^

Terveys

Keuhkojen, keuhkoputkien ja pleuran (pulmologian) sairaudet

Pleuropneumonian tyypit

Keuhkokuume jaetaan keuhkovaurion asteen mukaan. Jos tulehdusprosessi kattaa vain lohkot, leviämättä suoniin ja keuhkorakkuloihin, he puhuvat pleuropneumoniasta tai croupous-keuhkokuumeesta - tartuntataudista, jonka virukset, mikrobit tai sienet voivat laukaista.

Pleuropneumonian hoito

Kruppitulehduksen hoitoprotokolla sisältää kahden antibiootin samanaikaisen käytön: toisen suonensisäisen, toisen lihaksensisäisen käytön. Yleensä hoito suoritetaan alla kuvatuilla lääkkeillä.

Keuhkojen hematocele

Keuhkokudoksen traumaattisella vaurioitumisella ja viskeraalisen keuhkopussin eheydellä voi esiintyä keuhkojen hematocelea. Tähän patologiaan liittyy rintakipu, hengitysvaikeudet ja joskus hemoptysis.

Fibrothorax

Keuhkopussin ontelot ovat usein komplikaatio, joka kehittyy erilaisten bronkopulmonaaristen patologioiden jälkeen. Yksi näistä komplikaatioista voi olla fibrothorax - puhumme hävittävästä kuituprosessista keuhkopussin ontelossa.

Pleuropneumonian oireet

Useimmiten akuutti pleuropneumonia kehittyy, ja melkein tällaisen tulehduksen alusta tai kahden tai kolmen päivän kuluttua ensimmäiset merkit bakteeri-infektion leviämisestä keuhkolohkosta keuhkopussiin

Pleuropneumonian syyt ja patogeneesi

Lobar-bakteeri-keuhkokuume, tai keuhkojen keuhkojen keuhkojen keuhkojen akuutti lobar-tulehdus, joka vaikuttaa osaan sen seroskalvosta (pleura), voidaan diagnosoida pleuropneumoniaksi, vaikka tämä määritelmä ei ole hengityselimien luokassa ICD-10.

Vasen ja oikea keuhko piikit: pleura, kuitu

Vakava komplikaatio hengityssairauksien jälkeen on piikki keuhkoissa. Harkitse patogeneesi ja niiden ulkonäön syyt, tärkeimmät oireet, hoitomenetelmät ja ennaltaehkäisy.

Keuhkokudoksen tiivistymisen oireyhtymä

Tyypillisen kudoksen kiristämiseen liittyvän ilmavälin kehityksen vähenemisen yhteinen tavoite on rintakehän epäsymmetria, joka paljastuu tutkimuksessa ja palpataatiossa.

Pleuren oireyhtymä

Kertymistä keuhkopussiontelosta nesteen (hydrothorax), joka voi olla eritettä, transudate, mätä (pyothorax, empyema), veri (hemothorax) tai seka-merkki yllään

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.