Erilaisia mooleja

Raja ihonsisäinen nevus

Intraepidermaalinen eli raja-alueinen nevus on yksi monista nevus-lajikkeista, jolla on omat erityispiirteensä ja piirteensä. Tämä kasvain on pieni, mutta melko vaarallinen: sillä on taipumus kasvaa ja pahanlaatuinen. 

Synnytyksen merkinnät

Intimate birthmarks on monia, mutta kuinka turvallisia ne ovat? Mieti, mitkä ovat nevi, niiden ulkonäön syyt, maligniteetin merkit ja hoitomenetelmät.

Flat birthmarks

Moles tai nevi ovat kaikkien käytettävissä. Nämä ovat hyvänlaatuisia kasvaimia eri sävyjä ruskean värin. Heidän värinsä tarjoaa melaniini, pigmentti, joka löytyy melanosyyteistä (ihosolut), joista nevi koostuu.

Konvexin syntymämerkki. Mitä sinun tarvitsee tietää siitä?

Konvex-merkki (nevus) on ihon hyvänlaatuinen kasvain. Dermatologien näkökulmasta mooleissa ja synnytyksissä on samankaltaisia lääketieteellisiä syitä. Kehityksen alkuvaiheessa mooli näyttää siltä, että iholla on tumma väri.

Moles jälkeen auringonpolttama

Moolit ovat pigmentaatioita, yleensä soikeita, jotka näkyvät ihon pinnalla. Lähes kaikilla ihmisillä on nämä koulutukset. Joillakin on enemmän heistä toisissa - kaikki riippuu ihon ominaisuuksista.

Valkoinen halo syntymän ympärillä

Usein nämä muodot ovat yksinkertaisesti tavallisten nevi alalajia. Ne näkyvät ihon lähellä mooleja, ja myöhemmin katoavat vaikuttamatta niihin.

Hyvänlaatuiset moolit

Jokaisen henkilön kehossa on syntymämerkkejä. Monissa tapauksissa nämä ovat harmittomia yhteisöjä, jotka liittyvät luontaiseen tai hankittuun ilmiöön. Hyvännainen moolia voi esiintyä koko elämän ajan. Niitä on valvottava tarkasti, eikä niitä saa vahingoittaa mekaanisesti.

Mole vuosisadalle

Jos huomaat, että sinulla on nenä silmiin nähden, on suositeltavaa ottaa välittömästi yhteyttä asiantuntijaan, joka voi määrittää, onko pigmenttinen paikka hyvänlaatuinen kokonaisuus.

Moles auringosta: onko "aurinko rakkaus" vaarallinen?

Kehon syntymää kohtaan henkilöllä on aina ollut kaksisuuntainen suhde. Toisaalta siistit söpöt pigmenttikohdat ovat eräänlainen ainutlaatuinen yksilöllisen yksilöllisen sisustuksen.

iLive-portaali ei tarjoa lääketieteellistä neuvontaa, diagnoosia tai hoitoa.
Portaalissa julkaistut tiedot ovat vain viitteellisiä eikä niitä saa käyttää ilman asiantuntijan kuulemista.
Lue huolellisesti sivuston säännöt ja käytännöt. Voit myös ottaa yhteyttä!

Copyright © 2011 - 2020 iLive. Kaikki oikeudet pidätetään.