^

Ruokavalio neljännelle veriryhmälle: kuinka laihtua kunnolla

, Lääketieteen toimittaja
Viimeksi tarkistettu: 20.10.2021
Fact-checked
х

Kaikki iLive-sisältö tarkistetaan lääketieteellisesti tai se tarkistetaan tosiasiallisen tarkkuuden varmistamiseksi.

Meillä on tiukat hankintaohjeet ja vain linkki hyvämaineisiin mediasivustoihin, akateemisiin tutkimuslaitoksiin ja mahdollisuuksien mukaan lääketieteellisesti vertaisarvioituihin tutkimuksiin. Huomaa, että suluissa ([1], [2] jne.) Olevat numerot ovat napsautettavia linkkejä näihin tutkimuksiin.

Jos sinusta tuntuu, että jokin sisältö on virheellinen, vanhentunut tai muuten kyseenalainen, valitse se ja paina Ctrl + Enter.

Ruokavalio neljännen veriryhmän osalta on täysin erilainen kuin muiden ryhmien kanssa. Tämä on sen erityispiirre. Kuinka laihduttaa ruokavaliota neljännen veriryhmän suhteen?

trusted-source[1], [2]

Ruokavalio-ominaisuudet

Ominaisuuden numero 1. Koska neljäs veriryhmä on kaikkein nuorin, sen henkilö on helpompi ja nopeampi muokata ruokavalion muutoksia kuin muiden ryhmien edustajia. On otettava huomioon, että neljännen veriryhmän edustajat ovat alttiimpia infektioille, koska immuunijärjestelmä "tarttuu" hyvin nopeasti ilmaston, ruokavalion ja liikunnan eri muutoksiin.

Ruokavalio neljännelle veriryhmälle

Siksi neljännen veriryhmän valikossa sinun on lisättävä enemmän tuotteita, jotka vahvistavat immuunijärjestelmää, erityisesti sitrushedelmiä (kuuluisa C-vitamiini koostumuksessa)

Ominaisuus numero 2. Koska niiden yliherkkyys muutoksille, potilaat, joilla on neljäs veriryhmä, eivät voi aina syödä ruokaa, mikä on suositeltavaa niille, joilla on ensimmäinen veriryhmä. Esimerkiksi liha tai leipä leseillä. Tuotteita, joiden pohjana on jäykkä, voi olla huono vaikutus maha-suolikanavan tilaan ja jopa ärsyttää sen huonoja seiniä.

Siksi on parempi, että tällaiset ihmiset noudattavat säästävää ruokavaliota ilman akuuttia, suolaista, savustettua ja kovaa.

Ominaisuuden numero 3. Neljännen veriryhmän edustajat todennäköisemmin ovat muita kuin sydän- ja verisuonitauteja. Siksi ruokavaliossa tulisi olla tuotteita, jotka tukevat sydänlihaksen toimintaa. Rasvot ja kuivatut aprikoosit, esimerkiksi.

Välttää tulossa uhri syövän, jotka ovat yleensä edustajia tämän kastin, ruokavalio olisi sisällytettävä vihreä squash jotka edistävät tekemisestä radionuklidien kehosta, ja tomaatit - mainio apulainen ehkäisyssä syövän.

Ominaisuus numero 4. Neljännen veriryhmän edustajat ovat enimmäkseen ihmisiä, joiden mahahapon happamuus on heikko. Siksi heidän ruumiinsa on vaikea sulattaa lihaa, erityisesti punaisia tai rasvaisia lajikkeita.

Kuten tiedätte, huonosti pilkottua tuotetta lykätään myöhemmin rasva-talletusten muodossa. Ja miksi tarvitset ylimääräisiä kiloa? On parempi noudattaa lääkäreiden suosituksia ja sulkea pois ruokavaliosta liha, lukuun ottamatta lampaan, kanin ja kalkkunan, jotka hajoavat suhteellisen helposti.

Ominaisuuden numero 5. Karkean lihan ihmisten, joilla on neljäs veriryhmä, ei voi täysin korvata kaloja ja äyriäisiä - ne ovat sallittuja niin monta kuin haluat. Tämä ruoka, jota ravintolisät suosittelevat hyvin ruokavalioon, parantaa aineenvaihduntaa ja rikastuttaa verenkiertoa.

ihmiset, joilla on neljäs veriryhmä

Tässä ylivoimainen syy auttaa myös vihreitä salaatteja, merilevää, maitotuotteita ja maitovalmisteita sekä hedelmiä. He auttavat maukasta ja riittävää ravitsemusta, jotta heikentyisivät ja näyttävät nuoremmilta.

Ominaisuuden numero 6. Neljännen veriryhmän edustajille on elintarvikkeita, jotka hidastavat insuliinin tuotantoa veressä ja estävät aineenvaihduntaa. Niinpä ne edistävät rasva-talletusten kasvua.

Tämä tattari, maissi, pavut, vehnä ja sen tuotteet ja pavut. Jos ihmiset, joilla on toinen veriryhmä voivat syödä näitä elintarvikkeita ja laihtua, niin neljännen veriryhmän edustajat tattari- tai papuravintolassa voivat päinvastoin alkaa toipua. Nämä tuotteet korvataan paremmin muilla, helpompi assimiloitua.

trusted-source[3]

Suositeltu valikko ihmisille, joilla on neljäs veriryhmä

Sulje pois ruokamakkarat (erityisesti savustetut), pekonia, kinkkua, siemeniä, maissia ja siitä valmistettuja tuotteita, tattari ja pippuri, jos et halua saada parempaa.

Erittäin hyvä kehon ravintolisät ginseng-juuren, valerian, merilevähedelmien, C-vitamiinin muodossa sekä sitrushedelmissä että yksittäisten vitamiinien muodossa. Voit myös tukea kehoa sinkin ja seleenin kanssa, jotka sisältyvät panimohiivaan (tablettia myydään apteekissa ja ovat halpoja).

Vartalo sai tarvittavat aineet, jotka eivät ole lihavalmisteita. Muista sisällyttää valikkoon tofua (se sisältää tarpeeksi soijaproteiinia) ja tuoreita vihanneksia haluamallesi.

Laihda helposti neuvojamme kanssa! Harkitse veriryhmääsi, mutta muista kuunnella kehoa. Kokemattoman ravitsemusterapeutin toiveet ja suositukset auttavat sinua tekemään optimaalisen ruokavalion laihdutukselle ja palautumiselle.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.