^
A
A
A

Harjoitus, joka auttaa selviämään kipu olkapäähän

 
, Lääketieteen toimittaja
Viimeksi tarkistettu: 19.10.2021
 
Fact-checked
х

Kaikki iLive-sisältö tarkistetaan lääketieteellisesti tai se tarkistetaan tosiasiallisen tarkkuuden varmistamiseksi.

Meillä on tiukat hankintaohjeet ja vain linkki hyvämaineisiin mediasivustoihin, akateemisiin tutkimuslaitoksiin ja mahdollisuuksien mukaan lääketieteellisesti vertaisarvioituihin tutkimuksiin. Huomaa, että suluissa ([1], [2] jne.) Olevat numerot ovat napsautettavia linkkejä näihin tutkimuksiin.

Jos sinusta tuntuu, että jokin sisältö on virheellinen, vanhentunut tai muuten kyseenalainen, valitse se ja paina Ctrl + Enter.

Pyöritä kasvot ulkoisella pyörimisellä

Vahvista hartioiden lihakset uudella klassisen harjoitusversion avulla.

Jos olet kärsinyt olkapään kipua aiemmin tai haluat välttää tämän ongelman tulevaisuudessa, tämä harjoitus on sinua varten. Tämä on ainutlaatuinen liike - voit vetää kätesi itsellesi ja pyörittää niitä ylös. Se on tarkoitettu erityisen haavoittuville sääriluiden lihaksille, jotka vakauttavat olkapään nivelet. Kokeile tätä harjoitusta kerran tai kahdesti viikossa ylävartalon harjoittelun lopussa.

  • edut

Vahvistat posteriorisen deltoidi-lihaksia ja alemman trapetsin lihaksia. Olkapääsi asetetaan takaisin ja lasketaan alas.

  • Miten harjoitella

Kiinnitä köysi köyden päälle ylimmässä lohkossa ja vie köyden päät kullakin kädellä, kämmenet toisiaan vasten ja peukalo sinuun.

Astu muutaman askeleen lohkoon, kunnes kätesi suoritetaan edessäsi ja tunnet jännitteen kaapelissa.

Vedä köysi silmiisi niin, että kätesi ovat korvien tasolla. Sinun on otettava klassinen pose raskaansarjoille nimeltä "pose of double biceps".

Anna kätesi hitaasti suoristaa ennen sinua.

  • Asiantuntijoidemme neuvot

Raskaiden painojen nostaminen voi vaikuttaa huonosti tasapainoon ja tekniikkaan. Aloita kahdella 15-20 toistoa. Kun harjoituksen helpottaminen lisää painoa ja vähentää toistojen määrää (kuitenkin suorittamalla vähintään 8 lähestymistapaa kohti).

trusted-source[1], [2], [3], [4], [5]

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.