^
A
A
A

Kylmyys

 
, Lääketieteen toimittaja
Viimeksi tarkistettu: 17.10.2021
 
Fact-checked
х

Kaikki iLive-sisältö tarkistetaan lääketieteellisesti tai se tarkistetaan tosiasiallisen tarkkuuden varmistamiseksi.

Meillä on tiukat hankintaohjeet ja vain linkki hyvämaineisiin mediasivustoihin, akateemisiin tutkimuslaitoksiin ja mahdollisuuksien mukaan lääketieteellisesti vertaisarvioituihin tutkimuksiin. Huomaa, että suluissa ([1], [2] jne.) Olevat numerot ovat napsautettavia linkkejä näihin tutkimuksiin.

Jos sinusta tuntuu, että jokin sisältö on virheellinen, vanhentunut tai muuten kyseenalainen, valitse se ja paina Ctrl + Enter.

Frigidity on seksuaalinen toimintahäiriö, jolla on paljon syitä. Harkitse tämän häiriön tyypit, sen syyt, diagnoosimenetelmät, hoito ja ennaltaehkäisy.

Seksuaalisen halun puuttuminen tai väheneminen löytyy sekä naisista että miehistä, mutta useimmiten se vaikuttaa oikeudenmukaiseen sukupuoleen. Näitä sairauksia on neljä tyyppiä riippuen niiden syiden syistä:

 • Oireellinen muoto - tapahtuu herkkyyden rikkomisen seurauksena. Tämä voi johtua säännöllisestä myrkytyksestä raskasmetalleilla tai huumausaineilla, selkäydin- tai keskushermoston vaurioilla. Useimmiten ilmenee akuutteina kivuliaina tunneina yhdynnän aikana. Masennus, masentunut tila ja sukupuolitaudit aiheuttavat myös ongelmia sängyssä.
 • Retardaatiomuoto - on fysiologinen tila, jolle on ominaista libidon viivästyminen. Koska nämä prosessit ovat yksilöllisiä jokaiselle ihmiselle, on mahdotonta määrittää tyttöjen ja poikien seksuaalisen vetovoiman tarkkaa aikakautta. Tällainen rikkomus menee itsestään.
 • Perustuslakimuoto - ilmaistaan psykoekseksuaalisten ominaisuuksien alikehittyneenä. Tällöin kaikki elimet ja järjestelmät toimivat normaalisti, mutta eivät kykene pääsemään orgasmiin seksuaalisessa läheisyydessä.
 • Psykologinen muoto - ilmenee psykologisten tekijöiden negatiivisen vaikutuksen vuoksi. Ehkä molemmat lähtevät ja tulevat.

Mitä sanoa frigidity tarkoittaa?

Niinpä latinankielisessä käännöksessä se on kylmyys, mutta lääketieteessä sitä tulkitaan täydellisenä tai osittaisena olemattomana intiimiin vetovoimaan. Tilastojen mukaan joka kolmas nainen ei ole koskaan kokenut orgasmaa elämässään ja noin sama määrä naisia ei tunne miehiä houkuttelevaksi.

Häiriö ilmenee eri tavoin ja voi muuttaa oireita samassa naisessa ajoittain. Tyypillisesti tämä on epämukavaa sukupuolen aikana, kun nainen viittaa läheisyyteen velvollisuutena eli sietää kumppania. Jotkut kokevat miellyttävän tunteen, mutta ei esiinny orgasmia, joka muodostaa seksuaalisen elämän hajoamisen. Frigidity monella tavalla riippuu seksuaalisesta kumppanista, hänen kärsivällisyydestään, tahdostaan ja huomionnostaan. Erogeenisten vyöhykkeiden epäkunnioituminen, huonot olosuhteet tai väärä asema voi heikentää läheisyyttä, joka muodostaa ristiriitojen tekemisen.

Kylmyyden syyt

Kylmyyden syyt useimmissa tapauksissa liittyvät psykologisiin tekijöihin. Häiriö voi olla totta ja kuvitteellinen. Ensimmäisessä tapauksessa tämä läheisyyden ja seksuaalisten reaktioiden puuttuminen, joka ei ole riippuvainen potilaan toiveesta, ei ole. Useimmiten on fyysisen ja psykologisen ongelman taustalla esiintyvän häiriön imaginaalimuoto.

Seksuaaliterveyttä aiheuttavat tekijät:

 • Huumaavien ja alkoholittomien aineiden väärinkäyttö.
 • Henkiset traumat (raiskaus, maanpetos, kateus).
 • Intimien pelko ei-toivotun raskauden taustalla.
 • Fyysinen vastenmielisyys kumppanille ja kipu sukupuolen aikana.
 • Emotionaalinen irtoaminen läheisyyden aikana.
 • Painotetaan enemmän orgasmin puutetta.
 • Fyysinen ja psyykkinen ylilyönti.
 • Depressiiviset häiriöt, levottomuus, infektiot ja gynekologiset sairaudet.
 • Hormonaaliset ja endokriiniset häiriöt.
 • Suuontelon synnynnäiset epämuodostumat (verisuonten puutteellinen verenvuoto, lantionpohjan lihasten kehittymättömyys).

Psykologinen frigidity

Se tapahtuu seksuaalista aktiivisuutta estävien psykologisten tekijöiden taustalla. Voi olla väärä seksuaalikasvatus tai sen puute, pelko ei-toivotusta raskaudesta, masennus, kokenut väkivalta, pettymys tai inhotus valituille, liiallinen turvautuminen ja pelko. Tässä muodossa häiriöt on häiriöitä kulkua hermoimpulssien, joka, kun heräte ohittaa aivoihin ja aiheuttaa haluttu kortti supistuminen lihakset, ts orgasmi.

Kaikki huomio on keskittynyt omiin ajatuksiin ja pelkoihin, mikä rikkoo hermoimpulssia ja kumoaa mahdollisuuden saada orgasmi. Seksuaalisen vetovoiman puuttuminen voi herättää kumppanin toimintaa. Esimerkiksi miehen virheet suhteessa naiseen aiheuttavat hänen oireensa tämän rikkomuksen. Tämä on haluttomuus kuunnella kumppania. Kuten näette, tautia on paljon syitä, mutta ainoa asia, jota kannattaa tietää, on se, että seksuaaliset ongelmat eivät ole normi ja edellyttävät lääketieteellistä hoitoa.

Nymfomaanin frigidity

Se on seksuaalinen kylmyys, jossa aistilliset suhteet syntyvät seksuaalisen teon alussa, mutta eivät lopeta orgasmin kanssa, ovat elävästi ilmaisia. Tätä taustaa vasten seksikumppanin tyytymättömyys ja turha etsintä ovat sopivampia. Orgaanisuuden puute liittyy puberteetin ja psykooseksuaalisen kehityksen viivästymiseen. Toisin sanoen, vastakkaisen sukupuolen kaipaaminen on epäkypsä ja voi pysähtyä eroottisella tai platonisella vaiheessa.

Nymfomaanin häiriöiden oireet ja kesto ilmaistaan selkeästi ja piilossa. Toisin sanoen tämä lasku tuntemusten kirkkauden tai täydellisen vetovoiman puutteen vuoksi. Vaikein tapa tässä vaivassa on lisääntynyt intiimi vetovoima ja kyvyttömyys nauttia jopa pitkittyneestä stimulaatiosta. Tämä tyyppi ei vaikuta lisääntymistoimintoihin.

Kylmyyden oireet

Oireet ilmenevät eri tavoin ja riippuvat häiriön tyypistä. Mutta ensimäinen ja ilmeinen sairauden merkki on orgasmin puute ja intimien väheneminen. Oireetologia on yksilöä jokaiselle miehelle ja naiselle. Joissakin se ilmaistaan vihamielisyyteen seksuaalisesta yhdynnästä ja suhtautumisesta siihen avioliiton tehtävien suorittamisena. Toiset eivät saa täyden valikoiman aistimuksia kumppanilta tai niitä ei voida vapauttaa saadakseen tyydytystä. Tukahduttaminen, yritykset keskeyttää läheisyys ja syrjäytyminen tärkeimmässä hetkessä viittaavat myös seksuaalisen hyväksikäytön ilmentymiin.

Jos orgasmin puuttuminen ja muut seksuaalisen salaisen yhteistyön oireet ovat haitallisia kummankin kumppanin terveydelle. Erityisesti henkisessä tilassa, joka aiheuttaa usein päänsärkyä, ärtyneisyyttä, hermostuneisuutta ja jopa ennenaikaista ikääntymistä. Ihmiselle tämä on täynnä impotenssi- ja urologisia sairauksia. Tämän ongelman ratkaisemiseksi sinun tulee puhua avoimesti kumppanin kanssa. Näin voit vapautua ja nauttia mahdollisimman lähellä.

Naisen kylmyys

Naisen kylmässä on monia syitä ja tekijöitä, jotka herättävät ulkonäköä. Tässä tapauksessa erityistä huomiota kiinnitetään taudin mekanismiin. Seksuaalinen kylmyys voi olla kaksi mekanismia - se on toimiva ja orgaaninen.

 • Orgaaninen tapahtuu loukkaantumisten ja sairauksien intiimi elinten, joissa orgasmi on yksinkertaisesti mahdotonta, mutta tällaiset tapaukset ovat harvinaisia.
 • Toimintamekanismi perustuu häiriöihin hermoston toiminnassa. Terve ihminen saa signaaleja aivoihin, jotka osoittavat vaikutuksen erogeenisiin alueisiin ja aiheuttavat vähenemisen sukuelinten lihaksissa. Toimintotyypillä tämä mekanismi on kuitenkin rikki. Esimerkiksi jos naisella on alhaisempi sukupuolihormoneja, hänellä ei ole halua seksuaalista läheisyyttä. Vastaavanlaisen ongelman aiheuttavat vasta syntyneet ja raskaana olevat naiset, koska keho tuottaa hormoneja, jotka ovat vastuussa ruoan ja ruokintaan tarvittavista tehtävistä.

Jotta voisit päästä eroon seksuaalisesta toimintahäiriöstä, yritä ymmärtää tunneasi omalla tavalla. On mahdollista, että ilon puute johtuu ruumiin ja sen kykyjen alkeisesta tietämättömyydestä. Tässä tapauksessa apuna voit käyttää seksityöntekijän palveluja, puhua kumppanin kanssa tai käydä seksimyymälässä.

Frigidity synnytyksen jälkeen

Tämä on kehon väliaikainen reaktio stressiin. Tämä ongelma ilmenee melkein jokaisessa nuoressa äidissä ja useimmissa tapauksissa ei edellytä lääkärinhoitoa. Häiriöt ilmenevät eri tavoin, voi olla kiinnostuksen puuttuminen sukupuolesta tai kyvyttömyys saada orgasmi. Yleensä vaiva on väliaikainen, mutta jos se kestää liian kauan, se vaatii hoitoa. Tosiasia on, että naisrunko tuntee raskauden ja synnytyksen valtavaksi stressiksi ja pyrkii estämään sen tulevaisuudessa, ja siksi on vastenmielisyyttä intiimeihin yhteyksiin. Eli keho pelkää uudestaan raskaaksi tulemista.

Kiinnostuksen puute sukupuoleen voi perustua kivulias tunne, koska elin tarvitsee aikaa täydelliseen elpymiseen. Sisäinen sukupuolielimistö ja venytetty emätin tulevat normaaliksi 2-3 kuukauden kuluessa synnytyksestä. Kun hän on synnyttänyt lapsen, nainen siirtyy täysin hoitamaan häntä, ja tätä tilaa tukee hormonaalinen tausta.

Tämän ongelman ratkaisemiseksi sinun ei tarvitse olla kiinni siitä. Heti kun keho elpyy, seksielämä paranee. Tällöin suositellaan täydellistä lepoa ja nukkua, järkevää ravitsemusta ja rehellisyyttä seksikumppanin kanssa. Jos häiriö on pitkittynyt ja sukupuoli aiheuttaa kipua, sinun on pyydettävä lääkärin apua, koska pitkittynyt kylmä voi kastua.

Raskaus miehillä

Se on häiriö, eli seksuaalisen käyttäytymisen disarmonia. Välittömyys kumppanille johtaa täysin sukupuolisuhteiden puuttumiseen. Pitkästä aikaa uskottiin, että miehillä ei ole tällaista tautia, ja seksuaalisen läheisyyden haluttomuus tapahtuu vain naisilla. Mutta ongelma alhaisen libido luonteen monille edustajille vahva puolet ihmiskunnasta. Väärinkäytöksiä ei tapahdu välittömästi, kehityksen edellytykset ovat erektio- ja tilannekohtaisen impotenssin heikkeneminen.

Harkitse miespuolisen libidin heikkenemisen tärkeimmät syyt:

 • Stressi ja hermoston häiriöt - vaikuttavat kielteisesti seksuaaliseen käyttäytymiseen ja hyvinvointiin. Tällaiset ilmiöt aiheuttavat vikoja kehossa ja libidon vähenemistä. Tästä johtuen sukupuolielämä hajoaa ja katoaa kokonaan ajan myötä.
 • Psykologiset sairaudet - intiimiä vetovoimaa ei vaikuta pelkästään hermostuneisiin kokemuksiin, vaan myös erilaisiin mielenterveyden häiriöihin, esimerkiksi skitsofreniaan. Lisäksi diabetes, masennus, alkoholismi, urologiset sairaudet, ateroskleroosi ja muut vaivat voivat aiheuttaa välinpitämättömyyttä sukupuoleen.
 • Ikä - väheneminen tai täydellinen puuttuminen vetovoimaan vastakkaiseen sukupuoleen liittyy ikä. Ja tämä ei ole yllättävää, koska miesorganismista tehty työ, stressi, krooninen väsymys ja muut negatiiviset tekijät jättävät jälkensä.
 • Heikko seksuaalinen energia - libido voi pudota riippuen siitä, onko mies passiivinen tai aktiivinen luonteeltaan. Jos potilas on passiivinen, kannattaa kääntyä sukupuolentutkijan puoleen, mikä auttaa palauttamaan terveyttä ja vetovoimaa.
 • Väliaikainen vika - yleensä miehissä tämä mainitaan tapauksessa, jossa kaikki edellä kuvatut tekijät puuttuvat. Esimerkiksi mielenkiintoinen työ tai suosikkihahmo voi kokonaan tarttua ihmisen huomion piiriin, ja tyydyttämättömät seksuaaliset fantasetit ovat toissijaisia. Tällaiset häiriöt tapahtuvat kaikille.

Ihmisen seksuaalisen impotenssin ja välinpitämättömyyden hoitoon ja ennaltaehkäisyyn on suositeltavaa suorittaa ennaltaehkäisevät tutkimukset. Urheilua, terveellistä ruokavaloa, stressin minimointia ja hyvää suhdetta kumppanin kanssa on tae terveydelle ja maskuliinisuudelle.

Hidastumisen diagnosointi

Seksologin suorittaa diagnoosi silmän oireiden läsnä ollessa. Lääkäri suorittaa tutkimukset fysiologisten syiden poistamiseksi. Näihin tarkoituksiin on osoitettava gynekologi tai urologisti, psykologi ja endokrinologi. Lääketieteen tilastojen mukaan noin 20% naisista on huonoja.

Tämän sairauden läsnäolon määrittämiseksi potilaan kanssa suoritetaan keskustelu ja testit tehdään. Lääkäri tarkistaa hormonitoiminnan tilan ja lisääntymiselinten toiminnan. Pakolliset ovat verin yleinen analyysi ja virtsan analyysi, jonka avulla tunnistetaan kroonisten ja infektiosairauksien esiintyminen. Lisäksi on erityisiä testejä seksuaalisen kiihottumisen tason tai sen poissaolon määrittämiseksi.

Diagnostiikkatulosten perusteella hoito valitaan. Yleensä hoito suoritetaan molemmille osapuolille samanaikaisesti. Jos taudilla on fysiologisia syitä, lääkäri määrää erityiset fysioterapeuttiset menettelyt ja lääkkeet. Psykologinen intiimi kylmä, psykologi tarvitsee apua

trusted-source[1], [2], [3], [4], [5], [6], [7], [8], [9]

Kuinka määritellä frostiness?

Tämä ongelma ilmenee sekä miehillä että naisilla. Ja tämä ei ole yllättävää, koska hullun elämän nopeus, jatkuva ruuhkautuminen, krooninen unen puute ja hermostunut sammuminen vaikuttavat kielteisesti seksuaaliterveyden tilaan. Ainoastaan lääkäri voi määrittää seksuaalisen häiriön. Mutta sellaiset oireet kuin läheisyyden tahdon puute, vaikka pitkät syytökset ja vastenmielisyys sukupuoleen saakka aiheuttaisivat huolta.

Aluksi kylmyys on osittaista, eli sukupuolen tarve syntyy, mutta harvoin. Tällöin alustavat syytteet aiheuttavat vetovoimaa, mutta tämä ei riitä täydelliseen läheisyyteen. Siksi nainen (mies) irtoaa sukupuolesta tai tulee kosketuksiin vain kumppanin tyydyttämiseksi.

Määritä, että rikkomus voi tapahtua ja ulkoisia merkkejä. Monet naiset tulevat vakaiksi, ärtyneiksi, kunnianhimoisiksi. Eli keinoja, joilla voit diagnosoida tarkasti häiriö ei ole niin paljon. Mutta tärkeintä on määrittää taudin todellinen syy ja poistaa se.

Testaa frigidity

Testiin voit määrittää seksuaalisen toimintahäiriön ja aloittaa hoidon. Miesten ja naisten erityisiä testejä ovat kyselylomakkeet, jotka auttavat tunnistamaan ongelmat läheisessä elämässä. Harkitse kaikkein yksinkertaisinta testiä naisille, jotta voitte vastata seuraaviin kysymyksiin:

 1. Onko sinulla haaveita eroottisesta sisällöstä, kuinka usein?
 2. Oletko herättänyt urospuolisista suukkoista ja hyväilystä?
 3. Onko sinulla eroottisia fantasioita?
 4. Kuinka tunne tunteellisista elokuvista ja ohjelmista?

Jos vähintään yksi kysymys on myönteinen vastaus, niin et voi epäillä tavallisuudesta. Todella kylmä nainen pidetään täysin välinpitämättömänä sukupuoleen, ei koskaan kokenut seksuaalista halua ja orgasmia. Kaikki muut seksuaaliset häiriöt, toisin sanoen vaikeasti tavoitettavat tai harvinainen orgasmi, ovat korjaantuvia.

Miesten kohdalla on myös testi, jonka avulla on mahdollista tunnistaa riittämätön seksuaalinen halu ja erektiohäiriöt. Katsotaan tärkeimmät kysymykset:

 • Oletko kärsinyt usein jännityksen ja seksuaalisen halun masennuksesta?
 • Onko sinulla puuttuu elinvoimaa ja energiaa?
 • Oletko huomannut kestävyyden ja impotenssin vähenemisen?
 • Onko sinulla viime aikoina heilahtanut painon laskua?
 • Koetko elämän iloa?
 • Oletko usein kärsinyt pahasta mielialasta ja ärtyneisyydestä?
 • Nukutko pian ruokailun jälkeen?
 • Onko työkapasiteetti vähentynyt?
 • Kuinka usein (viime kuussa) et saa aikaan sukupuoleen tarvittavaa erektiota?
 • Kuinka usein (viime kuussa) et pysty pitämään erektiota läheisyyden loppuun saakka?
 • Kuinka usein (viime kuussa) sinulla ei ole orgasmia?
 • Oletko kärsinyt alemmasta monimutkaisuudesta ja epäilystä?
 • Tuleva läheisyys saa sinut hermostuneeksi ja huolestuneeksi mahdollisen epäonnistumisen takia?

Jos sinulla on vähintään kaksi myönteistä vastausta kysymyksiin 1-8, tämä osoittaa miesten sukupuolihormonin vähenemistä. Positiiviset vastaukset kysymyksiin 9-13 osoittavat vakavia seksuaaliterveyden ongelmia ja edellyttävät lääketieteellistä hoitoa.

Kuka ottaa yhteyttä?

Kylmäaineen käsittely

Frigidityn hoito alkaa ongelman diagnoosin ja sen aiheuttaneen syyn selvittämisellä. Lääkkeitä on harvoin määrätty, koska ei ole tehokasta stimulanttia, jonka avulla voit kokea orgasmin. Mutta on keinoja, jotka väliaikaisesti lisäävät excitability ja yhdessä muiden terapeuttisten menetelmien kanssa antavat positiivisen tuloksen. Jos häiriö liittyy hermoston toimintaan, rauhoittavia ja stimuloivia lääkkeitä käytetään normalisoimaan sen toimintaa.

Viime aikoihin saakka seksuaalista kylmyyttä hoidettiin hormonaalisilla lääkkeillä, mutta nämä hoidot eivät ole tällä hetkellä suosittuja useiden sivuvaikutusten vuoksi. Mutta miesten sukupuolihormonien käyttö lisää naisten intiimiä vetovoimaa. Tämä johtuu siitä, että ne vaikuttavat aivoihin, jotka ovat vastuussa stimuloinnista. Tällainen hoito tulee kuitenkin suorittaa lääkäri, sillä hormonikorvaushoito voi johtaa patologisiin muutoksiin kehossa ja sivuvaikutuksissa.

Monimutkaisen hoidon tulisi sisältää fysioterapeuttisia menetelmiä, jotka lisäävät veren virtausta sukupuolielimiin. Nämä ovat liejamenetelmiä, intiimien elinten kastelua erityisratkaisuilla, istumapaikkoja ja muita. Tällainen hoito on kuitenkin suoritettava vasta lääkärin luvalla. Joten, jos naisella on kystat, kasvaimet tai muutokset kohtuun, fysioterapia on vasta-aiheinen. Jännityksen normalisoimiseksi ja frigiditeetin poistamiseksi käytetään usein erityisiä fyysisiä harjoituksia, joiden tarkoituksena on vahvistaa vatsan ja lantionpohjan lihaksia. Jalkojen hieronta, vesihoito ja muu rentoutuminen vaikuttavat myös intiimiin terveyteen.

Tarkastellaan joitain menetelmiä, joiden avulla voidaan poistaa seksuaalinen toimintahäiriö:

 • Aromaterapia - eteeriset öljyt vaikuttavat myönteisesti kaikkiin kehon järjestelmiin, ei ole väliä missä muodossa niitä käytetään. Se voi olla hieronta öljyillä tai lämmin kylpyamme. On parasta käyttää sitruunan piparminttuöljyä, salvia, neroli, laventeli, bergamotti. Hyvä vaikutus on hallussaan kylmillä kierreillä aromaattisilla öljyillä kastetulla liinalla. Se parantaa mielialaa, herättää sävyjä ja jännitystä.
 • Automaattinen harjoittelu tai itseipnoosi, viittaa myös menetelmiin, joiden avulla voit päästä eroon seksuaalisesta kylmyydestä. Jotta voit tehdä tämän, sinun täytyy täysin rentoutua hetkeksi unohtelemalla ongelmia ja keskittymällä kehoon. Voit kuvitella itsesi makaa rannalla kuuman auringon alla lämpimällä hiekalla.
 • Oikea ravitsemus - seksuaalinen vetovoima auttaa palauttamaan luonnolliset kasviperäiset aphrodisiacs. Nämä ovat ginseng, emoainetta, damiinia, siitepölyä, äyriäisiä, pähkinöitä, mausteita, suklaata, mansikoita, avokadoja ja muita. Nämä tuotteet ovat erinomaisia masennuslääkkeitä ja sisältävät hormoneja, jotka ovat välttämättömiä läheiselle elämälle.

Hoito kylmyys kotona

Kotona tapahtuva hoito voidaan toteuttaa vaihtoehtoisilla lääketieteellisin menetelmin. Harkitse suosituimmat ja tehokkaat reseptit:

 • Sekoita 100 ml lämpimää vettä radion ruusun alkoholin tinktuurilla (15 tippaa). Liuos tulee ottaa 3-4 kertaa päivässä, 30 minuuttia ennen aterioita 2-3 kuukautta. Samanlaisia ominaisuuksia on tinktuura eleutherococcus-uutetta, tinktuuraa ginseng, aralia ja marigold.
 • Kaada pari lusikallista kuivaa lehtikiusta 1,5 litraa kiehuvaa vettä. Seosta vaaditaan 3-4 tuntia, minkä jälkeen se on suodatettava ja otettava ½ cup ennen jokaista ateriaa. Voit lisätä infuusion makua lisäämällä hieman hunajaa.
 • 4 lusikkaa kuivaa ruohoa yötä violetti täytä 500 ml cahors ja laittaa tiiviisti suljettu lasi 14 päivää. Aine on ravistettava päivittäin. Kun yhdiste on infusoidut, se on suodatettava ja otettava 1 lusikallinen 30 minuuttia ennen aterioita. Hoidon kesto on 5-8 kuukautta.
 • Sekoita yhtä suuressa määrin nokkosen, kamomilla, mäkikuisma ja lantion kanssa. Kasvikokoelma perusteellisesti leikattava ja kaada 250 ml vettä, antaen infuusiota 2-3 tuntia. Tämän jälkeen lääke on suodatettava ja otettava ½ cup 3-4 kertaa päivässä 1-2 kuukauden ajan.

Kuinka päästä eroon kylmästä?

Joten, innostuneen jännityksen pitkäaikainen puuttuminen, kyvyttömyys saada orgasmi ja vastenmielisyys sukupuoleen, voidaan pitää erittäin vakavana. Taudin syitä on paljon. Se voi olla erilaisia negatiivisia psykologisia tekijöitä, hermostoa tai ongelmia fysiologian tasolla. Siksi, jotta vältyttäisiin vastenmielisyydestä läheisyyteen, on tarpeen selvittää syy, joka aiheutti sen. Näihin tarkoituksiin on tarpeen tutkia gynekologi, endokrinologi, psykiatri ja sukupuoliterapeutti.

Jos sairauksia ei ilmene, todennäköisimmin seksuaalinen toimintahäiriö liittyy siihen, että kumppani ei pysty rentoutumaan eikä luottamusta. Näihin tarkoituksiin kannattaa puhua suoraan sielunkumppaninne kanssa, mikä luo romanttisen ja jännittävän ilmapiirin. Erityistä huomiota olisi kiinnitettävä esihyytelöihin, sillä ne mahdollistavat mahdollisimman suuren jännityksen ja saavat täyden tyydytyksen sukupuolelta.

Salaliitosta kylmästä

Yhteiskunta tarkoittaa vaihtoehtoista lääkettä. Hän ei voi vahingoittaa kehoa, mutta uskomalla sanan parantumisominaisuuksiin ja noudattamalla konspiraation ääntämisen sääntöjä on mahdollista palauttaa intiimi terveys.

 1. Tämä salaliitto luetaan kun hän ottaa kylpyamme: "Äiti synnytti naisen, nainen hyväksyi naisen, rukoilen naiselle, näytän naiselle Jumalalle. Aviomiehelle ilo, itsensä makeiseksi. Amen. " Vesitoimenpiteiden loppuun saattaminen kannattaa sanoa: "Voditsa on mennyt, minun kylmäysni kestää. Tarkalleen! ". Tontti voidaan lukea myös sängyssä, oikaisevat sängyn ja valmistautuvat sänkyyn.
 2. Lisää tunneherkkyyttä ja herkkyyttä lue seuraavia sanoja: "Avaa käsilaukkuni. Löydän lompakkoni siinä. Otan kolme kolikkoa lompakkostani. Yksi kolikko on vanha, ei enää käytössä. Tämä - viimeiset virheeni, dating, kipu ja rakkaani ovat vanhoja. Saan toisen kolikon, joka on jo moderni, mutta kulunut, likaantunut kävelemällä. Tämä kolikko on minun väsymys, pettymykseni ja tappiot. Tarkastelen sitä huolellisesti, hymy hänelle ja huokaus katkerasti. Saan kolmannen kolikon, toisen valtion kolikon. Tämä kolikko on kaunis, lupaava, mutta minulle se on hyödytön. Tarkastelen sitä, ihailen sitä, tartu se nyrkkiin muiden kolikkojen kanssa ja heittää se vasemmalle olalle helvettiin! Jätän minut ikuisesti: kipua, pelkoa, kylmyyteni ja monimutkaistani! Minulla on kukkaro, johon laitan uusia kolikoita: intohimoni, rakkaani, ilo, ilo. Minulle uusi maailma on tulossa. Uudet laskentatavat ovat heidän, ihmisten ja maailman kanssa. "
 3. Ennen nukkumaanmenoa kumppanin kanssa savustat huoneen, jossa on suitsukkeita tai kataja-savua, lukemalla seuraavat sanat: "Smoke Dymovich, ota minun naisen vääryys! Ja minä toivon ja haluan, haluan ja rakastan mieheni! Koska savu polttaa, niin rakkaani polttaa! Minä rakastan intohimoisesti ja haluan! Toivon, että nainen tulee! Minun salainen sana on vahva ja tukeva! Aamen! Aamen! Amen! ".

trusted-source[10]

Kylmyyden ehkäisy

Ehkäisevänä toimenpiteenä on kiinnitettävä erityistä huomiota tilanteeseen, jonka avulla molemmat osapuolet voivat vapautua mahdollisimman paljon. Pelko etsiä naurettavaa, pelko ei-toivottua raskautta, aikaa tai kiire, estää seksuaalisen kiihottumisen. Edellä mainittujen tekijöiden poistaminen voi luoda kaikki edellytykset ihanteelliselle läheisyydelle.

Myös inhimillisen kylmän ennaltaehkäisevä kompleksi sisältyy myös gynekologisten ja urologisten sairauksien, hermoston häiriöiden ja sisäelinten sairauksien hoitoon. Koska fysiologisilla tekijöillä on kielteinen vaikutus seksuaalisuuteen, eivätkä anna mahdollisuutta keskittyä kumppaniin. Itsetuntemus, toisin sanoen, on toinen menetelmä, joka liittyy keinoihin estää vaiva.

Frostiness-ennuste

Ennuste on yleensä suotuisa. Oikea-aikainen hoito lääketieteelliseen hoitoon ja seksuaalisen toimintahäiriön syyn tunnistaminen auttaa palauttamaan jännittyneisyyttä. Jopa kaikkein laiminlyöty, toisin sanoen krooninen seksuaalinen kylmäys voi itse hoitaa. Tosiasia on tässä tapauksessa molempien kumppaneiden pitkäaikainen hoito, jonka tulokset oikeuttavat ponnistelut.

Frigidity on lääketieteellinen termi, joka osoittaa seksuaalista toimintahäiriötä eli kyvyttömyyttä saada tyydytystä läheisyydestä. Rasituksen puuttuminen, säännölliset lääkärintarkastukset, oikea ravitsemus, terveellinen elämäntapa ja rakastava kumppani ovat tärkein sääntö paitsi onnellisesta elämästä, myös terveestä sukupuolesta.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.