^

Terveys

Error message

  • Warning: implode(): Invalid arguments passed in _menu_translate() (line 798 of /var/www/ilive/data/www/ilive.com.ua/includes/menu.inc).
  • Warning: implode(): Invalid arguments passed in _menu_translate() (line 799 of /var/www/ilive/data/www/ilive.com.ua/includes/menu.inc).

Tautien hoito

Munuaisten puhdistus

Munuaiset ovat elin, jota ilman keho ei voi olla olemassa, koska. Ne on suunniteltu poistamaan kuona-aineita: ylimääräistä vettä, suoloja, myrkkyjä ja muita haitallisia aineita. Urut ovat eräänlainen suodatin, jolle hiekkaa (hienojauhetta) laskeutuu.

Jalkakrampin hoito aikuisilla ja lapsilla

Jalkakrampin hoito voi vaihdella. Yksittäiset tapaukset eivät yleensä vaadi hoitoa, ja säännölliset kouristukset, erityisesti yölliset, voivat olla oire patologisesta prosessista.

Nykyiset ja uudet hoidot COVID-19-potilaille

COVID-19-tartunnan pandemian leviäminen on vaikuttanut suuresti maailmanlaajuisen terveydenhuoltojärjestelmän toimintaan. Monet asiantuntijat joutuivat keskeyttämään käynnissä olevan tutkimuksen uusien lääkkeiden kehittämiseksi ja testaamiseksi koronaviruspotilaiden hoitoon.

Stafylokokin hoito ilman antibiootteja

Meidän on välittömästi säädettävä, että kyse ei ole kaikista tunnetuista antibiooteista vaan lääkkeistä. On mahdotonta hoitaa bakteeri-infektiota ilman antimikrobisia aineita.

Mitä tehdä akuutin kystiitin tapauksessa?

Yksi akuutin kystiittihoidon tehokas hoitomenetelmä on etiotrooppinen hoito. Se on antimikrobinen ja antibakteerinen hoito erityisillä lääkkeillä, jotka poistavat tulehduksen syyt - bakteerit. Yhdessä muiden menetelmien kanssa etiotropium edistää nopeaa elpymistä.

Mitä tehdä ja kuinka hoidata multifolkilakalääkäreitä?

Oireyhtymää hoitaa gynekologi-endokrinologi ja useita asiaan liittyviä asiantuntijoita. Lääkärin tehtävänä on poistaa hormonaalinen epätasapaino ja estää sen häiriöt tulevaisuudessa sekä palauttaa potilaan lisääntymiskyky.

Hypermobilityn hoito

Positiivisen ja kestävän tuloksen saavuttamiseksi on suositeltavaa suorittaa monimutkainen hoito. Useimmiten sitä edustavat erilaiset lääkkeet sekä fysioterapia.

Keulojen piikit: mitä tehdä ja miten hoitaa?

Happihoitoa käytetään lievittämään hengenahdistusta ja muita hengitysvajauksien oireita. Useissa shvarts-plasmapereesi- ja hemosorptiomenetelmissä esitetään.

Iskeemisen neuropatian hoito

Iskeeminen neuropatia on erityinen hermoston patologia, kun kaikki päättää ajasta. Verenkierron rikkominen nopeasti osuu hermosoluihin, joita ei käytännössä palauteta.

Erysipelan tehokas hoito

Ruusu, tai ruusu - anthroponotic infektion aiheuttama hemolyyttinen streptokokki ryhmä A Tämä sairaus voidaan parantaa tarpeeksi kovaa, tulee usein krooninen - erityisesti tapauksissa, joissa potilas ei mennä lääkäriin heti, kun ensimmäiset oireet.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.