^
A
A
A

Mistä tehdä ultraääntä?

 
, Lääketieteen toimittaja
Viimeksi tarkistettu: 16.10.2021
 
Fact-checked
х

Kaikki iLive-sisältö tarkistetaan lääketieteellisesti tai se tarkistetaan tosiasiallisen tarkkuuden varmistamiseksi.

Meillä on tiukat hankintaohjeet ja vain linkki hyvämaineisiin mediasivustoihin, akateemisiin tutkimuslaitoksiin ja mahdollisuuksien mukaan lääketieteellisesti vertaisarvioituihin tutkimuksiin. Huomaa, että suluissa ([1], [2] jne.) Olevat numerot ovat napsautettavia linkkejä näihin tutkimuksiin.

Jos sinusta tuntuu, että jokin sisältö on virheellinen, vanhentunut tai muuten kyseenalainen, valitse se ja paina Ctrl + Enter.

21 May 2015, 18:00

Mistä tehdä ultraäänitutkimusta, tämä kysymys herätti varmasti jokaiselle meistä. Harkitse ultraäänen ominaisuuksia, tärkeimpiä indikaattoreita ja vasta-aiheita sen käyttäytymiselle sekä lääkärikeskusten ja klinikoiden osoitteet.

Ultraääni on diagnostinen menetelmä, joka perustuu ultraäänilaitteiden käyttöön (ilman tärinää 20 kHz: stä 1000 MHz: iin, ihmisten kuulematta) ihmisen ruumiin ihonalaisten rakenteiden tutkimiseen. Ultraäänen avulla on mahdollista tutkia jänteitä, lihaksia, sisäelimiä, paljastaa epänormaalit toiminnot ja mahdolliset patologiat.

Tämän diagnoosimenetelmän suosio selittyy sen turvallisuudesta, edullisuudesta ja korkeasta informatiivisuudesta. Lisäksi ultraääni on yksi harvoista menetelmistä, jotka voidaan toistaa tarvittaessa.

On olemassa useita käyttötapoja ultraäänitutkimuksen laitteille, katso niitä:

 1. Yksiulotteinen tila - ultraäänisäde tunkeutuu yhteen kudokseen ja heijastuu. Tätä tilaa käytetään tutkimaan sydämen kammioita, suuria astioita, onteloita, kystat, seinämän paksuus. Tämän tilan tarkkuus ja sen laatu ovat paljon korkeammat kuin muissa kahdessa tilassa.
 2. Kaksisuuntainen, alakohtainen tai 2D-tila - tarjoaa kaksiulotteisen tasokuvan tiettyyn sijoitetun rakenteen syvyyteen. Se on yksinkertaisin tapa havaita, koska se heijastaa poikkileikkauksen anatomista rakennetta.
 3. Doppler-tila - käytetään vertaamaan veren virtauksen ominaisuuksia ja määrittämään veren virtaus. Pulssi-aaltomuodon avulla voidaan arvioida veren virtaus tietyllä syvyydellä.

Ultraäänitutkimuksen tarkkuus riippuu diagnostiikkalaitteesta, antureista, ohjelmistosta ja monitorin koosta. Potilaan kehon anatomiset piirteet eli erilaiset sairaudet ja taudit vaikuttavat myös tuloksena olevan kuvan laatuun. Juuri näiden tekijöiden vuoksi ultraääni voi antaa virheellisiä tietoja. On kuitenkin olemassa useita menetelmiä tutkimustarkkuuden parantamiseksi. Ensinnäkin potilaan on valmistauduttava, eli sen tai kehon tutkiminen edellyttää erityistä valmistelua. Esimerkiksi munuaisten ultraäänitutkimus tehdään täytetyllä virtsalla, ja gynekologisen ultraäänen suositellaan suoritettavaksi kuukautiskierron eri vaiheissa.

Mutta älä yliarvioi ultraäänen merkitystä, koska lääkäri-ultraääni antaa diagnoosin, ja lopullinen diagnoosi tehdään vain hoitava lääkäri. Siksi tietyt ultraäänitiedot eivät riitä diagnosointiin, tarkastuksiin, testeihin ja useisiin muihin tutkimuksiin. Lisäksi ultraääni on subjektiivinen tekniikka, eli eri lääkärit käsittelevät samoja tietoja eri tavoin. Siksi lääkärin pätevyys ja potilaan valmius tutkimukseen ovat hyvin tärkeitä.

Mistä voin tehdä ultraääni?

Mistä voin tehdä ultraääni ja mitkä ovat tämän menetelmän edut ja haitat? Niinpä ultraäänidiagnostiikka suoritetaan ultraäänikoneella varustetuissa terveyskeskuksissa ja sairaaloissa sekä pätevät lääkärit, jotka suorittavat tutkimusta.

Tarkastellaan tärkeimpiä lääketieteellisiä ultraäänilaitteita kehon elinten ja järjestelmien tutkimuksessa:

 1. Anestesiologia - Ultrasounda käytetään, kun on tarpeen pistää anestesiaa hermokuitujen lähelle alueelle.
 2. Lääketieteellinen apu (hätätapaus) - käytetään tarkastelemaan kehoa vammojen jälkeen. Sen avulla voidaan diagnosoida sydän- ja verisuonijärjestelmän häiriöt ja organismi.
 3. Naistentautien ja synnytysten - paljastaa verenvuoto, poikkeavuudet elinten ja muiden patologioiden toiminnassa. Ultrasound annetaan kaikille raskaana oleville naisille sikiön kehityksen seuraamiseksi.
 4. Gastroenterologia - ultraäänen avulla tutkitaan vatsaontelon elimiä. Tutkimuksessa paljastetaan tulehdusprosesseja ja muita patologioita haimassa, perna, mahassa ja muissa elimissä.
 5. Luusto, lihakset ja verenkiertoelimistö - käytetään nivelten, jänteiden, luiden pinnan, pehmytkudosten ja hermojen tutkimiseen.
 6. Sydän- ja verisuonijärjestelmää - ultraääntä käytetään sydämen diagnosointiin ja sydänventtiilien ja kammioiden toimintahäiriöiden havaitsemiseen. Ultraäänen avulla voidaan määrittää verisuonten, tromboosin, verisuonten kaventuminen ja muut sairaudet.
 7. Neurologia ja oftalmologia - voit tunnistaa arterioiden ja häiriöiden kaventamisen hermokuitujen työssä.
 8. Urologia - UZD: ää käytetään lantion elinten tutkimiseen ja virtsarakon, kivesten ja eturauhan toiminnan rikkomuksiin.

Yleensä ultraäänitutkimukset suoritetaan lääkärin suunnassa. Niinpä joissakin julkisissa laitoksissa UZD käyttää niitä ja se on ilmainen. Mutta on olemassa monia klinikoita ja terveyskeskuksia, jotka suorittavat ultraäänitarkoituksia ilman lääkärin ohjeita milloin tahansa kätevästi potilaan kannalta.

Harkitse ultrasoundin tärkeimmät edut ja haitat:

Etuja:

 • Ultraäänitutkimus luo eläviä kuvia, mikä on erittäin kätevää biopsiaan, injektioihin ja muuhun visualisointiin tarvittaviin menetelmiin.
 • Tutkimus ei aiheuta epämukavuutta tai pitkäaikaisia haittavaikutuksia.
 • Antaa harkita lihaksia ja pehmytkudoksia, luun pinnan, elimet. Tämä on kätevää erottamaan rakenteet, jotka on täytetty nesteellä ja kovilla kudoksilla.
 • Viittaa edullisiin ja kohtuuhintaisiin diagnostisiin menetelmiin verrattuna tietokone- ja magneettiresonanssikuvaukseen tai seulontaan.

Haittoja:

 • Ultrasound ei anna kuvaa luukudoksen läpi, ja kun kaasua muodostetaan anturin ja elimen välille, ultraääni estetään, mikä heikentää tutkimuksen tarkkuutta.
 • Kuvanlaatu riippuu potilaan ruumiista. Kun ylipainosta kärsiviä potilaita diagnosoidaan, ultraäänit eivät aina ole tarkkoja, koska ihonalaisen rasvakerroksen estää anturin ultraääni.
 • Tutkimuksen tarkkuus ja luotettavuus riippuvat operaattorin ammattitaidosta, eli ultraäänitutkimuksesta vastaava asiantuntija.

Missä on parempi tehdä ultraääni?

Useimmat ihmiset eivät ajattele terveydentilastaan ja vain ilmeisin sairauden oireita pyydetään lääkärin apua. Nopea tunnistaa sairaus ja määrittää sen syy voi olla ultraäänellä. Jos on parempi tehdä ultraääni ja missä klinikalla käsitellä, tarkastelemme yksityiskohtaisesti näitä kysymyksiä.

USA perustuu eri tiheyden omaavien kudosten kykyyn heijastaa ultraääni-aaltoja. Saatu tieto käsitellään erikoislaitteella ja muodostaa kuvan elimistä tai kudoksista näytön näytöllä. Ultrasoundia käytetään kaikilla lääketieteen aloilla ja se on yksi yleisimmistä diagnoosimenetelmistä. Tähän päivään mennessä monilla sairaanhoitopisteillä ja sairaaloilla on käytettävissään ultraäänilaitteita.

Kun suunnittelet tämän tutkimuksen tekemistä ja valitset paikan, jossa se on paras tehdä uziin, on syytä valita huolellisesti klinikka ja lääkärit, jotka osallistuvat diagnostiikkaan. Tämä johtuu siitä, että äskettäin lääketiede on yksi liiketoiminnan aloista, eli ultraäänikeskukset ovat eräänlainen tapa ansaita rahaa omistajilleen. Mutta kaikilla ei ole lääketieteellistä koulutusta, ja ne voivat oikein tulkita tutkimuksen tuloksia. Siksi sinun on kerättävä huolellisesti tietoja klinikoista ja sairaaloista, joissa aiot tehdä ultraääntä.

Kiev:

 • Lääketieteellinen keskus "Boris" - st. Bolshaya Vasilkovskaya, 55A, puh. (044) 238-00-00.
 • Klinikka "Virtus" - st. Konstantinovskaya, 57, puh. (044) 332-44-00.
 • Lääketieteellisten klinikoiden verkosto "Viva" - ul. Porika 9A, puh. (044) 238-20-20.
 • Lääkärikeskus "Agapit" - st. Nikolay Lebedev, 14A, puh. (044) 292-23-43.
 • St. Panteleimon Medical Center - ul. Simferopol, 19/1, ph. (044) 594-94-55.

Moskova:

 • Klinikka "Perhe" - s. Heroes Panfilovtsev, 1, ph. (499) 705-27-16.
 • Klinikka "MedCenterService" - st. Aviamotornaya, 41B, puh. (499) 641 - 12 - 87.
 • Klinikka "Dobromed" - st. Krasnodonskaya, 12, puh. (499) 649-24-31.
 • Lääketieteellinen keskus "Euro-Med" - st. Mnevniki, puh. 6 (499) 649-39-87.
 • Lääkärikeskus "Mositalmed" - st. Arbat, 28, ph. (495) 956-15-03.

Pietari:

 • Klinikka "Medica" - Toreza Avenue, 72, puh. (812) 424-49-31.
 • Klinikka "yliopisto" - st. Tavricheskaya, 1, puh. (812) 389 - 34 - 64.
 • MediAlif Clinic - ul. Huonekalut, 47K, puh. (812) 424 - 32 - 61.
 • Klinikka "Medpomoshch 24" - Balkanskaya square, 5, ph. (812) 389 - 49 - 63.
 • Lääketieteellinen keskus "ProfiMED" - Yuri Gagarin Avenue, 1, puh. (812) 748-29-95.

Mistä maksaa maksettu ultraääni?

Monet potilaat kohtaavat sen, että kun ohjaat lääkärin ultraäänitutkimukseen, sinun on odotettava pitkiä linjoja klinikalla tai sairaalassa. Siksi kysymys on siitä, mistä maksaa maksettu ultraääni.

 1. Jos sait lääkäriltäsi lähettämänne vihjeen Kiovassa, niin seuraavat klinikat toimivat sinulle, missä ultraäänitaso tehdään laadullisesti, nopeasti ja edullisesti:
 • Laboratorioanalyysin keskus "Dneprolab" suorittaa kaikenlaisia raskaana oleville naisille tarkoitettuja ultraäänilaitteita sekä diagnoosi munuaisten, nivelten, lantion elinten ja muuntyyppisen tutkimuksen suhteen. Hinnat 120-400 UAH. Erityyppisissä tutkimuksissa.

Osoite: st. Ivan Kramskoy, 9, puh. (044) 284-00-00.

 • Monitieteellinen klinikka "Oberig" suorittaa lantion elinten ultraäänen, sydän- ja verisuonijärjestelmän, pään, sekä raskaana olevien naisten diagnoosi ensimmäisestä kuukaudesta hoidon jälkeen. Diagnoosin kustannukset ovat 200-1000 UAH., Riippuen ultraäänitutkimuksesta.

Osoite: st. Eläintieteellinen, 3, ph. (044) 390-03-03.

 • Valtakunnallinen lasten erikoissairaala "Ohmadet" on täydellinen nuorten potilaiden ultraäänidiagnoosin siirtämiseen. Vastaanotto tilauksesta.

Osoite: st. Sretenskaya, 7/9, puh. (044) 272-15-91.

 • Lääketieteellinen klinikka "Viva" tekee kaikenlaisia ääreisvaaleja kaiken ikäisille potilaille. Tutkimuksen kustannukset ovat 190-120 UAH. Riippuen SPL: n suunnasta. Lääketieteellisellä keskuksella on useita haaroja kaikkialla Kiovassa, soittamalla rekisteriin, josta löydät lähimmän osoitteen.

Osoite: st. Lavrukhina, 6, puh. (044) 238-20-20.

 • Klinikka "Medicom" tekee ultraäänen raskaana oleville ja lapsille sekä kaikkien suuntien ja elinten ultraäänen. Hinnat palveluista 170 UAH.

Osoite: 6 Geroev Stalingrad Avenue, puh. (044) 503-77-77.

 1. Moskovassa monet lääketieteelliset klinikat ja sairaalat, jotka tarjoavat maksullisia ultraäänipalveluita:
 • Keskusteluun ultraääni diagnoosi voi olla ultraääni raskauden aikana sekä tutkia kohtu, maitorauhaset, sappirakko, maksan, sydämen ja muiden sisäelinten. Palvelun hinta on 600 ruplaa.

Osoite: st. Akateemikko Yangel 6A, puh. (495) 387-05-61.

 • Kansainvälinen lääketieteellinen keskus "MositalMed" johtaa pienten lantion, munuaisten, nivelten ja muiden elinten ultraääntä. Keskus tarjoaa SPL-palveluja raskaana oleville naisille ja kaikenikäisille potilaille.

Osoite: st. Arbat, 28/1, puh. (495) 956-17-67.

 • Pääomasairaaklinikoiden verkko "Be Healthy" tekee kaikenlaisia ultraääntä. Ammatilliset asiantuntijat hoitavat sinulle munuaisten, maksan, nivelten, maitorauhasen, kilpirauhasen ja lantion elinten ultraäänen.

Osoite: st. Suschevsky Val, 12, puh. (495) 782 - 88 - 82.

 • Klinikka "MedCenterService" - kaikkien elinten ja järjestelmien diagnostiikka potilailla, joilla on jokin ikä. Vastaanotto tapahtuu tapaamisella.

Osoite: st. Aviamotornaya, 41B, (rakennuksen sisäpuolelta, 3. Krs), puh. (499) 641 - 12 - 87.

 • Monimuotoisessa terveyskeskuksessa "Euromedprestige" voit käydä läpi kaikenlaisen diagnoosin, mukaan lukien dopplerografian. Ultraäänitutkimuksen läpäisemiseksi lääketieteellistä suuntaa ei ole tarpeen.

Osoite: st. Don, 28, ph. (495) 225-52-05.

 1. Pietarissa menettely toteutetaan seuraavissa klinikoissa:
 • Monitieteellinen lääketieteellinen keskus "Meditsentr" suorittaa kaikentyyppisiä ultraäänitutkimuksia. Ultraääni suoritetaan huipputeknisessä laitteessa, jonka avulla voit saada laadukkaan kuvan, joka on lähellä CT: tä.

Osoite: Alley Polikarpova, 6, rakennus. 2, kappaleet (812) 640-55-25.

 • Lääketieteellisten keskusten ja laboratorioiden verkosto "MedLab" suorittaa nivelten, munuaisten, lantion elinten, vatsaontelon, sydämen, alusten ultraäänen. Keskus palvelee raskaana olevia naisia ja suorittaa ultrasuoran lapsille.

Osoite: 10. Linja Vasilievskyn saarelta, 15, puh. (812) 490-64-88.

 • Kansainvälinen lääkärikeskus MEDEM tarjoaa kaiken ikäisille potilaille kaiken elimen ultraäänikuvauspalveluja. Klinikka suorittaa Doppler-tutkimusta ja muita diagnostisia toimenpiteitä.

Osoite: st. Marata, 6, puh. (812) 336-33-33.

Kansainvälinen Medical Center "Sogaz" suorittaa kaikentyyppisiä ultraäänitutkimuksia. Tutkimus voidaan tehdä sekä lääkärin suunnassa että nimittämisellä keskuksessa.

Osoite: st. Malaya Konushennaya, 8A, puh. (812) 406-88-88.

 • Monialaisen lääketieteellisen keskuksen "Grange" asiantuntijat tekevät kaikenlaista ultraääntä, mukaan lukien 4d- ja 3d-diagnostiikka. Ennen ultraäänen kulkua on suositeltavaa soittaa lääkärikeskukseen ja saada lisätietoja menettelyn valmistelusta.

Osoite: st. Marata, 25A, puh. (812) 363-00-63.

Missä ultrasound on tehty ilmaiseksi?

Mistä tehdä ultrasound ilmaiseksi ja miten saada tilaisuus suorittaa tämän tutkimuksen ilman maksua. Joten vapaan ultraäänen voi tehdä lääkärin suunnassa. Toisin sanoen lääkäri antaa suosituksia tähän diagnoosimenetelmään, kertoo klinikka ja asiantuntija. Usein poliklinikoilla, äitiyssairaaloilla ja sairaaloilla on omat ultraäänikoneet, joten riittää kysyä lääkäriin mahdollisuutta saada ilmaiseksi ultraäänidiagnoosi.

Voit tehdä ultraääni ilmaiseksi rutiinikokeella. Yleensä tämä ilmenee lääkärintarkastuksesta ja raskaana olevista naisista. Eli heillä on mahdollisuus suorittaa skannaus maksutta lääkärin reseptin mukaan. Tällaista palvelua voivat käyttää sairausvakuutuksen omistajat, jotka tarjoavat sairaanhoitoa.

Mistä tehdä ultraääntä sunnuntaina?

Missä ultraäänitutkimus sunnuntaina on kiireellinen asia ihmisille, jotka tarvitsevat kiireellisesti diagnostisen tutkimuksen. Samanlainen menettely viikonloppuisin on suosittu niille, jotka eivät pääse lääkärikeskukseen tai klinikkaan viikonpäivänä. Harkitse, missä voit siirtää ultraäänitutkimuksen vapaapäivänä.

Kiev:

 • Metropolitan Clinic - st. Lepse, 4A, puh. (044) 599-00-03.
 • St. Luke - Krasnozvezdny Avenuen hätäkeskuksen klinikka, 17, puh. (044) 200-03-11.
 • Klinikka "Hippokrates" - bulevardi Ivan Lepse, 4, ph. (044) 454-04-04.
 • Lääketieteellinen keskus "Boris" - Nicholas Bazhana Avenue, 12A, puh. (044) 238-00-00.
 • American Medical Center - st. Berdichevskaya, 1, ph. (044) 490-76-00.

Moskova:

 • Monitieteellinen klinikka "MedTsentrServis" - st. Aviamotornaya, 41B, puh. (499) 641 - 12 - 87.
 • Euroopan klinikkakeskus - kaista Dukhovsky, 22B, puh. (499) 750 - 05 - 50.
 • Kliininen sairaala "MEDSI" - matka Botkinsky 2, 5 rakennuksen 3 ja rakennuksen 4, puh. (499) 704-52-41.
 • Road Clinical Hospital. NA Semashko - st. Stavropol, 23K1, puh. (499) 266 - 98 - 98.
 • Klinikka "Ensimmäinen lääkäri" - st. Kievskaya, 22, ph. (495) 921 - 33 - 99.

Pietari:

 • Klinikka "BaltMed" - Pargolovon kylä, Viipurin moottoritie, 5k1, 1, puh. (812) 612-70-49.
 • Kansainvälinen klinikka "MEDEM" - st. Marata, 6, puh. (812) 336-33-33.
 • NMHTS niitä. NI Pirogova Pietarinen kliininen kompleksi - kadettilinja, 15, puh. (812) 676-25-33.
 • Klinikka "Euromed" - esite Suvorovsky, 60, puh. (812) 327-03-01.
 • Ensiapu-instituutti. II Dzhanelidze - st. Budapest, 3, puh. (812) 384-46-99.

Klinikka, jossa voit tehdä ultraäänen

Nykyaikaiset monitieteiset klinikat, joissa voit tehdä ultraääni on kaikissa kaupungeissa ja ultraäänilaitteissa, monissa sairaaloissa ja klinikoissa. Tämän diagnoosimenetelmän suosio selittyy sen halvalla, yksinkertaisuudella, turvallisuudella ja laadulla. Ultraäänikuvan avulla voit tunnistaa vakavat sairaudet alkuvaiheessa ja estää niiden kehittymisen. Ultraäänen avulla on mahdollista kontrolloida toipumisprosessia ja tarvittaessa muuttaa hoidon kulkua.

USD voidaan siirtää lääkärin suuntaan joko julkisessa terveydenhoitolaitoksessa maksutta tai vähimmäismaksuna tai yksityisessä klinikassa. Ensimmäisessä ja toisessa tapauk- sessa tutkimuksen laatu on korkea, joten klinikan valinta on potilaalle.

trusted-source[1], [2]

Kiovan klinikat, joissa voit tehdä UZI

Kiovassa sijaitsevat klinikat, joissa voit tehdä ultraääni, ovat hyvin monipuolisia potilaan diagnoosimenetelmän ja viestinnän valitsemisessa. Nykyaikaisten laitteiden ja pätevien lääkäreiden ansiosta ultraäänitutkimus on laadullinen, mikä takaa luotettavat diagnoositiedot. Harkitse suosituimpia klinikoita:

 • Viva-moniammatillisten klinikoiden verkko tekee kaikentyyppisiä ultraäänitutkimuksia, mukaan lukien 3D- ja 4D-tutkimukset. Klinikat sijaitsevat kaikilla Kyivin alueilla, mikä on merkittävä etu potilaille. Klinikka toimii ilman päiviä 8: sta 21: een, mutta ennen menettelyn aloittamista on suositeltavaa soittaa rekisteriin ja kirjautua sisään, mikä auttaa välttämään jonon.

Osoite: st. Lavrukhina, 6, puh. (044) 238-20-20.

 • ACMD-MEDOXin terveyskeskus sijaitsee Kiovan keskustassa ja tarjoaa laajan valikoiman diagnostisia toimenpiteitä ja kokonaisvaltaista lääketieteellistä apua. Klinikassa voit tehdä ultraäänen lisäksi myös CT, MRI, EKG ja muut toimenpiteet.

Osoite: st. Petropavlovskaya, 14D, puh. (044) 393-09-3.

 • Laajan profiilin "Olgerd" lääketieteellinen klinikka tarjoaa kaikenlaisia ultraäänitutkimuksia sekä neuvontaa pätevien lääkäreiden kanssa. "Olgerd" -organismin diagnoosi on mahdollista siirtää mahdollisimman pian ja kohtuullisin hinnoin.

Osoite: 36 Akademika Vernadsky Boulevard, puh. (044) 422-95-05.

Moskovan klinikat, joissa voit tehdä UZI: n

Moskovassa sijaitsevat klinikat, joissa voit tehdä ultraäänityöt kaiken ikäisten potilaiden kanssa. Mutta on myös erikoistuneita lääketieteellisiä keskuksia, jotka tekevät lasten tutkimusta tai diagnosoivat naisvartalon sairauksia.

 • Monikulttuurinen klinikka "MedCenterService" tarjoaa potilaalle laajan valikoiman palveluita. Klinikassa voit käydä läpi kaikentyyppisen diagnoosin ja saada laadukas kuulemisen ammatillisilta lääkäreiltä.

Osoite: st. Aviamotornaya, 41b, rakennuksen sisäpuolelta, 3. Krs, puh. (499) 641 - 12 - 87.

 • Hippokrates Medical Center tarjoaa lääketieteellistä ja diagnostista apua. Klinikalla voit tehdä kaikki tarvittavat testit ja kokeet.

Osoite: st. Ground Val, 20s3, 2. Kerros, puh. (499) 704 - 30 - 82

 • Dobrimodin klinikoiden verkosto sijaitsee koko Moskovassa. Klinikassa voit tehdä kaikenlaista ultraäänitutkimusta, tehdä testejä ja saada neuvoja lääkäriasi. "Dobriedomin" erityispiirre on se, että diagnostiikkakeskuksen pohjalta on täysipainoinen potilasklinikka, johon voi hakea hoitoa.

Osoite: st. Krasnodonskaya, 13 Rakennus 2, puh. (499) 649-24-31.

Pietarin klinikat, joissa voit tehdä uzi

Jotkut klinikat Pietarissa, jossa voit tehdä ultraäänityötä ympäri vuorokauden, mikä on suosittua potilaiden kanssa. Mieti monitieteellisiä diagnostisia keskuksia:

 • Lääketieteellinen keskus "Longevity" tarjoaa palveluja ultraäänitutkimuksille sekä neuvontaa pätevien lääkäreiden kanssa.

Osoite: 4, Krestyansky per., Puh. (812) 425-30-31.

 • "Almeda" on monitieteinen lääketieteellinen keskus, joka tarjoaa palveluja useilla lääketieteen aloilla. Klinikassa voit suorittaa ultraäänitutkimuksen ja muuntyyppisen diagnostiikan, sekä käydä hammaslääkärissä, kosmetologissa ja kiropraktikossa.

Osoite: st. Dimitrova, 8k2, 1. Kerros, puh. (812) 425-36-79

 • Moniprofiilinen lääketieteellinen keskus "Granti-Med" on tarjonnut diagnostisia palveluja Pietarin asukkaille yli kymmenen vuoden ajan. Klinikalla on erikoistuneita lääketieteen aloja, jotka takaavat integroidun lähestymistavan terveysongelmien ratkaisemiseen.

Osoite: st. Chekistov, 22, puh. (812) 425 - 35 - 61.

Mistä ultraäänitutkimus tehdään ja kuinka tehokas tällainen diagnoosi, tällaiset kysymykset ovat syntyneet useissa potilailla, joille on määrätty ultraäänitutkimusta. Mutta älä huoli, koska nykyään ultraäänidiagnoosissa viitataan kehon turvallisimpiin ja parhaisiin tutkimusmenetelmiin. Kaikkien ultraäänitutkimusohjeiden noudattaminen ja lääkärin vaatimusten noudattaminen takaavat laadullisen, nopean ja luotettavan tutkimuksen.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.