Yleistietoja syntymämerkistä

Vaaralliset ja muuten vaaralliset muutokset mooleissa

Miksi sinun pitäisi tietää kuinka vaaralliset ja muuten vaaralliset muutokset mooleissa näyttävät ? Koska syntymät (melanosyyttiset nevi) löytyy useimmilta ihmisiltä, moolit ovat monenlaisia ja voivat vaihdella, ja osa niistä lisää riskiä kehittää tämän tyyppistä ihosyöpä

Moles: mitä voit tehdä, ja mitä ei?

Mooleja kutsutaan rajoitetuiksi klustereiksi melanosyyttien ihon ylemmässä kerroksessa - erityisillä soluilla, jotka sisältävät suojaavaa pigmenttiä melaniinia. Kaikkien ihmisten syntymämerkkien yhteydessä syntyy paljon kysymyksiä.

Dermoskopiassa

Dermatoskooppi on nykyaikainen menetelmä, jota käytetään diagnosoimaan eri kasvaimia iholla ilman kirurgisia toimenpiteitä.

Syntymämerkit lapsille

Se, että mätit voivat olla vaarallisia, monet meistä ovat kuulleet. Kuitenkin, samoin kuin se, että kaikkia syntymämerkkejä on käsiteltävä äärimmäisen varovasti. Siksi lapsen syntymämerkit eivät ole perusteettomia syitä huolta vanhemmille.

Moolien ulkonäön syyt

On yleisesti hyväksyttyä, että ruumiin moolien syyt, jotka voidaan muodostaa missä tahansa sen alueista, peittävät melanosyyttien hyvänlaatuisen paikallisen leviämisen - epidermiksen peruskerroksen dendriittisolut.

Mitä minun pitäisi tehdä, jos vahingoitan syntymääni?

Vaikka joissakin tapauksissa syntymämerkin vaurioituminen voi aiheuttaa vakavia ongelmia, tällainen todennäköisyys on melko alhainen, joten sinun ei tarvitse paniikkia etukäteen (mutta sinun ei pidä antaa asiat mennä liian).

Mistä voin tarkistaa mooleja?

Moles ovat synnynnäisiä merkkejä iholla, jotka voivat muuttua koko elämän ajan. Harkitse, missä haluat tarkistaa syntymämerkit ja miten tunnistaa patologisen degeneraation oireet.

Lääkäri syntymämerkillä

Nämä pigmentoituneet muodostumat löytyvät iholta, latinalaisessa dermiksessa. Ja kaikki ihoon liittyvät ongelmat, kuten tiedetään, käsittelevät erityistä lääketieteen osaa - dermatologiaa.

Synnytyksen histologia

Ensinnäkin sinun on ymmärrettävä, mitä moolin histologia on. Sinun on suoritettava erityiset kudostutkimukset, jotka suoritetaan mikroskoopilla.

iLive-portaali ei tarjoa lääketieteellistä neuvontaa, diagnoosia tai hoitoa.
Portaalissa julkaistut tiedot ovat vain viitteellisiä eikä niitä saa käyttää ilman asiantuntijan kuulemista.
Lue huolellisesti sivuston säännöt ja käytännöt. Voit myös ottaa yhteyttä!

Copyright © 2011 - 2020 iLive. Kaikki oikeudet pidätetään.