^
A
A
A

Vaalea iho kaulassa

 
, Lääketieteen toimittaja
Viimeksi tarkistettu: 22.10.2021
 
Fact-checked
х

Kaikki iLive-sisältö tarkistetaan lääketieteellisesti tai se tarkistetaan tosiasiallisen tarkkuuden varmistamiseksi.

Meillä on tiukat hankintaohjeet ja vain linkki hyvämaineisiin mediasivustoihin, akateemisiin tutkimuslaitoksiin ja mahdollisuuksien mukaan lääketieteellisesti vertaisarvioituihin tutkimuksiin. Huomaa, että suluissa ([1], [2] jne.) Olevat numerot ovat napsautettavia linkkejä näihin tutkimuksiin.

Jos sinusta tuntuu, että jokin sisältö on virheellinen, vanhentunut tai muuten kyseenalainen, valitse se ja paina Ctrl + Enter.

Monet unohtavat kaulan, huolehtivat vain kasvoistaan. Loppujen lopuksi löysää nahkaa kaulassa, voit helposti piiloutua huivi tai pystykaulus villapaitoja, mutta kesällä varmasti halua laittaa sundress tai mekko avoin, mutta epämiellyttävä ulkonäkö tuo et tee.

Syistä

Syynä kaulan heikkohoitoon voi olla erilainen, mutta suosituin niistä voidaan kutsua:

 1. Iän muutokset kehossa. Yleensä naisilla 35 vuoden jälkeen iho menettää kimmoisuuden. Lisäksi kollageenin määrä menopaussin saapumisen jälkeen vähitellen pienenee ja tämä ei voi auttaa, mutta vaikuttaa ihoon.
 2. Kehon sisällä olevat sairaudet, häiriöt hormonitoiminnan ja ruoansulatuskanavan toiminnassa. Usein negatiivisesti kaulan ulkonäköön vaikuttaa mahataudit ja aliravitsemus.
 3. Jos vietät paljon aikaa huoneessa, jossa on kuivaa ilmaa, se vaikuttaa myös negatiivisesti ihosi tilaan.
 4. Niskan pehmeä iho näkyy usein niissä ihmisissä, jotka väärinkäyttävät parkitusta tai rakkautta ja käyttävät voiteita autosunnaukseen.
 5. Stressi, ylikuuluminen, masennus, ärsytys ja hermoromahdukset vaikuttavat myös negatiivisesti niskaan.
 6. Äkillinen painonmuutos voi johtaa ihon venyttämiseen, joten se menettää kimmoisuuden.
 7. Jos et käytä kosmetiikkaa oikein, se voi myös vaikuttaa kaulan ihon tilaan.

trusted-source[1], [2], [3]

Mitä jos ihoni on pehmeä?

Jos et halua, että hilseilevä iho näkyy kaulassa, sinun on noudatettava useita tärkeitä sääntöjä. Ensinnäkin, sopeudu terveellisiin elämäntapoihin, hoitaa säännöllisesti ihoa, ylläpidä ravitsemuksellista ja vesitasapainoa ja suorittamaan joitain fyysisiä harjoituksia, niin että kaulana on aina ollut äänetöntä.

Todennäköisesti monet meistä huomaavat itsensä takana ole parhaat tai erityisen huonot tapot. Niitä on seurattava tarkasti, koska ne aiheuttavat usein ensimmäisten ryppyjen (25-30 vuotta) ulkonäön. Mitä ei kannata tehdä?

 1. Et voi nukkua korkeilla tyynyillä tai lukea valehtelevassa asennossa, koska se johtaa horisontaalisten taittojen ulkonäköön.
 2. Yritä pitää oikea asento jatkuvasti: olkapäät tulisi oikaista ja pää jopa.
 3. Oikea ravitsemus on erittäin tärkeä rooli. Muista sisällyttää päivittäiseen ruokavalioosi vihannekset, hedelmät, viljat ja ruoka, runsaasti mineraaleja ja vitamiineja.
 4. Yritä mennä urheiluun joka päivä.
 5. Ihon heikkohoito ei näkynyt ennen aikaasi, sinun pitäisi lopettaa tupakointi ja alkoholin käyttö.
 6. On erittäin tärkeää juoda jopa 2 litraa vettä päivässä (ei sisällä erilaisia mehuja, teetä, kahvia).

Kuinka päästään irti ihon ympärillä olevasta ihosta?

Jos haluat päästä eroon kaulan pehmeästä ihosta, sinun ei tarvitse vain käyttää erilaisia voiteita ja kalliita naamioita, vaan myös tehdä erityisiä fyysisiä harjoituksia. Mutta tällaisten harjoitusten tekeminen on välttämätöntä joka päivä 4-6 kertaa, mikä lisää asteittain kuormaa. Tietenkin ensimmäisenä päivänä sinun ei pitäisi rasittaa liikaa kehoa, tehdä kaikki harjoitukset rauhallisesti ja kohtalaisesti.

 1. Tee hitaasti pyöreitä kierroksia pääsi istuessa tai seisomassa asennossa. Tämän jälkeen kallistetaan pää ja pidä se tässä tilassa jopa 10 sekuntia.
 2. Kallista pääsi hitaasti yhteen suuntaan, sitten toiseen (neljä tai kuusi kertaa) ja tee sama, vain jyrkästi (kymmenen kertaa).
 3. Laita kämmentäsi kätesi takaosaan ja lukitse sormesi. Laske pääsi eteenpäin ja käännä se sitten voimakkaasti. On tärkeää voittaa käsien vastustuskyky.
 4. Istu suoraan ja kallista pääsi takaisin. Katso kattoa ja pureskele liikkeitä.
 5. Nosta leukaa ylös, peitä yläluusi alemmalla ja yritä hymyillä. Tässä tilassa sinun on pysyttävä jopa kymmenen sekuntia, ja toista.

Kuinka kiristää pehmeää ihoa kaulassa?

Jos haluat tietää, miten kiristää pehmeää ihoa kaulan ympärillä, niin sinun pitäisi oppia eri naamiot ja voiteet, joita eri kosmetiikkatuottajat tarjoavat tänään. Jos haluat hoitaa ihosi kunnolla, sinun on tehtävä erilaisia toimenpiteitä. Se on puhdistettava, kostutettava ja pehmennettävä. Tätä tarkoitusta varten ravitseva naamiot, erikoispäällykset, hieronta, erilaiset pakkaukset ovat täydellisiä. Mutta on syytä noudattaa menettelyjä huolellisesti. Älä hankaa kaulan ihoa liikaa tai naarmuta sitä. Muista, että kilpirauhasen alue on, joten sinun on oltava mahdollisimman tarkka.

Vitamiinit

Tärkeimmät vitamiinit, jotka auttavat torjumaan ihon heikkousta, ovat E-vitamiini ja R-vitamiini. Siksi oikea ravitsemus on tässä tärkeässä roolissa. On tarpeen paitsi yrittää lisätä päivittäisiin ruokavaliosi tuotteisiisi, joilla voit löytää näitä vitamiineja, mutta myös yrittää juoda erikoiskursseja (tietysti lääkärin kuulemisen jälkeen).

E-vitamiinia löytyy tällaisia tuotteita: kaikki kasviöljyt (auringonkukka-, oliivi-, soija-, maapähkinä), auringonkukan siemenet, pähkinät, omena siemenet, maito, maksan, vehnänalkioita, munankeltuainen (pieni määrä), pinaatti, tyrni, leseet, parsakaali , erilaiset jyvät.

E-vitamiinia löytyy elintarvikkeita: appelsiini, sitruuna, ruusu, kirsikka, aprikoosi, greippi, salaatti, tattari, aronia, mustaherukka.

Menetelmät pehmeälle kaulan iholle

On olemassa erilaisia menetelmiä flabby kaulan ihon, jotka auttavat selviytymään tämän epämiellyttävä ongelma ja jälleen katsoa nuori ja kaunis. Suosituimpia tänään on korostettava:

 1. Mesoterapiaa kutsutaan myös mikroaaltoterapiaksi. Se perustuu injektioiden aikaansaamiseen kudoksissa näillä alueilla, jotka poikkeavat liikaa flabbineisuudesta. Menettelyyn käytetään erilaisia lääkkeitä, joita lääkäri määrää kunkin yksittäisen tapauksen osalta. Yleensä se on mikroelementtejä, vitamiineja, aminohappoja ja antioksidantteja. Ne auttavat kosteuttamaan ihoa, aktivoimaan kollageenisynteesiä, antavat kiristysvaikutuksen. Tuloksena saat tiukan ja joustavan ihon.
 2. Contour muovi - tämän menettelyn aikana käytetään ihonalaisia ja ihonsisäisiä injektioita. Injektionesteisiin käytetään absorboivan geelin ja hyaluronihapon lääkkeitä. Tämän vuoksi dermaassa kasvaa kollageenin tuotanto, joka myös palauttaa veden tasapainon. Iho nopeasti tasoittaa ja muuttuu samettiseksi ulkonäöltään.
 3. Biorevitalisaatio - tätä menetelmää käytetään usein yhdessä ääriviiva-plastin kanssa. Se sopii ohut ja kuivunut iho. Se käyttää kahta lääketyyppiä: IAL-järjestelmä ACP ja IAL-järjestelmä. Ne perustuvat hyaluronihappoon ja annetaan vuorotellen. Biorevitalisoitumisen ansiosta iho saa aikaan tiukan, kauniin ja joustavan ulkonäön.
 4. RF-hoito - tätä menettelyä suositellaan usein niille, joilla on voimakkaasti särkynyt iho kaulaansa. Sen avulla voit myös poistaa sen flabbinessin, parantaa ulkonäköä. Menettelyn aikana pääasiallinen vaikutus on kudoksissa (dermi ja ihonalaiskerros) radioaaltosäteilyllä. Aaltoimpulssit vaikuttavat ihoon siten, että denaturoivat proteiiniyhdisteet dermaissa ja pysäyttävät kollageenikuitujen venyttelyn.

Fysioterapeuttinen hoito

Flabby-ihon fysioterapeuttinen hoito kaulassa sisältää seuraavat toimenpiteet:

 1. DOT-hoito on menettelyn täydellinen nimi "Dermal Optical Thermolysis". Se tunnetaan myös osittaisena fototermolyysina. Tätä menettelyä pidetään yhtenä lupaavimmista kosmetologiassa ihon haurauden torjunnassa. Tämä prosessi perustuu lasersäteiden käyttöön, jotka levittävät ihon vaurioituneille alueille. Näillä alueilla on mikro-traumoja, jotka aiheuttavat ihon regeneroinnin luonnolliset prosessit.
 2. Photorejuvenation - perustuu valon aaltojen vaikutuksiin laaja-taajuusalueelta. Ne auttavat edistämään kollageenin tuotantoa. Menettelyn jälkeen tapahtuu ihon prosesseja, jotka auttavat korvaamaan kollageenikuituja, poistamaan vanhoja soluja, parantamaan aineenvaihduntaa solujen sisällä, vähentämään pehmeää ihoa kaulassa. Photorejuvenation tärkein periaate on kehon luonnollisten järjestelmien stimulointi.
 3. Nostoa kierteillä Aptos on ei-kirurginen menettely, joka auttaa kiristämään ihoa. Myös sen jälkeen huomaat, että ihon kaulassa on tullut joustavampaa, nuorempaa, vähemmän hiljaista. Kiitos Aptoksen langoista, et voi vain poistaa pehmeää ihoa kaulasi, mutta myös päästä eroon "toinen leuka". Menetelmä perustuu siihen, että erityiset langat otetaan käyttöön iholle, jonka jälkeen ne kiinnitetään siihen.

Vaihtoehtoinen hoito

Vaihtoehtoinen hoito hiljaisesta ihosta kaulassa on usein tehokkaampaa kuin kalliiden lääkkeiden ostaminen. Loppujen lopuksi teet kaikki valmisteet itse luonnollisista ja turvallisista tuotteista. Suosituin nykypäivään tarkoittaa kaulan hellävaa ihoa vastaan:

 1. Tee erityinen kosteusemulsio päivittäiseen käyttöön. Hänen on välttämätöntä ottaa raa'an munanvalkuaisen ja viipata se, kunnes vaahto muodostuu. Lisää 1 rkl glyseriiniä, sitruunamehua, palanut alun liuos (2%), jokin köln ja muu risiiniöljy. Rasvaiselle iholle tarvitaan vain 1 teelusikallinen risiiniöljyä. Twice a day, hankaa iho kaulan ympärillä tällä vedellä. Pidä tuote jääkaapissa.
 2. Suosittu kosteusemulsio, joka estää särkyvän ihon talvella, on kurkku ja koiran nouseva remedy. Nämä ainesosat on murskattava ja kaadettava alkoholilla tai vodkalla (100 grammaa seosta - lasia nesteitä). Tämä kosteusemulsio infusoidaan kahdella tai kolmella viikolla pimeässä paikassa. Käytä kahdesti päivässä.
 3. Kuumaa vettä laimennetaan pieni määrä merisuolaa. Liota pyyhe saatuun liemiin ja pudota kaulan iho kolmeen minuuttiin. Pyyhi sitten niskasta toinen pyyhe, joka on juotettu kylmään veteen sitruunamehulla. Levitä ravitseva kerma.

trusted-source[4], [5], [6]

Maskit pehmeälle kaulan iholle

 1. Sitruunan naamio - kuori hedelmät ja leikkaa ne pieniksi ohut piireiksi. Poista tarvittaessa luut ja sekoita kermavaahtoa varten. Levitä kaulan iholle ensin melko rasvainen kerma ja sitten pieni kerros puuvillaa. Sitruunamaski on sovellettava tähän kerrokseen. Pidä naamio 20 minuuttia ja huuhtele sitten lämpimällä vedellä ja pyyhi se kosteuslevyllä, kostuta se ensin vedellä sitruunamehulla. Levitä mitään ravitsevaista kermaa.
 2. Banaanin naamio - leikkaa hedelmät pieniksi renkaiksi ja hankaa ne kermaseiksi. Kostuta iho kermalla ja kiinnitä naamio. Pese pois 20 minuutin kuluttua.
 3. Kurkku - peitä kurkku makrillin päälle ja laita kaavan päälle kaulan iho. 15-20 minuutin kuluttua huuhtele lämpimällä vedellä ja käytä mitään ravitsevaista kermaa.
 4. Perunoiden naamio - kypsennä yksi peruna ja tee perunamuusia. Lisää yhden munan keltuainen, tl-hunaja, glyseriini, kasviöljy (mieluiten oliiviöljy). Työnnä iho varovasti, peitä nailon. Kiinnitä ylimääräinen pyyhe ja jätä 30 minuuttia.

Kasviperäinen hoito

Suosituimmat vaihtoehtoiset korjaustoimenpiteet, jotka perustuvat yrtteihin parantamaan sagging kaula-ihon ovat erilaisia pakkauksia. Käytäksesi niitä tarvitset kaksi pyyhkeitä. Ensimmäinen on liotettu yrtteihin, ja toinen - kylmällä vedellä. Keitettyyn liemiin kostutettu pyyhe pidetään yleensä iholla jopa 10 minuutin ajan, ja se korvataan yhdellä sekunnilla 1-2 minuuttia. Suosituimmat puristimet ovat:

 1. Pakkaa kamomilla ja maito auttaa, jos ihosi venytetään ja menetetään kimmoisuutta. Kaada maito kourallinen kamomilla kukkia ja tuo kiehua. Valmista hieman enemmän, jättäen pienen tulen. Huuhtele melko tiheä lautasliina syntyneestä liemestä ja kiinnitä kaulan ihoon. Kääri ruokakalvo ja pyyhe. Jätä se 15 minuuttia. Tämän jälkeen pyyhi puhtaalla pyyhkeellä ja käytä mitään ravitsevaista kermaa.
 2. Sopivia keittämiseen ovat tonic herbs - salvia tai rosmariini. Se auttaa parantamaan kollageenin tuotantoa ja vähentämään ihon heikkousta.
 3. Erinomainen työkalu puristuksiin ovat kuumavaljaat, minttu tai lehmus.

Operatiivinen hoito

Pehmeän ihon toimintakykyinen hoito kaulassa suoritetaan brachin avulla. Täällä tehokkaimpia ovat tällaiset menettelyt:

 • Altera Systems (Ulthera System) on ultraäänilaitteen käyttö, joka vaikuttaa rakenteen syviin kerroksiin (dermis ja subkutaaninen rasvakudos). Tätä järjestelmää verrataan plastiikkakirurgiaan, mutta se ei vaadi pitkää toipumista. Laite Altera Systems käyttää piste-ultraäänipulsseja, jotka välittömästi saavuttavat ihon syvän kerroksen. Lämmityksen vuoksi elastiini- ja kollageenikuidut alkavat supistua, josta kudoksen luuranko muodostuu. Tämä laite on ainoa tehokas proseduuri, joka auttaa poistamaan "toisen leuka" kokonaan.

 • Lipofilling - kirurgisen toimenpide, joka auttaa parantamaan ihon elastisuutta kaulan ympärillä, poistamaan sen epätasaisuuden ja luovat houkuttelevammat ja nuorekkaammat ulkonäköä. Tällaisen toiminnan suorittamiseksi sinun on ensin suoritettava erityistutkimuksia. Potilas antaa verikokeen, virtsan, EKG: n. Menettelyn tärkein ominaisuus on sen täydellinen turvallisuus. Yleensä elinsiirtoa varten rasvakudos on otettu vatsasta, lonkasta tai vyötäröstä. Sen jälkeen se joutuu erityiseen hoitoon. Ihon lävistys tehdään oikeilla paikoilla. Se on niiden kautta, että rasvakudos otetaan käyttöön. Toimenpiteen jälkeen mustelmia jäävät iholle 2-3 viikon ajan, pieni turvotus. Tulet näkemään tulokset välittömästi. Joskus kaksi tai kolme lipofilling-menettelyä tarvitaan maksimaalisen tuloksen saavuttamiseksi.

Ennaltaehkäisy

Voit estää pehmeän ihon kaulassa, on olemassa useita suosittuja ja melko tehokkaita menetelmiä ja menettelytapoja. Ne auttavat kosteuttamaan ihoa, lisää elastiinin ja kollageenin tuotantoa, kiristä kudoksia kyseisellä alueella. Niistä on seuraava:

 1. Kauneudenhoito kauneudenhoitoon. Heille käytetään kodin maskeja, voiteita, paineita sekä tunnettujen valmistajien valmisteita.
 2. Hierontaa.
 3. Erilaiset fysioterapia (mikroaaltoura, radiotaajuuksien nostaminen, ultraääni nosto).
 4. Menetelmät, jotka perustuvat imusolujen poistoon, jotka auttavat poistamaan myrkkyjä, haitallisia aineita, lisäävät imunesteiden ulosvirtausta astioiden läpi, kosteuttavat ihoa ja poistavat turvotusta.
 5. Injektointitekniikat - Biorevitalisaatio, mesoterapia, lankojen kiristäminen, bioremediaatio, botulinum-hoito.

Näkymät

Jos unohtaa huonoja tapoja, alkaa syödä oikein, ylläpitää terveellistä elämäntapaa, tee suunniteltu erityisesti liikunta, estettävä erilaisin fysioterapia, voit ilman mitään ongelmia parantaa ulkonäköä ihon kaulassa, ota se pois flabbiness, parantaa luonnon kollageenin tuotantoa melko lyhyen ajan. Mutta on syytä ymmärtää, että tuloksen säilyttämiseksi sinun on jatkettava urheilua, tehtävä naamioita ja pakkaa, hieronnia ja muita toimenpiteitä.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.