^

Onko mahdollista aurinkoa kuukausittain aurinko?

, Lääketieteen toimittaja
Viimeksi tarkistettu: 19.10.2021
Fact-checked
х

Kaikki iLive-sisältö tarkistetaan lääketieteellisesti tai se tarkistetaan tosiasiallisen tarkkuuden varmistamiseksi.

Meillä on tiukat hankintaohjeet ja vain linkki hyvämaineisiin mediasivustoihin, akateemisiin tutkimuslaitoksiin ja mahdollisuuksien mukaan lääketieteellisesti vertaisarvioituihin tutkimuksiin. Huomaa, että suluissa ([1], [2] jne.) Olevat numerot ovat napsautettavia linkkejä näihin tutkimuksiin.

Jos sinusta tuntuu, että jokin sisältö on virheellinen, vanhentunut tai muuten kyseenalainen, valitse se ja paina Ctrl + Enter.

Jokainen tyttö ainakin kerran, mutta ihmetteli, onko mahdollista ottaa aurinkoa kuukausittain auringossa. Ja tämä ei ole yllättävää, koska hyvin usein ilmastonmuutoksen vuoksi hormonaalinen tasapaino on rikki ja kuukautiset alkavat aiemmin, jolloin jäljelle jää jäljelle jäljennös. Huolimatta erilaisista hygieniatuotteista, joiden avulla voit tuntea olosi mukavaksi, monet eivät uskalla aurinkomenetelmiin.

Vastaus auringonottoon:

  • Piirustus kipuja alemman vatsaan.
  • Yleisen hyvinvoinnin heikkeneminen.
  • Runsas purkautuminen.
  • Genitourinary-järjestelmän taudit.
  • Verenvuotoriski, joka johtuu kehon ylikuumenemisesta.

Siinä olisi myös otettava huomioon, että auringonpoltta- misen aiheuttavan melaniinin tuotannon tilapäisestä vähenemisestä johtuen iho peittää luonnollisen suojan ultraviolettisäteilystä. Tästä johtuen on lähes mahdotonta saada sileä ihonväri.

Jos edellä mainitut vasta-aiheet jätetään pois, voit ottaa aurinkoa kuukausittain, mutta sinun on noudatettava tällaisia suosituksia:

  1. Aurinkoprosessit ovat parempia aamulla, ts. Ennen lounasta tai illalla, kun auringon aktiivisuus vähenee.
  2. Loppujen lopuksi sinun pitäisi juoda enemmän nestettä. Tämä on välttämätöntä jäähdyttää ylikuumentunut runko ja suojaa se kuivumiselta.
  3. Älä käytä hygieenisiä tamponeja. Koska lämpöpatogeenit kehittyvät paljon nopeammin, mikä lisää tulehdusriskiä. Auringonotto on parempi tiivisteillä.

Kaiken edellä esitetyn perusteella yksiselitteisesti on mahdotonta vastata kysymykseen aurinko kylpyammeista kriittisten päivien aikana. Koska kaikki riippuu monista tekijöistä, ennen kaikkea terveydentilasta, iästä ja yleisestä terveydestä. Jotkut gynekologit suosittelevat edelleen pidättäytyä kuukautisten ultraviolettisäteilystä. Tämä selittyy sillä, että tänä aikana lämpötila nousee, joten pitkäaikainen altistuminen lämmölle voi johtaa huonoon terveyteen ja jopa lämpöhalvaukseen.

trusted-source[1], [2], [3], [4], [5], [6], [7], [8], [9], [10], [11]

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.