^
A
A
A

Vaakasuora laimennus kädestä sivuille

 
, Lääketieteen toimittaja
Viimeksi tarkistettu: 19.10.2021
 
Fact-checked
х

Kaikki iLive-sisältö tarkistetaan lääketieteellisesti tai se tarkistetaan tosiasiallisen tarkkuuden varmistamiseksi.

Meillä on tiukat hankintaohjeet ja vain linkki hyvämaineisiin mediasivustoihin, akateemisiin tutkimuslaitoksiin ja mahdollisuuksien mukaan lääketieteellisesti vertaisarvioituihin tutkimuksiin. Huomaa, että suluissa ([1], [2] jne.) Olevat numerot ovat napsautettavia linkkejä näihin tutkimuksiin.

Jos sinusta tuntuu, että jokin sisältö on virheellinen, vanhentunut tai muuten kyseenalainen, valitse se ja paina Ctrl + Enter.

Vaakasuora laimennus kädestä sivuille

Käytä penkkiä pumppaamaan hartioiden voimakkaat lihakset

Penkki puristin ei ole ainoa (tai turvallisin) tapa pumpata voimakkaat olkapäät lihakset. Horisontaaliset laimennokset kädet sivuilla on suunnattu hartiat heikoimmalle takaosalle, ne myös vahvistavat vakauttavia lihaksia ja suojaavat olkavarren pyöritintä. Käytä tätä harjoittelua korvikkeena laukaisemalla kädet rinteessä olevilla sivuilla.

  • edut

Monet vammat johtuvat lihasten epätasapainosta - selkä on heikompi kuin etuosa. Horisontaaliset laimennokset kädet sivuille harjoittele hartiat selkää ja parantavat joustavuutta - huomiotta jättämä komponentti terveistä nivelkohdista. Vakaiden olkapään lihasten kehittäminen antaa sinulle mahdollisuuden saavuttaa paremmat tulokset voimaharjoituksissa.

  • Kuinka tehdä ne

Ota käsipaino oikealla kädelläsi ja aseta tasopenkin vasemmalla puolella.

Käsi on laskettava suoraan alas, kohtisuorassa lattiaan nähden. Kämmen on kääntyvä kohti sinua, käsi on hieman taivutettu kyynärpäässä.

Nosta hitaasti käsivarttasi olkapään yläpuolella (pitäen samalla taivut kyynärpäässä). Sitten palaa hitaasti aloitusasentoon.

Toista 2-3 sarjaa 12-15 toistoa kummallakin puolella.

  • Asiantuntijaneuvosto

Kehittääkseen paremmin lihakset olkavarren pyörintälaipan avulla käännä ranne, kun nostat kättäsi. Kun aloitat käsiasi nostamisen, kämmentän pitäisi katsoa jalka. Kun nostat käsipainoa, käännä kätesi asettaaksesi kämmenesi päähän.

trusted-source[1], [2], [3]

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.