^

Yleistietoja henkilöstä

Miksi kasvojen iho on rasvainen ja mitä minun pitäisi tehdä?

Iho on suurin ihmiskeho. Hänellä on lukuisia ja erittäin tärkeitä tehtäviä. Niistä, suojaava (este ulkoisille vaikutuksille, kuten UV-, kemiallisia, mikrobi-, fyysinen), lämmönsäätely (ylläpitää vakio ja optimaalinen lämpötila elintärkeää toimintaa), kaasujen vaihto (2% kehon). 

Ripsien pysyvä värjäys

Jos olet kyllästynyt maalattavaksi joka päivä, voit yrittää tehdä tällaisen menettelyn pysyvinä silmäripsien värjäyksinä. Tämä on innovatiivinen menettely, ja se on rekisteröity salonkipalveluiden valikossa niin kauan sitten. Puhumme hieman silmäripsien pysyvästä värjäämisestä.

Kosmetiikka miehille

Perinteisesti uskottiin, että miehet ovat vähemmän vaativia omaa ulkonäköään ja mieluummin yksinkertaisia ja edullisia keinoja ja ihonhoitomenetelmiä.

Nuoruuden dermatokosmetologia

Päivittäisessä käytännön työssä ihotautilääkäri ja dermatokosmetologi joutuvat yhä useammin ottamaan nuoria. Tämä tosiasia voi selittyä väestön pätevien kosmetiikkapalvelujen kasvavan kysynnän, nuorten ja heidän vanhempiensa hyvin tietoisuuden sekä usein nuorten haluavan muuttaa ulkonäköään.

Kasvohoidon lajit

Ihon tarkoituksenmukaiseen vaikutukseen erilaisten kosmeettisten menetelmien aikana on tarpeen määrittää oikein ihon tyyppi ja sen tila.

Taktiset solut

Merkin salaperäisimmät solut ovat Merkel-solut. He ovat vastuussa ihon kosketusherkkyydestä, joten niitä kutsuttiin kosketuksiksi soluiksi.

Ihon entsyymit

Entsyymi on osa kokenutta matchmaker, joka järjestää avioliittoja, joissa tapahtumien luonnollisessa tilanteessa ei olisi menestysmahdollisuuksia. Jokainen entsyymi on erikoistunut yhteen reaktioon.

Ihonsuojausjärjestelmät

Mielelläni kaivaa lämpimän hiekan rannalla, nyppiminen kukkia metsässä, avojaloin päällä ja oleskelu nurmikolla, me tuskin l ja heijastavat sitä, mitä suuri ja kova työ johtaa tällä hetkellä immuunijärjestelmä ihon.

Acid Skin Mantle

Ihon hapan vaipan muodostuu seos ja hiki seoksesta, johon lisätään orgaanisia happoja - maito, sitruuna ja muut. Nämä hapot muodostuvat epidermiksessä tapahtuvien biokemiallisten prosessien tuloksena.

Ihon rasva

Mahalaukun laitetta voidaan kuvitella, jos henkisesti sovitat sementtikerroksen iholle ja tehden sen masennuksen, joka ulottuu ihoon. Sitten syntyvän fossa seinät vuoratetaan epidermiksellä.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.