Fact-checked
х

Kaikki iLive-sisältö tarkistetaan lääketieteellisesti tai se tarkistetaan tosiasiallisen tarkkuuden varmistamiseksi.

Meillä on tiukat hankintaohjeet ja vain linkki hyvämaineisiin mediasivustoihin, akateemisiin tutkimuslaitoksiin ja mahdollisuuksien mukaan lääketieteellisesti vertaisarvioituihin tutkimuksiin. Huomaa, että suluissa ([1], [2] jne.) Olevat numerot ovat napsautettavia linkkejä näihin tutkimuksiin.

Jos sinusta tuntuu, että jokin sisältö on virheellinen, vanhentunut tai muuten kyseenalainen, valitse se ja paina Ctrl + Enter.

ILiven toimituksellinen politiikka

, Lääketieteen toimittaja
Viimeksi tarkistettu: 07.06.2019

Tavoitteenamme on tarjota sinulle objektiivisinta, luotettavaa ja tarkkaa terveystietoa. Tavoitteenamme on varmistaa, että iLive on käytännöllinen ja asiaankuuluva terveyden ja lääketieteen sisältö.

Pyrimme antamaan tietoa monenlaisista terveyskysymyksistä sen sijaan, että suodattaisimme tietyntyyppisiä tietoja, jotka saattavat tai eivät sovellu tietyn henkilön yksilölliselle terveydelle, ja luotamme teihin, lukijamme, valitsemaan sinulle sopivimmat tiedot. Tarjoamamme alkuperäiset toimitukselliset tiedot eivät kuitenkaan ole tarkoitettu korvaamaan ammatillista lääketieteellistä neuvontaa, diagnoosia tai hoitoa. Pyydä aina lääkäriltä tai muulta pätevältä lääkäriltä neuvoja terveydentilaan liittyvistä kysymyksistä. Älä koskaan laiminlyö ammattitaitoista lääkärinhoitoa ja älä viivytä lääkärisi käyntiäsi, mitä luette iLive-sivustolla!

Seuraavissa osissa kuvataan sisältöpolitiikkamme ja -menettelyt.

ILive-sisällön toimituksellinen valinta

ILive luo kirjoitussisältöä painottaen pääsääntöisesti seuraavia kriteerejä:

  • Asiaankuuluvuus - vastaukset kysymyksiin, joita saatat olla omassa terveydessänne ja perheesi terveydessä. Aiheita ovat terveysuutiset; huumeet ja elintarvikkeet, arvostelut ja varoitukset; terveysneuvonta; ja asiantuntija kommentteja sairauksien hoidosta ja terveyden säilyttämisestä.
  • Kliininen merkitys - viimeisimmän lääketieteellisen tutkimuksen tulokset, jotka on julkaistu vertaisarvioiduissa lääketieteellisissä julkaisuissa.
  • Trendit - kausitiedot, kuten kesäturvallisuus, allergiakaudet, kylmyys ja flunssa. 

Sisältö on luotettava.

Vaikka online-maailma on täynnä vanhentuneita ja virheellisiä tietoja, iLive pyrkii kaikin tavoin olemaan arvovaltainen ja luotettava lääketieteen lähde.

Uutiset ja temaattiset materiaalit perustuvat toimittajien valintaan tärkeimmistä ja tärkeimmistä terveystapahtumista tänään. Uutissamme ei ole vain lyhyt yhteenveto tutkimuksesta tai tapahtumista. Ne sisältävät usein haastatteluja riippumattomien asiantuntijoiden kanssa, jotka analysoivat tapahtumia ja kertovat lukijalle niiden merkityksestä nykymaailmassa.

Toimituksellinen tunnollinen. ILiven toimituksellinen vastuu on selkeä ja selkeä lukijalle, joka erottaa uutiset, tiedot, viittaukset ja muut toimitukselliset tiedot mainonnasta.

Laadukas sisältö. ILive noudattaa toiminnassaan oikeudenmukaisuuden, tarkkuuden, objektiivisuuden ja vastuullisen riippumattoman toimituksellisen politiikan tiukkoja periaatteita. ILive seuraa jatkuvasti sen sisällön laatua.

ILive-työntekijöiden toimitukselliset säännöt

ILive on johtava lääketieteellisten tietopalvelujen tarjoaja kuluttajille, lääkäreille ja muille lääketieteen ammattilaisille. ILiven luomalla toimituksellisella sisällöllä ei ole mainostajien ja muiden lähteiden vaikutusta.

Jokaisen iLive-versiossa työskentelevän on julkaistava kaikki mahdolliset eturistiriidat minkä tahansa sponsorin tai toimittajan kanssa.

ILive erottaa toimituksellisen työn ja mainostajien kanssa työskentelystä vastaavat työntekijät. Kukaan ei toimi kummassakin valtiossa, eikä toimituksellinen henkilökunta tee mitään mainostajan etujen mukaisesti.

ILive-toimittajat vastaavat objektiivisen, tarkan ja tasapainoisen tiedon antamisesta tapahtumista ja ongelmista. ILive-kirjailijoiden olisi valittava huolellisesti pätevien asiantuntijoiden aiheet tai kommentit.

ILiven tekijät pyrkivät tarjoamaan kattavan ja objektiivisen kattavuuden korkean ammatillisen standardin mukaisesta materiaalista.

Alkuperäisen sisällön luominen

Luomamme materiaalit ja uutiset, jotka olemme tutustuneet, ovat lääketieteen asiantuntijoiden luomia. Ne sisältävät ajantasaista tietoa luotettavista lähteistä, mukaan lukien arvokkaimmat lääketieteelliset julkaisut, valtion terveysviranomaisten ilmoitukset ja viimeisimpien terveysalan suuntausten analysoinnin.

Jokainen alkuperäinen artikkeli, ennen kuin se julkaistaan, on lääkäreiden toimittajien - sertifioitujen asiantuntijoiden - tarkastuksessa. Tämän artikkelin julkaisemisen jälkeen.

Lisensointi ja kolmannen osapuolen sisältö

Kun iLive lupaa kolmannen osapuolen terveyttä ja hyvinvointia sisältävää sisältöä julkaistavaksi verkkosivuillamme, iLiven vastuullinen toimittaja ja lääketieteellinen asiantuntija tarkistaa kolmansien osapuolten lähteiden toimitukselliset säännöt ja menettelyt noudattamalla iLive-toimituksellisia sääntöjä.

Oikaisua

ILive tekee korjauksia tai lisäyksiä alkuperäiseen sisältöön, kun se katsoo sen tarpeelliseksi. Otamme nopeasti toimia pienempien virheiden, kuten oikeinkirjoituksen, kieliopin tai tyylillisten epätarkkuuksien, muokkaamiseksi. Koska tyylilliset ja vastaavat muutokset eivät muuta sisällön merkitystä, tällaiset muutokset tehdään sivustollemme mainitsematta sitä.

Jos löydämme sisältöön merkittäviä virheitä, päivitämme sisällön ja huomaamme korjaukset kyseisellä sivulla. Tämä koskee vain alkuperäistä iLive-sisältöä, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, uutisia, ominaisuusartikkeleita tai alkuperäisiä lääketieteellisiä vertailumateriaaleja. Kaikki lisensoidun tai kolmannen osapuolen sisällön korjaukset ovat sen julkaisijan vastuulla.

Jos luulet, että olet löytänyt virheen jossakin materiaalissamme, kerro meille lähettämällä sähköpostia asiakastukitiimillemme käyttämällä Raportoi virhe-linkkiä verkkosivuston alatunnisteosassa.

Mainos

Kuten mainostusperiaatteissamme on kuvattu yksityiskohtaisemmin, iLive sijoittaa mainoksia mainostajilta iLive-sivustoille, jotka voivat sisältää kolmansien osapuolten bannerit, kuvakkeet, kontekstuaaliset mainokset ja mainostajien luoman tai tarjoaman sisällön (yhdessä nimitystä "Mainos", "Mainos" tai "From mainostajamme "). Jotkin mainokset, jotka saattavat näkyä teksti-kappaleina, pikkukuvina, kuvakkeina tai muuna tekstinä tai kuvina, ovat ns. Natiivimainoksia ja ne näkyvät toimituksellisen sisällön rinnalla. Nämä mainokset on merkitty nimellä "Sponsor Content", "Sponsoriltamme" tai "From (Our Sponsor)." Mainonnan muodosta riippumatta mainostaja vastaa mainoksensa oikeellisuudesta ja objektiivisuudesta mainontapolitiikkamme mukaisesti. ILive ei mainosta mainosta ja sitä ei säännellä tässä toimituksellisessa käytännössä.


iLive-portaali ei tarjoa lääketieteellistä neuvontaa, diagnoosia tai hoitoa.
Portaalissa julkaistut tiedot ovat vain viitteellisiä eikä niitä saa käyttää ilman asiantuntijan kuulemista.
Lue huolellisesti sivuston säännöt ja käytännöt. Voit myös ottaa yhteyttä!

Copyright © 2011 - 2020 iLive. Kaikki oikeudet pidätetään.