^

Valmistautuminen raskauteen

Raskaus lisäkudoksen jälkeen

Liiteepito on varsin yleinen ja yleisin toiminta hätäleikkauksessa. Kuitenkin potilaat eivät aina pääse hoitopöytään ajoissa.

Ovulaatiotutkimukset: tyypit, tulosten arviointi

Sen avulla voit määrittää selvästi ovulaation ajankohdan, ja se on tällä hetkellä harjoittaa seksuaalista kanssakäymistä, mikä lisää huomattavasti mahdollisuuksia syntymiseen. Tällä menetelmällä voit nopeasti saavuttaa halutut tulokset.

Ovulaatiotesti: toimintaperiaate, herkkyys

Ovulaatiota pidetään tärkeimpinä vaiheina kuukautisten aikana, jolloin leviämisen maksimaalinen todennäköisyys ilmenee. Ovulaation päivämäärä on tärkeä perhesuunnittelun näkökulmasta, sillä pariskunta, joka yrittää saada lapsen, pitäisi tietää selkeästi ajan, jona tämä ilmiö ilmenee

E-vitamiini suunniteltaessa raskautta naisille ja miehille: normaali, juominen ja saanti

Jopa viime vuosisadan 20-luvulla rotilla tehdyt tutkimukset osoittivat, että tiettyjen elintarvikkeiden poissulkeminen ruokavaliosta johti hedelmättömyyteen. Salaattien ja vehnänalkioöljyn lisääminen ruokaan palautti lisääntymistoiminnon.

Vitamiinit raskauden suunnittelua varten naisille: luettelo ja nimet

Jos raskaus on suunniteltu etukäteen eikä vahingossa, on täysin selvää, että puhumme vastuullisista ihmisistä, jotka ryhtyvät kaikkiin toimenpiteisiin varmistaakseen, että heidän lapsensa on syntynyt terveeksi ja että raskaus onnistui.

Munat jäätyvät

Monet maailman asiantuntijat uskovat, että lasituksen ansiosta on mahdollista saada lupaavia ja myönteisiä tuloksia.

Raskauden ja synnytyksen vakuuttaminen

Tähän mennessä raskauden ja toimitusvakuutusten sopimuksia odottavien äitien määrä kasvaa.

Raskaustesti soodalla

Kun puhutaan tämän menetelmän toiminnan periaatteesta, on ensin ymmärrettävä virtsan kemialliset ja fysikaaliset ominaisuudet. Normaalisti virtsan suhteellinen tiheys on korkeampi kuin vesi ja sillä on hieman hapan reaktio.

Frautest raskaudelle

Raskaustestit ovat hyvin suosittuja, koska ne antavat sinulle mahdollisuuden määrittää ilmeiset syyt viivästymiseen ensimmäisistä päivistä. Harkitse yksi helpoimmista ja tarkimmista testeistä - frautest.

Sähköinen raskaustesti

Elektroninen raskaustesti mahdollistaa toteamiseksi sen esiintyminen (tai ei-esiintyminen) helppo, nopea ja ennen kaikkea lähes erehtymättömän: tuottajat tällaisten testien vakuuttaa, että tarkkuus on vähintään 99%.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.