, kuten kaikki hierontaa, on monia etuja. Se rauhoittaa kipua, rentouttaa jännittyneitä lihaksia ja virkistää sekä fyysisesti että henkisesti. Mutta on tärkeää valita hieronta, jolla on kokemusta hieronnasta raskauden jälkeen.

Noin 5-6 viikkoa operatiivisen leikkauksen alueella on muodostunut arpikudos. Tällä kertaa tuntuu mukavalta uudestaan tällä alueella, ei ole polttamista eikä pistelyä. Tässä vaiheessa on turvallista suorittaa erityinen hieronta arpikudoksen. Tämä vaatii tarkkaa hierontaa ihosi ympärillä olevan alueen ympärillä. Tällainen hieronta voi auttaa vähentämään arpia ja parantamaan haavojen syvemmät kerrokset. Tämä voi myös auttaa estämään adheesion muodostumista elimissä. Hieronta keisarileikkauksen jälkeen on erittäin tärkeä komplikaatioiden ehkäisemiseksi. Joissain tapauksissa sinulla voi olla selkäkipu ja jopa lantionkipu, jos et ole saanut asianmukaista synnytyksen hierontaa. Virtsatessa saattaa esiintyä ongelmia.

Vaikka synnytyksen hieronta on hyödyllistä, sinun on vältettävä tätä, jos sinulla on ihottuma, ekseema tai muu ihoinfektio. Infektoituneen alueen hieronta vain pahentaa tilannetta. Vältä myös hierontaa, jos sinulla on komplikaatioita synnytyksen aikana ja jos sinulla on tyrä tai korkea verenpaine.

Voit myös yrittää hieronnata vatsalihaksia itse. Voit tehdä tämän käyttämällä sormien tyynyjä. Kun itse hieronta ei ole sallittua, älä käytä öljyä tai voiteita, koska ihosi ei saa liueta iholle, vaan kiinnitä iho ja siirrä sitä varovasti. Siirrä ihoa sormillasi, ja kun se pysähtyy ja tuntuu vetovoima tai lievä palava tunne, pidä tämä venytys 30-90 sekuntia. Voit myös kiinnittää leikkauksen toisen puolen yhdellä kädellä ja vetää sitä vastakkaiseen suuntaan toisella kädellä. Tee pienet ympyrät ja aivoitukset ylös / alas (tarttumalla noin 1 cm iholle) pitkin viiltoa, ja toista sitten 2-3 minuuttia, 2-3 kertaa päivässä.

Se auttaa myös paljon palauttamaan koko ruumiin keisarileikkauksen jälkeen - se on hyvä ravitsemus ja tunne.

Vatsan jälkeen keisarileikkaus voi aiheuttaa paljon haittaa naiselle, mutta kaikki ongelmat voidaan ratkaista hyvin tehokkaasti. On erittäin tärkeää, että operaation jälkeen ei ole mitään komplikaatioita, silloin on jo mahdollista käsitellä paitsi lapsen lisäksi myös kehon palautumista. Hyvän tuloksen saavuttaminen on erittäin tärkeää integroidun lähestymistavan avulla, joka ei pelkästään lääkkeitä, vaan myös fyysisiä harjoituksia, oikeaa ravitsemusta, säännöllisiä kävelyretkiä ja lepoa.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.