Fact-checked
х

Kaikki iLive-sisältö tarkistetaan lääketieteellisesti tai se tarkistetaan tosiasiallisen tarkkuuden varmistamiseksi.

Meillä on tiukat hankintaohjeet ja vain linkki hyvämaineisiin mediasivustoihin, akateemisiin tutkimuslaitoksiin ja mahdollisuuksien mukaan lääketieteellisesti vertaisarvioituihin tutkimuksiin. Huomaa, että suluissa ([1], [2] jne.) Olevat numerot ovat napsautettavia linkkejä näihin tutkimuksiin.

Jos sinusta tuntuu, että jokin sisältö on virheellinen, vanhentunut tai muuten kyseenalainen, valitse se ja paina Ctrl + Enter.

ILive-tietosuojakäytäntö

, Lääketieteen toimittaja
Viimeksi tarkistettu: 09.06.2019

Ymmärrämme, kuinka tärkeää on henkilötietojen luottamuksellisuus käyttäjillemme. Tässä tietosuojakäytännössä selvität, mitä tietoja keräämme sinusta ja tämän sivuston ja sen palveluiden käytöstä. Hän selittää valintasi siitä, miten henkilötietojasi käytetään ja miten suojelemme näitä tietoja. Suosittelemme, että luet tämän tietosuojakäytännön huolellisesti.

Tätä tietosuojakäytäntöä sovelletaan sivustoihin, jotka on tarkoitettu kuluttajien (ei-ammattilaisten) käyttöön ei-kaupallisiin, henkilökohtaisiin, perhe- tai kotitalouskäyttöön, mukaan lukien iLive.com.ua, iLiveOK.ru, iLiveOK.com, mukaan lukien näiden sivustojen aliverkkotunnukset ja mobiiliversiot (kutsumme nämä sivustot ovat yhdessä ”iLive Sites”). Viittaamme iLive-sivustoihin sekä iLive-sivustojen kautta sinulle tarjottaviin tietoihin ja palveluihin palveluina.

Jos et halua, että keräämme, käytämme tai paljastamme tietoja teistä ja Palveluiden käytöstä tässä tietosuojakäytännössä, sinun ei pitäisi käyttää Palveluita. Käyttämällä Palveluita hyväksyt  hyväksyt iLive-käyttöehdot, jotka ovat meidän ja Palveluiden käyttäjien välinen sopimus. Hyväksymällä iLiven käyttöehdot, hyväksyt, että olet lukenut ja ymmärtänyt tämän tietosuojakäytännön ja  iLive-evästepolitiikan, ja suostut siihen, että tallennamme, käytämme ja muutoin käsittelemme tietojasi missä olemme.

Viittaukset "iLive", "me" tai "us" tarkoittaa Alpha Dragon LP: tä (rekisterinumero SL25557, Suite 1, 4 Queen Street, Edinburgh, EH2 1JE, Skotlanti, Yhdistynyt kuningaskunta), mukaan lukien kaikki yritykset (esimerkiksi tytäryhtiö) omistaa Alpha Dragon LP. Alpha Dragon LP voi jakaa tietoja tytäryhtiöidensä tai sen omistamien tai valvomien verkkosivustojen välillä, mutta tämän tietosuojakäytännön mukaisesti kerätyt tiedot on aina suojattu tämän tietosuojakäytännön ehtojen mukaisesti. Alpha Dragon LP on tietosuojakäyttäjä, joka vastaa henkilötietojen käsittelystä tässä tietosuojakäytännössä kuvatulla tavalla.

Kerätyt tiedot sinusta

Jotkin palveluistamme eivät tallenna henkilökohtaisia tietojasi, kun taas toiset tallentavat henkilökohtaisia tietojasi tämän tietosuojakäytännön mukaisesti. Vaikka et rekisteröidy ja et anna henkilökohtaisia tietoja iLive-palvelusta, keräämme tietoa iLive-sivustojen ja -palvelujen käytöstä. Saatamme myös saada tietoa käyttäjistämme ulkoisista lähteistä.

Kun käytät palveluita, keräämme tietoja seuraavasti:

rekisteröinti

Vaikka voit käyttää suurinta osaa palveluista ilman rekisteröitymistä, tietyt palvelut edellyttävät, että rekisteröidyt iLiveen, jotta ne voivat toimia oikein. Jos päätät rekisteröidä tai päivittää olemassa olevan tilin iLive-palvelussa tai käyttää tiettyjä Palveluita, saatat joutua antamaan tiettyjä henkilökohtaisia tietoja, kuten nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi, sukupuolen, sähköpostiosoitteen ja syntymäajan, käyttäjätunnuksen ja salasanan. Tilin käyttöoikeus iLive. Olet vastuussa iLiveen lähettämiesi henkilötietojen oikeellisuuden varmistamisesta.

Sähköinen uutiskirje

Kun rekisteröidyt ja eri aikoina käytät iLive-sivustoja, saatat joutua toimittamaan meille henkilökohtaisia tietoja, jotta voisimme vastaanottaa uutiskirjeitä / mainoksia sähköpostitse iLive-palvelusta. Jos otat iLive-viestilaudoissa käyttöön sähköpostiviestin, joka koskee viestejä, jotka olet luonut tai osallistunut siihen, saat sähköpostiviestin, jos niihin kohdistuu toimia. Jos päätät myöhemmin, että et halua enää saada päivityksiä sähköpostitse, voit poistaa sen käytöstä poistamalla tilisi asetusten Sähköposti-ilmoitukset -osiosta.

Julkiset foorumit

ILive-julkiset foorumit, joissa käyttäjät, joilla on samankaltaisia etuja, myös tiettyjen lääketieteellisten kysymysten osalta, voivat vaihtaa tietoja ja tukea toisiaan tai esittää kysymyksiä asiantuntijoille. Tällaisia online-keskusteluja valvovat terveydenhuollon ammattilaiset, jotka ovat avoinna yleisölle ja joita ei pidä pitää yksityisinä.

Kaikki tiedot (mukaan lukien henkilökohtaiset tiedot), jotka lähetät mihin tahansa foorumiin, ovat avoinna yleisölle eivätkä ole yksityisiä. Sinun pitäisi harkita huolellisesti ennen kuin lähetät henkilökohtaisia tietoja avoimelle foorumille. Kolmannet osapuolet voivat lähettää, luovuttaa tai hankkia viestejäsi, ja niitä voidaan käyttää muilla tavoilla, joita emme voi hallita tai ennustaa, myös ottamalla yhteyttä sinuun luvattomiin tarkoituksiin. Kuten minkä tahansa avoimen foorumin missä tahansa sivustossa, lähettämäsi tiedot voidaan näyttää myös kolmannen osapuolen hakukoneissa.

Jos julkaistat virheellisesti henkilökohtaisia tietoja foorumeissamme ja haluat poistaa sen, voit lähettää meille sähköpostia, jossa pyydetään poistamaan se käyttämällä "Ota yhteyttä" -linkkiä iLive Sitesin jokaisella sivulla. Joissakin tapauksissa emme voi poistaa henkilökohtaisia tietojasi.

Sähköpostit lähetetään iLiveen

Tätä tietosuojakäytäntöä ei sovelleta tietoihin, sisältöön, yritystietoihin, ideoihin, käsitteisiin tai keksintöihin, jotka lähetät iLivelle sähköpostitse. Jos haluat tallentaa sisältöä tai kaupallisia tietoja, ideoita, käsitteitä tai keksintöjä, joko yksityisiä tai henkilökohtaisia, älä lähetä niitä sähköpostitse iLiveen.

Palvelun ja laitteen tiedot

Kun käytät iLive-sivustoja ja käytät palveluita, iLive kerää ja tallentaa automaattisesti palvelimen tiedot selaimestasi tai mobiililaitteestasi, kuten IP-osoitteestasi tai yksilöllisestä laitteesi tunnisteesta, selaimen tiedoista (mukaan lukien URL-osoite), asetukset, evästeet ja tiedot katsomastasi materiaalista sekä toteutetut toimet (esim. Hakukyselyt, osallistuminen mainoskampanjoihin, napsautukset ja niihin liittyvät päivämäärät ja ajat).

Evästeet ja muut seurantatekniikat

Me ja yhteistyökumppanimme käyttävät evästeitä keräämään tietoja Palvelujen käytöstä. Evästeet ovat pieniä tiedostoja, jotka on määritetty selaimellesi, kun käyt iLive-sivustoissa, joiden avulla voit tunnistaa selaimesi, kerätä ja tallentaa tietoja Palvelujen käytöstä, kuten edellä on kuvattu. Evästeiden lisäksi me ja yhteistyökumppanimme käyttävät muita seurantateknologioita, jotka keräävät tietoja Palvelujen käytöstä, mukaan lukien mobiilitunnisteet ja "web-majakat", jotka ovat pieniä graafisia tiedostoja (joita kutsutaan joskus "läpinäkyviksi GIF: iksi" tai "web-pikseleiksi"). ") Sisällytetty verkkosivulle tai kirjeeseen, jota yleensä käytetään toiminnan ohjaamiseen ja asiaankuuluvien tietojen lähettämiseen palvelimelle (joka voi kuulua sivuston, verkon mainostajan tai muun kolmannen osapuolen sivustoon).

Mainospalvelukumppanimme voivat käyttää evästeitä ja muita seurantatekniikoita keräämään tietoja iLive-sivustojen käytöstä, mukaan lukien katsomasi sisältö. Nämä kolmannet osapuolet voivat käyttää näitä tietoja auttamaan iLiveä tarjoamaan mainoksia iLive-sivustoilla ja muissa kolmannen osapuolen sivustoissa iLive-sivustojen selaimen toiminnan perusteella. ILive voi lisäksi mukauttaa mainoksia iLive-sivustoissa ja muissa kolmannen osapuolen sivustoissa iLiven tai kolmansien osapuolten tuntemien lisätietojen perusteella. Kolmannet osapuolet, joiden kanssa iLive toimii, ovat Google, Yandex, Facebook, Twitter ja muut. ILiveen kerättyjen tietojen lisäksi Google ja Yandex voivat käyttää myös sellaisia tietoja, jotka on kuvattu heidän tietosuojakäytännössään. Voit selvittää, miten Google tai Yandex voivat käyttää Googlen tai Yandexin keräämiä tietoja käyttämällä iLive-sivustojen palveluita, käydä sivulla https://www.google.com/policies/privacy/partnersja https://metrica.yandex.com/about/info/privacy-policy.samalla Facebook ja Twitter eivät tarjoa henkilökohtaisia tietoja iLiveen, Facebook ja Twitter voivat käyttää tietojasi ja tarjota palveluita iLive (joka voi liittyä henkilökohtaisia tietoja Facebook ja Twitter ovat teitä), kuvatulla tavalla tietosuojakäytäntöönsä, osoitteessa https://www.facebook.com/about/privacyjahttps://twitter.com/privacy.

Työskentelemme myös kolmansien osapuolten mainosverkostojen kanssa mainosten näyttämiseksi iLive-sivustoissa ja kolmansien osapuolien sivustoissa. Mainontapalvelujen tarjoajat käyttävät teknologiaa keräämään tietoja iLive-sivustojen toiminnastasi, jotta voit tarjota evästeille suunnattua mainontaa iLive-sivustoissamme ja kolmannen osapuolen sivustoissa selaimen toiminnan ja etujen perusteella.

Lisätietoja evästeiden ja muiden seurantatekniikoiden käytöstä Palveluiden yhteydessä on  evästeiden käytäntömme.

Miten tietoja käytetään sinusta?

Palvelujen käyttöä koskevia tietoja voidaan käyttää seuraaviin tarkoituksiin:

  • tarjota, parantaa ja luoda uusia palveluja,
  • vastata kyselyihin ja lähettää hallinnollisia viestejä iLive-sivustoista ja -palveluista,
  • saada palautetta iLive-sivustoista ja -palveluista,
  • lähetä sinulle suojattuja sähköpostiviestejä ja henkilökohtaisia sähköpostiviestejä, jotka ovat omien etujenne mukaisia, kuten palveluiden käytöstä, mukaan lukien uutiset, ilmoitukset, muistutukset ja mahdollisuudet iLivestä,
  • Analysoi tilastollisesti trendit, käyttäjän käyttäytyminen ja toiminta, mukaan lukien kuinka usein iLive-sivustoja käydään, miten palveluja käytetään ja kuinka monta sähköpostiviestiä vastaanotetaan ja avoimesti
  • toimittaa sinulle ja henkilöille, joilla on samanlaisia demografisia ominaisuuksia ja mielenkiinnon kohteita, enemmän sisältöä, mukaan lukien mainonta sekä iLive-sivustoissa että sen ulkopuolella,
  • havaita ja suojata Palveluille ja käyttäjillemme kohdistuvia petoksia ja muita uhkia vastaan,
  • tunnistaa Palveluiden ongelmat,
  • toteuttaa tutkimus- ja analyysitoimintoja, mukaan luettuina jäljempänä kuvatut \ t
  • hallita tiliäsi.

Lisäksi iLive voi käyttää henkilökohtaisia tietojasi muihin tarkoituksiin, jotka on luovutettu sinulle tiedonkeruun yhteydessä ja / tai suostumuksella.

ILive voi yhdistää henkilökohtaisia tietojasi ja muita tietoja, jotka on kerätty Palvelujen käytöstä, sekä täydentää sitä ulkoisista lähteistä saaduilla tiedoilla tässä tietosuojakäytännössä kuvattuihin tarkoituksiin. ILive voi esimerkiksi yhdistää tietoja, joita iLive kerää sinusta, ja muita tietoja, jotka ovat kolmansien osapuolten käytettävissä iLive-tutkimusta ja -analyysiä varten, mukaan lukien sisällön, mainonnan tai ohjelmien tehokkuuden analysointi. Muista lähteistä saadut tiedot voivat sisältää iän, sukupuolen, väestörakenteen, maantieteelliset, henkilökohtaiset edut, tuotehankinnat tai muita tietoja. Voimme tarjota yleisiä tietoja, joita ei voida tunnistaa iLive Sitesin, nykyisten tai potentiaalisten mainostajien ja muiden liikekumppaneiden yksittäiselle käyttäjälle.

ILive ei myy henkilökohtaisia tietojasi kolmansille osapuolille käytettäväksi ilman suostumustasi.

Tietojen jakaminen

  • ILive-tytäryhtiöt ja konserniyhtiöt

Voimme jakaa tietoja tytäryhtiömme, tytäryhtiöidemme ja yhtiömme kanssa hankittujen tai yhdistettyjen yhtiöiden kanssa. ILive pidättää itsellään oikeuden siirtää henkilökohtaisia tietojasi uuteen määräysvaltaan tai hankkimaansa omaisuuserään, mikäli esimerkiksi yritysmuutokset johtuvat esimerkiksi myynnistä tai sulautumisesta toisen henkilön kanssa tai varojen myynnistä tai konkurssiin. Jos tällainen muutos tapahtuu, henkilötietojasi käsitellään edelleen tämän tietosuojakäytännön mukaisesti, ellei tietosuojakäytäntöä muuteta ”Tämän tietosuojakäytännön muutosten” mukaisesti.

  • ILiven kanssa toimivat yritykset ja urakoitsijat

ILive toimii kolmansien osapuolten yritysten ja urakoitsijoiden kanssa, jotka auttavat meitä toimittamaan Palvelut ja muuten auttamaan iLive-sivustojen toimintaa, mukaan lukien ne, jotka tarjoavat teknologiaan, datan analysointiin, tutkimukseen, sähköpostin ja sijoittelun hallintaan, mainontaan ja markkinointiin liittyviä palveluja. Tai sisältöä. ILive-urakoitsijoilla on joskus rajallinen pääsy tietoihinsi iLive-tuotteiden tai -palvelujen tarjoamisen yhteydessä. Vaadimme, että urakoitsijamme eivät käytä tai paljasta tietojasi muuhun tarkoitukseen kuin tarjoamaan rajoitettua palvelua tai toimintoa iLiveen.

  • Kolmannen osapuolen mainostajat ja kolmannen osapuolen sivustot

Voimme jakaa tietoja sinusta, kuten tunnisteen tai IP-osoitteen evästeestä, kolmansien osapuolten mainospalvelun tarjoajille, jotka voivat käyttää näitä tietoja puolestamme auttaaksemme iLiveä mainostamaan iLiveen sekä kolmansien osapuolien sivustoihin, kuten käytäntömme noudattavat evästeen.

Tietyt materiaalit, palvelut ja mainokset, joita sinulle tarjotaan iLive-sivustojen kautta, säilytetään tai niissä on linkkejä muihin kuin iLive-yhtiön ylläpitämiin ja ylläpitämiin sivustoihin (”Kolmannen osapuolen verkkosivustot”). ILive ei jaa henkilökohtaisia tietojasi näiden kolmannen osapuolen sivustojen kanssa ilman suostumustasi, mutta sinun pitäisi olla tietoinen siitä, että tiedot, jotka paljastat näillä kolmannen osapuolen sivustoilla, kun käytät näitä kolmansien osapuolten sivustoja, eivät kuulu tämän tietosuojakäytännön piiriin. ILive ei tue ja ei vastaa näiden kolmannen osapuolen verkkosivustojen tietosuojakäytännöistä. Sinun tulisi lukea kolmannen osapuolen verkkosivustolla julkaistu tietosuojakäytäntö, jotta voit ymmärtää, miten tämä kolmannen osapuolen sivusto kerää ja käyttää tietojasi. ILive pyrkii kaikin tavoin selvittämään sinulle, kun poistut iLive-sivustosta ja siirryt kolmannen osapuolen sivustoon, joko vaatimalla napsauttamalla linkkiä tai ilmoittamaan sinulle iLive-sivustosta, että olet siirtynyt kolmannen osapuolen verkkosivustolle. Lisäksi, jos näet sellaisen lauseen kuin "Powered by" tai "Together with", jota seuraa muu kuin iLive yrityksen nimi, olet muu kuin iLive-yhtiön ylläpitämä sivusto.

ILive-sivustoihin voidaan sisällyttää myös sosiaalisia kohteita, joiden avulla voit vuorovaikutuksessa asiaankuuluvien sosiaalisen verkostoitumisen palveluiden kanssa esimerkiksi julkaisemalla artikkelin. Nämä widgetit voivat kerätä katselutietoja, jotka voidaan hankkia kolmannen osapuolen toimesta ja jotka ovat näiden kolmansien osapuolten hallinnassa. Voit hallita tietosuoja-asetuksiasi suoraan sosiaalisen verkoston avulla.

Lakien, asetusten ja lainvalvonnan vaatimusten noudattaminen

Jotta voisimme tehdä yhteistyötä hallituksen ja lainvalvontaviranomaisten ja yksityishenkilöiden kanssa lain noudattamisen ja noudattamisen varmistamiseksi, voimme siirtää henkilötietoja kolmansille osapuolille: (1) noudattamaan lakisääteisiä vaatimuksia, kuten lakia, järjestystä, hakumääräystä, haastetta tai tuomioistuimen määräystä; (2) kun uskomme, että tietojen julkistaminen on tarpeen oikeuksiensa suojelemiseksi, turvallisuutemme tai muiden turvallisuuden suojelemiseksi, petosten tutkimiseksi tai hallituksen pyyntöön vastaamiseksi; tai (3) erityistapauksissa, esimerkiksi vastauksena fyysiseen uhkaan sinulle tai muille, suojelemaan omaisuutta tai suojelemaan tai kunnioittamaan laillisia oikeuksia. Lisäksi voimme paljastaa henkilökohtaisia tietoja alla kuvatulla tavalla.

Miten tietosi suojataan ja tallennetaan?

Otamme kohtuulliset turvatoimet henkilötietojesi suojaamiseksi. Huolimatta iLiven pyrkimyksistä suojata henkilötietojasi, on aina olemassa vaara, että luvaton kolmas osapuoli voi löytää keinon ohittaa tietoturvajärjestelmämme tai että tiedonsiirto Internetin välityksellä voidaan estää.

Henkilötietojesi turvallisuus on meille tärkeää. Kun syötät henkilökohtaisia tietojasi (mukaan lukien henkilökohtaiset terveystiedot eri palveluissa), salaamme tämän tiedon lähettämisen tai käyttämällä SSL-yhteystekniikkaa (Secure Socket Layer).

Tallennamme henkilökohtaiset tiedot, jos tilisi on aktiivinen tai tarpeellinen, jotta voit tarjota sinulle Palvelut. Voit milloin tahansa poistaa henkilökohtaisia tietojasi tai kehottaa meitä poistamaan sen, mutta sinun pitäisi olla tietoinen siitä, että on teknisesti mahdotonta poistaa kaikki tiedot, jotka iLive on antanut palvelimistamme. Katso lisätietoja kohdasta ”Ominaisuudet ja oikeudet”, miten voit päivittää tai poistaa henkilökohtaisia tietojasi. Säilytämme myös henkilökohtaisia tietojasi lakisääteisten velvoitteiden noudattamiseksi, riitojen ratkaisemiseksi ja sopimusten noudattamiseksi.

Sinun mahdollisuudet ja oikeudet

  • Päivitä / poista henkilökohtaisia tietojasi

Jos et halua iLiven käyttämiäsi henkilötietoja tämän tietosuojakäytännön mukaisesti, sinun ei pidä käyttää iLive-sivustoja ja -palveluja. Voit korjata, päivittää tai tarkastella aiemmin lähettämiäsi henkilötietoja kirjautumalla tiliisi ja tekemällä tarvittavat muutokset. Voit myös päivittää lähettämäsi henkilökohtaiset tiedot ottamalla yhteyttä meihin kautta "Ota yhteyttä" -linkkiä iLive-sivustojen jokaisen sivun alareunassa.

Jos olet rekisteröinyt ja haluat poistaa kaikki rekisteröintitiedot, jotka olet antanut meille järjestelmistämme, ota meihin yhteyttä käyttämällä "Ota yhteyttä" -linkkiä iLive-sivustojen jokaisen sivun alareunassa. Pyydämme poistamme rekisteröintitiedot aktiivisista tietokannoistamme ja mahdollisuuksien mukaan varmuuskopiointivälineistämme. Sinun pitäisi olla tietoinen siitä, että on teknisesti mahdotonta poistaa kaikki tiedot, jotka annat iLive-sivustoille palvelimistamme.

Kun tilaat vastaanottaa sähköpostiviestejä mihin tahansa palveluun, mukaan lukien sähköpostimme, voit milloin tahansa kieltäytyä vastaanottamasta iLive- tai mainostajiltamme tai sponsoreiltamme uusia uutiskirjeitä tai muita sähköpostiviestejä.

Voit peruuttaa uutiskirjeen sähköpostiviestin:

  1. Noudata uutiskirjeen alareunassa olevia ohjeita ja käytä kirjaimissa olevaa "Unsubscribe" -linkkiä.
  2. Kirjaudu sisään tilillesi iLive-sivustoilla ja peruuttaa tilauksen, jota et enää halua vastaanottaa, Oma profiili -osiossa.
  • keksit

Useimmat selaimet voidaan määrittää hylkäämään evästeitä. Useimmat selaimet tarjoavat ohjeet selaimen palauttamiseen evästeiden käytöstä selaimen työkalupalkin Ohje- tai Asetukset-osiossa. Lisätietoja evästeiden epäämisestä on evästekäytännöissämme.

  • Mobiilimainonta

Voit myös hallita mobiililaitteessasi kiinnostukseen perustuvia mainoksia ottamalla iOS-laitteen asetuksissa käyttöön "Rajoita mainosten seuranta" -asetuksen tai Android-laitteen asetusten "Un-personalize mainokset" -asetuksen. Tämä ei estä sinua näkemästä mainoksia, mutta rajoittaa laitteiden mainostunnisteiden käyttöä mainosten mukauttamiseksi etujen mukaan. Jos sinulla on kysyttävää evästeiden kieltämisestä tietyllä laitteella, ota yhteyttä laitteen valmistajaan.

  • Lasten yksityisyys

Olemme sitoutuneet suojelemaan lasten yksityisyyttä. ILive-sivustot eivät ole suunniteltu tai tarkoitettu alle 13-vuotiaille lapsille. ILive-sivustot eivät kerää henkilötietoja henkilöistä, ellei tiedä, että hän on alle 13-vuotias. Vanhempi tai huoltaja on yksin vastuussa siitä, että alaikäiset valvovat iLive-sivustojen käyttöä. Vanhempi tai huoltaja ottaa myös täyden vastuun tulkinnasta ja iLive-sivustojen kautta tarjottavien tietojen käytöstä alaikäistä kohtaan.

  • Lisätietoja Euroopan talousalueen iLive-kävijöistä (”ETA”)

Kun käytät Palveluita, keräämme, tallennamme, käytämme ja muutoin käsittelemme henkilökohtaisia tietojasi tässä tietosuojakäytännössä kuvatulla tavalla. Luotamme useisiin oikeudellisiin puitteisiin tietojen käsittelemiseksi, myös silloin, kun se on: (i) välttämätön oikeutettujen etujen kannalta palvelujen tarjoamisessa ja parantamisessa, mukaan lukien sisällön ja mainonnan tarjoaminen, jotka saattavat kiinnostaa sinua; (ii) on välttämätön oikeutettujen etujen kannalta palvelujen ja sivustojen turvallisuuden ja turvallisuuden varmistamiseksi; iii) on välttämätön palveluntarjoajien ja yhteistyökumppaneidemme oikeutettujen etujen kannalta; (iv) välttämätön sopimusvelvoitteiden täyttämiseksi iLive-käyttöehtojen mukaisesti; (v) suostumuksesi käsittelyyn, jonka voit peruuttaa milloin tahansa (tarkistus ei kuitenkaan vaikuta ennen peruuttamispäivää tapahtuneen henkilötietojesi käsittelyn laillisuuteen); (vi) olet lähettänyt tietoja esimerkiksi iLive-ilmoitustaulussa tai muissa julkisissa foorumeissa; vii) on noudatettava lakisääteistä velvoitetta, kuten lakia, päätöstä, hakumääräystä, haastetta tai tuomioistuimen määräystä, tai toteutettava tai puolustettava oikeudellisia toimia; ja (viii) sinun on suojeltava elintärkeitä etuja tai muiden etuja.

Jos olet iLive-käyttäjä ETA: ssa, voit: (i) tutustua henkilökohtaisiin tietoihin, joita meillä on sinusta (yritämme toimittaa tietoja 30 päivän kuluessa pyynnöstäsi); (ii) korjata tai poistaa henkilökohtaisia tietojasi (useimmissa tapauksissa voit korjata lähettämäsi henkilötiedot kirjautumalla tiliisi ja tekemällä tarvittavat muutokset); (iii) tietyissä olosuhteissa voit vastustaa henkilötietojemme käsittelyä ja lopetamme tällaisen käsittelyn, jos meillä ei ole oikeusperustaa jatkaa; (iv) peruuttaa aikaisemmin annettu suostumus (tarkistus ei kuitenkaan vaikuta henkilötietojesi käsittelyn laillisuuteen ennen peruuttamispäivää); tai (v) jos uskot, että emme noudata henkilötietosuojalain vaatimuksia, voit jättää valituksen paikalliselle valvojalle. Jos haluat selvittää, tallennetaanko henkilökohtaisia tietojasi, ja jos on, käytä mitä tahansa oikeuksia, jotka ovat käytettävissä henkilökohtaisia tietoja varten, voit ottaa meihin yhteyttä, kuten kohdassa "Ota yhteyttä iLiveen".. Vastaamme pyyntöönne kohtuullisessa ajassa.

Kun käsittelemme henkilökohtaisia tietojasi markkinointitarkoituksiin, voit peruuttaa tilauksesi linkin sähköpostiviesteissä, jotka lähetämme sinulle muuttamalla tilausasetuksia tilisi asetuksissa tai muuten, kuten tässä tietosuojakäytännössä todetaan.

Säilytämme henkilökohtaiset tiedot niin kauan kuin on tarpeen tarjota sinulle Palvelut ja täyttää tässä tietosuojakäytännössä kuvatut tavoitteet. Tämä pätee myös kolmansiin osapuoliin, joille siirrämme tietojasi palveluidemme suorittamiseksi puolestamme. Kun emme enää tarvitse käyttää henkilökohtaisia tietojasi ja emme tarvitse tallentaa niitä lakisääteisten tai sääntelyvelvoitteiden mukaisesti, joko poistamme sen järjestelmistämme tai anonyymimme sen. Jos olet rekisteröitynyt iLiveen ja et enää halua käyttää rekisteröintitietojasi tarjoamaan sinulle Palvelut, voit sulkea tilisi.

Ota yhteyttä iLiveen

Lähetä meille sähköpostia käyttämällä "Ota yhteyttä" -linkkiä iLive-sivustojen jokaisen sivun alareunassa, jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojakäytännöstä tai henkilökohtaisista tiedoistamme.

Jos sinulla on ratkaisematon luottamuksellisuus- tai tietokäyttöongelma, joka ei täyttänyt päätöstämme, voit jättää valituksen paikalliselle valvojalle.

Muutokset tähän tietosuojakäytäntöön

Pidätämme oikeuden muuttaa tai täydentää tätä tietosuojakäytäntöä ja kaikkia Palvelujamme milloin tahansa, ja mahdolliset muutokset tulevat voimaan niiden julkaisemisen jälkeen, ellei toisin ilmoiteta. Jos teemme merkittäviä muutoksia tähän tietosuojakäytäntöön, ilmoitamme sinulle ilmoittamalla sinulle iLive-sivustoista ja / tai lähettämällä rekisteröityneille käyttäjillemme sähköpostia (lähetetään rekisteröinnin yhteydessä antamallesi sähköpostiosoitteelle) ennen kuin muutokset tulevat voimaan. Kun jatkat Palveluiden käyttöä tämän muutosehdotuksen jälkeen, hyväksyt nämä muutokset. Suosittelemme, että tarkastelet tätä tietosuojakäytäntöä säännöllisesti ajan tasalla olevien tietosuojakäytäntöjemme kanssa. Jos et hyväksy tämän tietosuojakäytännön ehtoja, pyydämme sinua olemaan rekisteröimättä meihin eikä käyttämään iLive-sivustoja. Jätä iLive-sivustot välittömästi, jos et hyväksy tämän tietosuojakäytännön ehtoja.


iLive-portaali ei tarjoa lääketieteellistä neuvontaa, diagnoosia tai hoitoa.
Portaalissa julkaistut tiedot ovat vain viitteellisiä eikä niitä saa käyttää ilman asiantuntijan kuulemista.
Lue huolellisesti sivuston säännöt ja käytännöt. Voit myös ottaa yhteyttä!

Copyright © 2011 - 2020 iLive. Kaikki oikeudet pidätetään.