^
A
A
A

Karkaisu on tapa lapsen terveydelle

 
, Lääketieteen toimittaja
Viimeksi tarkistettu: 19.10.2021
 
Fact-checked
х

Kaikki iLive-sisältö tarkistetaan lääketieteellisesti tai se tarkistetaan tosiasiallisen tarkkuuden varmistamiseksi.

Meillä on tiukat hankintaohjeet ja vain linkki hyvämaineisiin mediasivustoihin, akateemisiin tutkimuslaitoksiin ja mahdollisuuksien mukaan lääketieteellisesti vertaisarvioituihin tutkimuksiin. Huomaa, että suluissa ([1], [2] jne.) Olevat numerot ovat napsautettavia linkkejä näihin tutkimuksiin.

Jos sinusta tuntuu, että jokin sisältö on virheellinen, vanhentunut tai muuten kyseenalainen, valitse se ja paina Ctrl + Enter.

Voit aloittaa karkaisuajan milloin tahansa vuoden aikana. Tärkeintä on, että se tapahtuu asteittain ja säännöllisesti. Lieventämisohjeiden noudattaminen mahdollistaa lapsen terveyden parantamisen ja lastenlääkäreiden käyntien määrän vähentämisen.

Kaataminen, hankautuminen, ilmakylpy ja liikunta ovat hyödyllisiä, jos teet ne sääntöjen mukaisesti:

  • Kävely huoneisto paljain jaloin on ensimmäinen askel "uudelle" elämälle. Anna sirujen kulkea paljain jaloin ja ruohoa, hiekkaa ja kiviä lämpiminä kesäpäivinä. Ja vielä, voit laittaa pihalle altaan vedellä ja antaa lapsen siinä "stomp" tietyn ajan.
  • Kävely - "vihreä valo"! Talvella kadulla vietettyä aikaa on yhteensä 3-4 tuntia vuorokaudessa. Kesällä voit hengittää happea koko päivän.
  • Opettele nukkumaan avoimella ikkunalla milloin tahansa vuoden ajalta.
  • Harjoitus on erinomainen lisä kävelyyn. Joka aamu, aloita pieni veloitus ja käydä - pelata aktiivisia pelejä.
  • Tärinä on erityinen kovettumisvaihe. Sinun täytyy aloittaa ne hieromalla kehon murusia märällä froteepyyhkeellä. Sitten voit mennä jalka kylpyammeet: Kaada kaksi altaita eri lämpötiloissa vedellä ja vuorotellen laske vauvan jalat 20 sekunnin ajan lämpimässä vedessä ja sitten 10 sekuntia kylmään. Kuukaudessa siirrymme käyttämään jalat polville veden kanssa huoneenlämmössä ja kuukausi tai kaksi myöhemmin vastakkaiseen sieluun, jossa kylmän veden lämpötila on vähintään 20 astetta.

Suihkun jälkeen kuivaa pyyhe pyyhkeellä.

trusted-source[1], [2], [3], [4]

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.