^
A
A
A

Harjoitus hartioille

 
, Lääketieteen toimittaja
Viimeksi tarkistettu: 20.11.2021
 
Fact-checked
х

Kaikki iLive-sisältö tarkistetaan lääketieteellisesti tai se tarkistetaan tosiasiallisen tarkkuuden varmistamiseksi.

Meillä on tiukat hankintaohjeet ja vain linkki hyvämaineisiin mediasivustoihin, akateemisiin tutkimuslaitoksiin ja mahdollisuuksien mukaan lääketieteellisesti vertaisarvioituihin tutkimuksiin. Huomaa, että suluissa ([1], [2] jne.) Olevat numerot ovat napsautettavia linkkejä näihin tutkimuksiin.

Jos sinusta tuntuu, että jokin sisältö on virheellinen, vanhentunut tai muuten kyseenalainen, valitse se ja paina Ctrl + Enter.

Miten saada aikaan tuloksia ilman kipua

Aloita harjoitusharjoitukset ja päästä eroon kivusta.

Hollantilaisen tutkimuksen mukaan 50 prosenttia ihmisistä, jotka kärsivät olkapäistä ja säännöllisesti lääkärille, valittavat vielä tuskista vuoden loppuun mennessä. Ongelman ratkaiseminen: mene fysioterapeuttiin, joka on erikoistunut urheilulääketieteeseen ja lisää seuraavat korjaukset harjoituksiin.

JUMALAN LIES

Jos lasket kätesi olkavarren alapuolelle, voit ylivällistä olkapään nivelet, joten laita käpristetty pyyhe rintakehääsi kaulan laskun rajoittamiseksi.

TOP BLOCK TO HREAST

Tee tämä harjoitus napata kaula alhaalta pitävällä kädellä, kädet pienempiä kuin hartioiden leveys. Hieman taaksepäin ja pitämällä selkäsi suoraa vetämällä palkki rintaan. Anna käsiisi suora ja palaa alkuperäiseen asentoonsa.

CONVENTION WITH STEAM

Jos pidät palkin samansuuntaisena selkäpuolella, tämä aiheuttaa kuormituksen olkapään lihaksille. Sen sijaan, kokeile etupuolella kyykkyjä. Pidä palkkia sormillasi taivutettuna ja laita se olkapään etuosaa pitämään hartiat korkealla.

KÄSITTELY OSAPUOLILLE

Ota käsi käsipainot, peukalot ylös, kädet hieman kehon edestä. Näin irrotat kuorman olkavarren pyörittäjältä.

trusted-source[1], [2], [3]

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.