^

Kohta U

, Lääketieteen toimittaja
Viimeksi tarkistettu: 19.10.2021
Fact-checked
х

Kaikki iLive-sisältö tarkistetaan lääketieteellisesti tai se tarkistetaan tosiasiallisen tarkkuuden varmistamiseksi.

Meillä on tiukat hankintaohjeet ja vain linkki hyvämaineisiin mediasivustoihin, akateemisiin tutkimuslaitoksiin ja mahdollisuuksien mukaan lääketieteellisesti vertaisarvioituihin tutkimuksiin. Huomaa, että suluissa ([1], [2] jne.) Olevat numerot ovat napsautettavia linkkejä näihin tutkimuksiin.

Jos sinusta tuntuu, että jokin sisältö on virheellinen, vanhentunut tai muuten kyseenalainen, valitse se ja paina Ctrl + Enter.

Point u on ode erogeenisistä vyöhykkeistä naisen ruumiissa. Katsotaanpa, missä piste on, ja miten sitä oikein stimuloidaan. Ja myös paljon hyödyllistä tietoa naisen yliherkistä vyöhykkeistä - pisteitä a ja g.

Naisrungolla on runsaasti erogeenisiä vyöhykkeitä, ensinnäkin tämä on tunnettu kohta g, joka on kiistetty vielä tänäkin päivänä. G-kohdan lisäksi on piste u ja jopa piste a. Mutta tämä ei ole kaikki herkät alueet, jotka ovat naisrungolla. Erogeenisten vyöhykkeiden erityispiirteitä ovat se, että naiset saavat oikean stimulaationsa unohtumattoman ilon ja orgasmin.

Point u on pehmeä erektiokudos, jossa on hermopäätteitä. Piste u sijaitsee emättimen sisäänkäynnin ja virtsaputken välissä. Voit löytää tällaisen erogeenisen vyöhykkeen omalla, kun ottaa kylpyamme tai suihku. Ei ole kyse masturbaatiosta, sinun on ensin löydettävä haluttu erogeeninen alue ja ymmärrettävä, mitä stimulaatio antaa sinulle enemmän iloa, olipa se lempeä kosketus tai helppo simulointi. Kun olet löytänyt u: n, voit antaa kumppanin stimuloimaan herkkiä alueita.

Huomaa, että u-pisteen stimulaatio ei aina pääty yhdyntään. Hyvin usein yksinkertainen sormi hyvästä ja miellyttävästä voi tuoda naisen uskomatonta jännitystä ja jopa orgasmiin. Koska kohta on lähellä klitorista, kun se on oikea stimulointi, siitä tulee uusi ilo.

Gua-pisteitä

Gua-pisteet ovat naisruumiin yliherkät erogeeniset alueet. Tarkastellaan tarkemmin jokaista pistettä, niiden ominaisuuksia, stimulaation sääntöjä ja sijaintia.

  1. G - tunnetuin erogeeninen piste. Alue g on sekä naisia että miehiä. Naisilla se sijaitsee emättimen etuseinässä, 5-6 senttimetriä syvältä ja miehillä peräsuolessa, peräaukon ja eturauhasen välillä. Houkutteleva alue stimuloidaan sormillasi ja seksuaalisen kanssakäymisen aikana. On erityisiä poseja, joiden avulla voit maksimoida g seksiä aikana.
  2. U - toisin kuin yllä kuvattu erogeeninen vyöhyke, vähemmän tunnettu, mutta ei vähemmän herkkä. Tietenkään puheenvuoron kohta u ei ole täysin oikea, koska se on melko suuri alue. Erogeeninen alue sijaitsee virtsaputken yläpuolella, sen molemmin puolin. Tutkimusten tulosten mukaan piste u ei ole herkkä kaikille naisille. Eli kaikki naiset eivät nauti ja on innostunut hänen stimulaatiostaan. Point u on erektiokudos, joka on täynnä hermopäätteitä. Erogeenisen vyöhykkeen asianmukaisen stimuloinnin ansiosta naisella on voimakas seksuaalinen kiihottuminen ja virtsan uruttaminen.
  3. Piste A on emättimen etuosan herkkien kudosten klusteri, kohdunkaulan ja rakon välissä. Erityinen jännitys stimuloimalla pistettä a esiintyy kohdun limakalvon kudosten supistumisen aikaan. Vyöhykkeen stimulointi on mahdollista, kun penis tunkeutuu kohdunkaulaan noin 3 cm. Tässä vaiheessa kumppani voi tuntea voimakkaan naisen lihaksen supistumisen ja elinten huomattavan kostuttamisen. Jos näin tapahtuu, piste a löytyy oikein.

Gua-pisteet ovat erityisiä erogeenisiä vyöhykkeitä naisrungolla. Näiden pisteiden oikea stimulaatio herättää ja herättää unohtumaton ilo. Mutta tärkein sääntö löytää ja edistää, herkkä gua on luottamus kumppani.

U kohta naisille

Naisten u kohta on vähän tunnettu erogeeninen alue. Kohdan eroottinen ja jännittävä potentiaali tutkittiin äskettäin kliinisissä tutkimuksissa Yhdysvalloissa. Sen nimi, piste u vastaanotettu englantilainen virtsaputken kohdalta, eli virtsaputken kohta. Tutkimusten mukaan u on toinen erogeeninen vyöhyke naisen kehossa, jonka oikea stimulaatio on mahdollista saada kumppani orgasmiin ja miellyttäväksi jännitykseksi.

U sijaitsee virtsaputken ulkopuolella eli emättimen sisäänkäynnin yläpuolella. Piste on hieman virtsaputken alapuolella, sen ja emättimen väliin. Anatomisesti piste u määritellään ihonsuoja-aineeksi tai kanavan spongy-rungon muodossa.

Ihon rauhasten nimi on Alexander Skin, joka ensin löysi ja kuvasi tämän erogeenisen alueen lääketieteellisessä kirjallisuudessa. Niinpä tutkijan tutkimusten mukaan pistettä u kutsutaan pieniksi vestibulaariksi (parauretraaliksi) tai toisin sanoen naispuoliseksi eturauhastoksi. Piste u sijaitsee koko kanavan spongyrungossa ja on rakenteeltaan samanlainen, toisin sanoen homologinen ihmisen eturauhanen kanssa. Kohta u kaappaa virtsaputken, klitoris ja emättimen sisäänkäynti. Kaikki tämä viittaa siihen, että u pisteen oikealla stimulaatiolla nainen voi saada hullun ilon, joka ylittää klassisen emätinorgasmin.

Missä piste on u?

Missä pisteessä u ja miten on oikea etsiä? Ensinnäkin kannattaa tietää, että piste tai alue u on pehmeän erektiokudoksen erityinen alue. Kiihtyminen johtuu siitä, että tällä sivustolla on paljon hermopäätteitä. U sijaitsee emättimen sisäänkäynnin ja virtsaputken välissä.

U: n herkkyys on yksilöllinen. Lisäksi jokaiselle reilun sukupuolen osalta vyöhykkeellä u on sijainti. Joten, joissakin kohdissa on keskellä virtsaputkea, toiset ovat lähempänä emättimen sisäänkäyntiä. Se on paikasta, pisteen u herkkyys riippuu.

Yleensä yhteyden aikana piste u ei ole stimuloiva eikä edes vaikuta, joten ylimääräistä stimulaatiota varten se vaatii erillistä huomiota ja stimulaatiota. Jotta saisit unohtumattomia tuntemuksia, voit yrittää työskennellä välittömästi kaikilla erogeenisilla alueilla. Näihin tarkoituksiin ihanteellinen asento on ihanteellinen, kun nainen on ylhäällä ja hieman eteenpäin. Tässä tapauksessa vaikutus on u-pisteessä ja naisen eturauhanen eli ihoreuman. Joka tapauksessa, kun etsitään u-pistettä, nainen saa paljon hauskaa.

Miten löytää piste u?

Miten löytää piste u, kysymys, joka kiinnostaa monia naisia, jotka haluavat saada enemmän iloa seksuaalisesta läheisyydestä. U-pisteen haku on mielenkiintoinen myös miehille, jotka etsivät yhä useampia tapoja miellyttää kumppaniaan. Sen nimi, erogeeninen vyöhyke u sai englanninkielisestä sanasta urina, eli virtsaputki tai virtsaputki. U-pisteen asianmukainen stimulaatio edistää serotoniinin onnellisuuden hormonin tuotantoa.

Etsi kohta u on hyvin yksinkertainen, sillä tämä riittää stimuloimaan alueita molemmin puolin virtsaputken. Stimulate u nainen voi itsenäisesti, kevyesti koskettaa ja aivohalvauksia sormenpäät. Kohta u voi vaikuttaa ja yhdynnän aikana. Tämän vuoksi naisen on työnnettävä lantiota miehen reisiin, jotta erogeeninen u koskettaa peniksen.

Jos epäilet edelleen pisteen u herkkyyttä, yritä koskettaa varovasti erogeenista vyöhykettä. Huomaa, että kohta u kaappaa klitoris ja sisäänkäynnin emättimeen. Eli stimuloimalla u, voit saada valtavan klitoris-orgasmin. On suositeltavaa stimuloida piste u monin tavoin. Ensinnäkin se on masturbaatio, kun nainen itsenäisesti tutkii hänen ruumiinsa herkkyyttä. Kumppanin petting ja alkuvaiheet ovat toinen tapa löytää piste u ja antaa iloa.

Orgasmic points gua

Orgasmic points gua - naisen kehon vyöhyke, jolla on lisääntynyt herkkyys. Kunkin pisteen stimulointi erikseen ja kaikki kerrallaan on erinomainen tilaisuus monipuolistaa seksuaalista tekoa, tehdä seksistä entistä voimakkaampaa, jännittävää ja jännittävää. Jokainen orgasmipisteistä on nippu hermopäätteitä, jotka levittävät koko naaraskappaleen ja antavat kuvaamattoman ilon.

Kohta A

Tätä erogeenistä vyöhykettä pidetään toisena herkkyydessä, kun g. Piste on emättimen etuosassa kohdunkaulan ja virtsarakon välissä. Yliherkän a-klusterin kudosten hermopäätteillä, jonka kosketus on mukanaan ilo ja kevyt vapina koko kehossa. Riittävän kiihtyvyyden ja pisteen a asianmukaisen stimulaation avulla kohdun ympäröivä kudos alkaa supistua.

Pisteen todellinen nimi on AFE (Anterior Fornix Erogenous). Erogeeninen vyöhyke avasi vuonna 1994 Malesian Chua Chi Annin gynekologi. Koska a-kohta on syvälle emättimeen, sitä voidaan stimuloida vain värähtelijällä tai seksuaalisen yhdynnän aikana. Jos piste havaitaan, rasva alkaa olla aktiivisesti allokoidun, mikä osoittaa lähestyvää iloa. Hyvin usein, vaikka penis ei saavuta pistettä a, joten ilman seksileluja nainen ei voi koskaan tuntea, kuinka herkkä hänen ruumiinsa on, erityisesti kohta a.

Kohta U

Orgasmic point u sijaitsee lähellä virtsaputkea virtsarakon sisäänkäynnin kohdalla. Yksinkertaisesti sanottuna piste u sijaitsee emättimen ja klitorisin sisäänkäynnin välissä. Erogeeninen vyöhyke on vastuussa naisen ejakulaatin tuottamisesta (neste, joka vapautuu orgasmin aikana ja liittyy suihkuun). Vyöhykkeen stimuloimisen aikana kehotetaan virtsaamaan. Tämä selittyy sillä, että pisteen u hierontaan vaikutuksen alaisena, myös ihonsuutokset tulevat sisään, eli naisen virtsaputken rintakehään kohdistuva eturauhanen.

Jotta voit saada orgasmin, u voi stimuloida itseäsi sormilla tai pyytää kumppaniasi siitä. Paras vaihtoehto nauttimaan u: n stimulaatiosta on tsunilingus eli kielen stimulointi. Tätä varten kumppanin on tehtävä pehmeitä pyöreitä liikkeitä. Kun orgasmi on pisteestä u, nainen tuntee nopeita kramppeja ja vapisee koko ruumiinsa. Normaalin sukupuolen aikana pisteeseen u ei vaikuta. Erogeeninen vyöhyke voidaan stimuloida sormilla tai käyttää asentoa, kun nainen on päällä ja kallistuu eteenpäin. Muuten tämä asema antaa sinulle mahdollisuuden saada ja stimuloida kaikkia orgasmisia pisteitä gu a. •

Kohta G

Suosituin erogeeninen alue on pieni sinetti emättimen etuseinässä. G piste nimettiin Saksan gynekologi Ernst Gräfenberg, joka avasi sen, tunne syvyydessä 5-6 cm virtsaputken ja häpyluun. G, kuten piste u - naisrungon herkimmät erogeeniset alueet. Pistettä voidaan stimuloida käsin, jolloin se antaa unohtumattoman tunteen naiselle tai käyttämällä erityisiä poseja, jotka stimuloivat g-sukupuolen aikana.

Mutta samanaikaisesti piste g ei ole niin tunnettu clitoris, eikä monet naiset uskalla etsiä vaalia g. Mielenkiintoisin on, että g-alue on miehillä, niillä on peräaukko, peräaukon ja eturauhanen välissä. Naisilla piste g on kuin herne, joka virtaa stimulaation aikana, kun taas uros g muistuttaa kastanjapaa, joka tuntuu 4-6 cm: n syvyydessä peräaukossa. Uros- ja naispuolisen naisen stimulaatio ja ilo ovat täysin riippuvaisia luottamuksesta kumppaniin ja emansipaatioon, toisin sanoen halukkuuteen pitää hauskaa.

Pisteen stimulointi u

U-pisteen stimulointi voidaan suorittaa masturbanta tai sukupuoliyhteyden aikana. Hyviä vaihtoehtoja tämän erogeenisen vyöhykkeen kannustamiseksi on lähetystyöntekijä, tai pose, jossa tyttö on ylhäällä. Mutta kaikkein ihanteellinen variantti stimulaatiossa u on sunnilingus, joka on hieronta kielellä. Mitä muuta voit koskettaa tällaisella herkällä alueella, ellei kielellä? Lisäksi mies valvoo tätä prosessia itsenäisesti ja keskittyy kumppanin reaktioihin ja toiveisiin.

Pisteen u stimulointi voidaan tehdä myös sormella. Miehet sormet leikittävät yksi ratkaisevista tehtävistä istuen ja alkutaipaleiden aikana, mikä stimuloi jokaisen naisen kehon osaa. Jotta stimuloidaan u sormella, riittää vetää klitoriksen kärki emättimen alkuun. Mutta älä työnnä kovasti erogeeniselle vyöhykkeelle, sillä ilon nauttimisen sijaan se voi aiheuttaa kipua ja kieltäytyä kumppanista jatkamaan osallistumista tällaisiin sykeisiin. Sormien liikkeiden on oltava sekä pystysuorat että vaakasuorat, jotta voitelua voidaan käyttää voiteluaineella eli voiteluaineella.

Kielen stimuloimiseksi kielen avulla tämä menetelmä on monimutkaisempi kuin stimulaatio sormella, mutta se on paljon tehokkaampi. Koko ongelma on se, että kaikki miehet eivät suostu antamaan suullisia sykeitä kumppanilleen. Vaikutus pisteen u kohtaan voi olla myös seksuaalinen jäsen. Voit tehdä tämän käyttämällä posea, kun nainen on ylhäällä tai vain hieroa herkkää aluetta peniksen kärjellä.

Erogeeninen piste u

Erogeeninen piste u on erektiokudoksen osa, jolla on kohonnut herkkyys. Piste u sijaitsee virtsaputken molemmilla puolilla hieman emättimen sisäänkäynnin yläpuolella, mutta klitoriksen alapuolella. Prosessissa tutkimusvälineiden potentiaalisia u erogeeninen piste, todettiin, että herkällä alueella voi stimuloida ja hyväillä sormien aikana itsetyydytys, kielen tai peniksen yhdynnän aikana.

Koska piste u on osa virtsaputkea, eli virtsaputkia, ei ole tarpeetonta muistuttaa naisten siemensyöksy. Esimerkiksi miehillä virtsaputki on kanava, johon liikkuu kuten siemenneste, joka on siemenneste ja virtsa. Monet virheellisesti uskovat, että naisen virtsaputki näyttää vain virtsan, mutta se ei ole. Voimakkaan orgasmin avulla jotkut reilun sukupuolen kohdistavat erikoisen nesteen virtsaputkesta, mutta tämä ei ole virtsa.

Oikea stimulointi erogeenisen pisteen u, ihon rauhaset joutuvat vaikutusvallan, joka tuottaa emäksinen neste samanlainen sen kemiallinen rakenne uros sperma. Tällaisen nesteen määrä voi olla muutamasta pisarasta, jopa 2-4 taulukko-lusikkaa. Lantionlihaksen voimakas supistuminen neste nousee suihkuttaen, ja samanlaista ilmiötä kutsutaan squirtingiksi. Mielenkiintoisin asia on, että tällainen ilmentyminen täydellisestä ilosta ja havainnollistava esimerkki saadusta orgasmista voi aiheuttaa komplekseja ja jopa riitoja kumppaneiden kesken. Koska jotkut miehet, jotka eivät ole koulutettuja ja joita ei ole osoitettu naisen orgasmin vivahteilla, ottavat virtsan virrata.

Pisteen orgasmi u

Pisteen u orgasmia liittyy usein ja sitä verrataan klitorisorgasmiin. Tämä johtuu siitä, että virtsaputken ärsykkeen ja pisteen u vaikutuksen alaisena myös klitoris tulee. Jokainen nainen voi kokea tällaista orgasmia. Lisäksi synnytyksen jälkeisenä aikana pisteen u orgasmi ja klitoris-orgasmi ovat ainoa käytettävissä oleva tapa tyydyttää naista, koska kontaktit, joiden läpäisy on mahdollista, voidaan kieltää.

Mutta useimmiten pisteen u orgasmi esiintyy masturboidessaan. Voit saavuttaa orgasmin stimuloimalla pisteen u, voit käyttää sormia, penis tai tehdä cunnilingus. Jotta voit saavuttaa orgasmin, voit käyttää erityisiä asentoja, esimerkiksi asento 69, kun jokainen kumppani saa suullisia syöttiä. U: n kannustaminen auttaa asettamaan, kun nainen on ylhäällä ja kallistuu hieman eteenpäin tai missä tahansa muussa asennossa, jossa nainen tai seksikumppani voi stimuloida pistettä u sormellaan. Monet seksilääkärit suosittelevat seksilelujen käyttämistä, joiden avulla voit monipuolistaa seksielämää ja työskennellä naisen kehon erogeenisten pisteiden ja vyöhykkeiden läpi.

Hierontapiste u

Hierontapiste u, toisin sanoen jonkin ylikylläisen naisen erogeenisen vyöhykkeen stimulaatio olisi oikea. Ensinnäkin, sinun on oltava innoissaan, sillä tämä esihoito tai petting on sopiva. Juuri tässä vaiheessa mies voi aloittaa u-pisteen hieronnan. Jotta hieronta olisi orgasmin aiheuttaja, on suositeltavaa käyttää sunnilingus-tekniikkaa, toisin sanoen vaikutusta erogeeniseen alueeseen kielen kanssa. Suullisten sykeiden lisäksi voit stimuloida u sormillasi. Tämä voidaan tehdä sekä itsenäisesti että masturbaation aikana ja antaa tällaisen intiimin suhteen kumppanille.

Mutta älkää hermostu, jos pisteessä ja orgasmin stimuloinnissa ei ole saavutettu tai mitään erityisiä jännittäviä tunteita on ilmestynyt. Jokainen nainen on ainutlaatuinen, joten voi tuntea ärsyttävän orgasmin erogeenisen pisteen lievästä stimulaatiosta ja toisaalta orgasmi on mahdollista vain täydellä seksielimellä.

Point u on yksi yliherkistä erogeenisistä vyöhykkeistä naisen ruumiissa. Tämän pisteen stimulaatio antaa miellyttävän jännityksen tunteen ja pitkän orgasmin. On olemassa useita stimulaation tapoja, joista kukin mahdollistaa naisen erogeenisen pisteen u. Tärkeintä ei ole pelätä kokeita ja luottaa kumppaniisi.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.