^

Intiimi terveys

Poikien seksuaalinen kypsyminen

11-13-vuotiaiden ikäryhmässä nuori miespuolinen edustaja aloittaa mekanismin, jolla tuotetaan tietty hormonin gonadoliberiini aivojen hypotalamuksessa.

Sikiön laadun parantaminen

Sikiöön kohdistuvilla kielteisillä vaikutuksilla on ekologia, samoin kuin miesten virtsatietojärjestelmän tulehdusprosessit.

Tyttöjen seksuaalinen kypsyminen

Aikavälin alkaminen tapahtuu aivojen lähettämien signaalien avulla tyttöjen seksuaalisiin rauhasisiin - munasarjoihin.

Kuinka lisätä potentiaalia?

Seksuaalisen halun vähäinen väheneminen voi auttaa keittämistä ja infuusioita lääkekasveista. Esimerkiksi apilan niitty siementä.

Yrtit, jotka lisäävät tehoa

Yrtit, jotka lisäävät voimaa ovat luonnollisia, kasviperäisiä korjaustoimenpiteitä, jotka auttavat selviytymään miesten seksuaalisuuden ongelmista ja kyvystä yhdyttää. Katsotaan, millaisia yrttejä on, miten oikein keittää ne, ja kuinka tehokas potenssiongelmien hoito on yrttien avulla.

Kuinka lisätä testosteronin tasoa?

Ennen kuin opit lisäämään testosteronitasoja ...

Nainen terveyttä ja intiimeä lihaskoulutusta

Mukavuuden ja mukavuuden lisäksi, kuten jatkuvat matkat autolla, tietokoneistettu työpaikka, tekninen edistys on tuonut - istumajärjestelmän elämäntapa, aliravitsemus ja alhaisempi unta.

Mikä on naisten kondomi ja miten sitä käytetään?

Naisten kondomi on yksi uusimmista ehkäisymenetelmistä, vaikka se ei ole kovin halpa vaihtoehto. Sitä kutsutaan Themiseksi tai kondomiksi. Jos ihminen ei edes halua puhua suojakeinoista, ja hyvin ajatus miehen kondomista tekee hänestä hysteerisen, voit huolehtia itsestäsi ja ostaa naispuolisen kondomin.

Hymen: Mitä ihmiset tarvitsevat tietää?

Monet ihmiset tietävät himmeestä vain sen, mitä se on. Mutta tämä pieni ruumis naisrungosta on täynnä mysteerejä ja salaisuuksia, jotka voidaan paljastaa. Jos vain lukea huolellisesti anatomisten piirteiden himmenta.

Miten välttää kipua defloraation aikana?

Deflowers pelkää tyttöjä ja monia nuoria miehiä, koska yleisesti uskotaan, että se liittyy kipuun. Itse asiassa defloration kipu ei ole lainkaan eikä aina aina - se riippuu tytön anatomisista piirteistä ja seksuaalisen tekon toteuttamisesta. Miten välttää kipua defloraation aikana? Tämä voidaan tehdä, jos osaat suorittaa ensimmäisen intiimin kontaktin oikein.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.