^

Mikä on naisten kondomi ja miten sitä käytetään?

, Lääketieteen toimittaja
Viimeksi tarkistettu: 19.10.2021
Fact-checked
х

Kaikki iLive-sisältö tarkistetaan lääketieteellisesti tai se tarkistetaan tosiasiallisen tarkkuuden varmistamiseksi.

Meillä on tiukat hankintaohjeet ja vain linkki hyvämaineisiin mediasivustoihin, akateemisiin tutkimuslaitoksiin ja mahdollisuuksien mukaan lääketieteellisesti vertaisarvioituihin tutkimuksiin. Huomaa, että suluissa ([1], [2] jne.) Olevat numerot ovat napsautettavia linkkejä näihin tutkimuksiin.

Jos sinusta tuntuu, että jokin sisältö on virheellinen, vanhentunut tai muuten kyseenalainen, valitse se ja paina Ctrl + Enter.

Naisten kondomi on yksi uusimmista ehkäisymenetelmistä, vaikka se ei ole kovin halpa vaihtoehto. Sitä kutsutaan Themiseksi tai kondomiksi. Jos ihminen ei edes halua puhua suojakeinoista, ja hyvin ajatus miehen kondomista tekee hänestä hysteerisen, voit huolehtia itsestäsi ja ostaa naispuolisen kondomin.

Milloin ja miksi naisen kondomi keksittiin?

Missä keksittiin naisten kondomi ei ole tiedossa varmasti. On vain tiedossa, että tämä yksinkertainen mutta tehokas oikeuskeino keksittiin vuonna 1990, ja se ilmestyi maailmanmarkkinoille vasta kolmen vuoden kuluttua. Ensimmäiset käyttivät sitä Yhdysvalloissa. Naisten kondomi myi huonosti, kunnes se asetettiin erinomaiseksi keinoksi vastaan väkivallan aiheuttamaa ei-toivottua raskautta. Silloin naiset alkoivat ostaa sitä, varsinkin kun tiedot AIDSista levisivät kaikkialla maailmassa.

Naisten kondomi alkoi jopa vaihdella: Afrikan naisten suojelemiseksi väkivallalta keksijä Sonnet Ehlers teki mallin, jossa oli hampaat. Hänet kutsuttiin RAPEXiksi. Heti kun väärinkäyttäjä teki ensimmäisen kitkan, hänen peniksensä juoksi heti piikkien läpi uhrin emättimeen ja loukkaantui. Vaikka raiskaaja painoi kipua, uhri kutsui välittömästi poliisin ja ambulanssin.

Tavanomainen naisten kondomi on erinomainen työkalu, joka suojaa sukupuolitauteilta. AIDS ja ei-toivottu raskaus. Sen luotettavuus ei ole huonompi kuin miehen kondomi, ja se on 99,2%: n takuu - suurin osa kaikista olemassa olevista ehkäisyvälineistä. Aluksi naisten kondomit valmistettiin polyuretaanista, sitten he alkoivat tehdä ohuempia ja kestävämpiä - lateksia. He eivät haise niin epämiellyttävää kuin polyuretaani, ja lisäksi ne ovat hieman ohuempia kuin miehet, mikä antaa naiselle ja miehelle mahdollisuuden tuntea toistensa sukupuolielimet paremmin.

Kuinka käyttää naisten kondomia?

Themis tai naisten kondomi on helppokäyttöinen, mutta sinun täytyy ensin harjoitella. Tämä on läpikuultava putki, joka on valmistettu lateksista tai polyuretaanista, jonka halkaisija on noin 8 cm ja jonka pituus on 18 cm. Yksi näistä renkaista, kuten tamponi, työnnetään varovasti emättimeen, ja toinen Themisoman rengas pysyy emättimen sisäänkäynnissä. Ei-toivotusta raskaudesta aiheutuvan suojauksen vaikutuksesta on tärkeää, että femidi asetetaan emättimeen oikein. Sen ensimmäisen renkaan on aina oltava kohdunkaulan vieressä, häpykudoksen takana. Kun tyttö poistaa kondomin emättimestä, sinun täytyy kääntää se ulkorenkaalla useita kertoja. Siispä siittiöt jäävät sisälle ja ei ole vaaraa ei-toivotusta raskaudesta ja infektioista.

Kondomin poistaminen emättimestä ei voi heti - ja tämä on sen viehätys. Voit makuulle, rentoutua ja jos sukupuoliyhdistystä ei enää ole suunniteltu, voit ottaa sen 10 tunnin kuluessa Themisillä. Tämä erottaa naaras kondomin uroksesta, joka poistetaan välittömästi. Et voi mennä liian pitkälle: käytä sekä nais- että mies kondomia samanaikaisesti, koska ne voivat vahingoittaa toisiaan. Kyllä, eikä miellyttävä tunne.

trusted-source[1], [2], [3], [4], [5], [6], [7], [8]

Naisten kondomin edut

Heidän massansa. Siksi Yhdistyneiden Kansakuntien AIDS-valiokunta edistää aktiivisesti tätä aihetta suojella naisia infektioista ja ei-toivotuista raskauksista. Naisten kondomi on hyvä, koska se voidaan asentaa emättimeen etukäteen, muutama tunti ennen yhdyntää, kuin suhteiden romantiikkaa. Miesten kondomi on painettava ja levitettävä rakkauspelin prosessiin, ja tämä vähentää jonkin verran molempien sulakkeita. On mahdollista. Siksi monet miehet ja naiset eivät ole innoissamme miesten kondomien käytöstä.

Naisten kondomi on suunniteltu siten, että se edistää klitoriksen parempaa stimulaatiota, mikä lisää naisen jännittävyyttä. Tämä on erityisen hyvä naisille, joilla on heikko ja keskisuuri seksuaalinen luonne, jota ei ole niin helppoa ”aloittaa”.

Naisten kondomi on erittäin hyvä, koska sitä voidaan käyttää miehen peniksen missä tahansa tilassa - vaikka se ei olisi pystyssä.

Naisten kondomi on suunniteltu siten, että se voi kattaa suurimman osan naisen ulkoisista sukuelimistä, mikä suojaa häntä.

Ympäristöystävällisistä materiaaleista, joista naaras kondomi valmistetaan, sitä voivat käyttää kaikki naiset, jopa allergiat. Vasta-aiheita ei ole. Ainoa muutos: ne, jotka ovat allergisia lateksille, ostavat polyuretaanikondomin ja päinvastoin: että polyuretaani ei hyväksy, anna niiden valita lateksituotteita.

trusted-source[9], [10], [11]

Onko naispuoliselle kondomille haittoja?

  • Tietenkin on, kuten mikä tahansa tuote. Miesten kondomiin verrattuna naaras on paljon kalliimpaa. Se maksaa 2–6 euroa yhdelle tuotteelle.
  • Polyuretaanikondomeilla ei ole kovin miellyttävää hajua, varsinkin kun se on poistettu. Mutta se haihtuu nopeasti.
  • Naisten kondomit eivät sovi kovin hyvin niille, joilla on heikot emättimen lihakset. Tällöin se voi pudota.
  • Voiteluainetta on myös mahdotonta käyttää yhdessä naisten kondomin kanssa, ja on erityisen vaarallista käyttää bensiiniä. Yhdistettynä vaseliiniin kondomin kumi löystyy ja pehmentyy. Ja sitten kaikkein odottamattomimmalla ja suunnittelemattomalla hetkellä kondomi voi rikkoutua.

Jos tarvitset voiteluainetta, voit ostaa naisten kondomia voiteluaineella.

trusted-source[12], [13]

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.