^

Terveys

Lääketieteelliset manipulaatiot

Henkitorven ekstubaatio

Anestesiologit käyttävät usein käsitteitä, kuten intubaatio ja ekstubaatio. Ensimmäinen termi - intubaatio - tarkoittaa itse asiassa erityisen putken lisäämistä henkitorven sisään, mikä on välttämätöntä potilaan hengitysteiden avoimuuden varmistamiseksi.

Korvien pesu rikkitulpista

Tarve toimenpiteelle, kuten korvien pesulle, syntyy, kun ylimäärä suojaavaa vahaa - cerument (earwax) - ei erittele luonnollisesti, vaan kerääntyy korvakäytävään.

Presakraalinen lohko

Proktologiassa ja leikkauksessa käytetty lääketieteellinen anestesiatoimenpide on esiskraalinen lohko. Harkitse viitteitä sen toteuttamisesta, tekniikasta, komplikaatioista.

Kamomilla douching: miten se oikein tehdään?

Kamomilla - kasvi, jolla on voimakkaita lääketieteellisiä ominaisuuksia ja laaja valikoima sovelluksia. Harkitse viittauksia ruohon ruiskuttamiseen ja sen terapeuttiseen vaikutukseen.

Puhdista lasten silmät

Lapset ovat alttiimpia traumatisaatiolle ja silmien ärsytykselle. Pesu on yksinkertaisin ja samalla tehokas menetelmä ongelman poistamiseksi.

Silmänhuuhtelu: ohjeet, valmisteet, johdon säännöt

Tehokas menetelmä väsymyksen ja silmien ärsytyksen poistamiseksi on pesu. Harkitse suosittuja oftalmisia ratkaisuja ja niiden käyttöä koskevia sääntöjä.

Eturauhanen: tekniikka, tyypit

Ihmiset, joiden terveys ei riipu pelkästään hyvinvoinnista vaan myös perheestä, ovat hyvin kateellisia seksuaalisesta vastuustaan. Loppujen lopuksi nukkumaan liittyvät ongelmat muuttuvat vähitellen vakaviksi konflikteiksi ja joskus jopa aiheuttavat sitä, että aikaisemmin rakastavat ihmiset eivät enää halua olla yhdessä.

Keuhkopussin ontelon puhkeaminen

Puhalluspuhdistuma ymmärretään menettelyksi, jossa keuhkopussin ontelon hajotus suoritetaan, jotta voidaan diagnosoida tai suorittaa terapeuttinen manipulaatio, joka voi pelastaa ihmisen elämää.

Lumbaalipunktio

Hänen tiedot täydentävät kliinistä kuvaa ja vahvistavat polyneuropatian, multippeliskleroosin ja nelroleukemian diagnoosin.

Novocain-saarto: lannerangan, nivelet, hermo, korva

Akuutin ja kroonisen kivun poistamiseksi kliinisestä lääketieteestä käytetään paikallisesti kohdennettuja novokaanin injektiot (aminohappotäjä paikallispuudutukseen) - novokaiini-salpausta.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.