^

Vauvat (1-3 v.)

Kuinka opettaa lapselle nukkua vauvassa?Jotta opettaisit lapselle nukkumaan vauvansängyssä, tarvitset asteittaista käyttäytymistä. Vauva on...

Lapset 1-3 vuotta kasvavat ja kehittyvät hyvin nopeasti. Esimerkiksi sydämen paino muuttuu kolmeksi ja lihasmassa kasvaa neljännekseen koko kehon painosta. Tällä iällä luurangon luukudos vähitellen vahvistuu ja itsenäisen kävelyn alkaessa - jalan kaaren muodostuminen.

Tämänikäiset lapset oppivat paljon taitoja, muuttuvat liikkuviksi, uteliaiksi ja fiksuiksi. Lapsi oppii puhumaan, ajatella ja tuntea ...

Ja vanhempien tehtävänä on varmistaa, että 1-3-vuotiaat lapset ovat terveitä ja onnellisia. Ja tämä tehtävä ei ole helppoa.

Tämän jakson suosittuja artikkeleita

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.
You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.