^

Kasvohoito 40 vuoden kuluttua

, Lääketieteen toimittaja
Viimeksi tarkistettu: 20.10.2021
Fact-checked
х

Kaikki iLive-sisältö tarkistetaan lääketieteellisesti tai se tarkistetaan tosiasiallisen tarkkuuden varmistamiseksi.

Meillä on tiukat hankintaohjeet ja vain linkki hyvämaineisiin mediasivustoihin, akateemisiin tutkimuslaitoksiin ja mahdollisuuksien mukaan lääketieteellisesti vertaisarvioituihin tutkimuksiin. Huomaa, että suluissa ([1], [2] jne.) Olevat numerot ovat napsautettavia linkkejä näihin tutkimuksiin.

Jos sinusta tuntuu, että jokin sisältö on virheellinen, vanhentunut tai muuten kyseenalainen, valitse se ja paina Ctrl + Enter.

Neljäkymmentä vuotta on suuri ikä. Nainen on edelleen kaunis ja energinen, mutta hän on jo kokenut ja tietää hinnan. Se on täynnä toiveita ja on valmis saavuttamaan ne. Etu on henkilökohtainen, perheellinen, ammatillinen kokemus, joka auttaa asettamaan tavoitteita ja saavuttamaan ne. Nostaa yksi: näkyy kasvojen merkkejä väsymystä ja kuivuutta ihon.

Kasvohoito 40 vuoden kuluttua

Mitä ongelmia henkilöllä odottaa Balzac-ikäisen naisen jälkeen? Niitä on useita:

 • Sävyn menetys, epätasainen sävy;
 • kuivuminen, sumea muoto, huulien tilavuuden pienentäminen;
 • jäljittelee ryppyjä silmien lähellä;
 • laajentuneet huokoset;
 • pussit silmien alla;
 • lasketut posket;
 • pehmeä niska.

Onneksi nämä oireet eivät näy yhtä aikaa: todelliset ovat yleensä samanaikaisesti kolmea tai neljä puutetta. Oikea hoito henkilöstä 40 vuoden kuluttua voi estää kaikki vihan kaltaiset merkit.

Rypistysten estämiseksi kosmetologit tarjoavat tehokkaita ihonhoitotapoja 40 vuoden kuluttua. Yksi niistä antaa sinun tehdä sen kotona. Päivittäiseen hoitoon käytetään neljää tuotetta:

 • Antioksidanttien seerumi - aamulla;
 • kosteuttava kerma suodattimella 50 kesällä ja 30 muulla kuukaudella;
 • kerma retinolilla - yöllä;
 • kerma silmäluomille - kahdesti päivässä.

Huulille tulee käyttää suojaavaa balsamia, jonka suodatin on 20, ääriviivat indusoidaan kosmeettisella lyijykynällä. Tehokkaammat keinot - hyaluroniset injektiot, lisäämällä tilavuus.

Muut kosmetologit tarjoavat 40-vuotiaille naisille neljä kolmasosaa ulkoisesta ihonhoidosta: ravitsemus, kosteutus, silmänpohjan nostaminen ja hoito.

Ravitsemus ei saa rajoittua emulsiovoiteisiin: ravitsemuksellisia naamioita, myös kotitekoisia, tarvitaan.

Lisäkostutus saavutetaan lisäämällä vedenottoa ja sopivia maskeja.

Ihon nosto-kiristys koostuu kotihoidosta (hieronta, jäämakit, naamarit) ja salonki (mesoterapia, ultraääni, tyhjiöhieronta, valohoito). Parempi vaikutus saavutetaan näiden menetelmien yhdistelmällä.

Kasvojen ryppyjen ehkäisyyn on hyödyllinen voimistelu kasvoille - kasvojenkohotus. On tärkeää seurata jatkuvasti kasvojen ilmeitä, etenkin silmien kohdalla, auringossa tai voimakkaassa valossa. Pienennysvaikutuksia auttavat kosteuttava kofeiinia sisältävä voide. Tummat ympyrät keventävät keinot, jotka sisältävät K-vitamiinia, ja myös ääni uneen.

Laajentuneet huokoset poskilla, leuka, varoittaa kermaa retinoideilla, lian ja kuolleiden solujen puhdistuksella. Tämän ongelman salon-ratkaisu on säännöllinen kuorinta. Nopea tulos antaa mikrodermabrasion - menettely, joka poistaa epidermiksen yläkerroksen.

Haudutettujen poskien pyöristäminen ja suolakalvojen taittumisen tasoittaminen salongeissa tehdään lipolyftointi ja erityiset ruiskeet (hyaluronihappo, restylane).

Niskanhoito tuottaa naisille ja kaulalle voiteet nostamalla. Tässä salongissa käytetään ultraäänitutkimusta ja muita menetelmiä, radikaaleja.

Kosmetiikkatuotteet

Kosmeettisia kasvohoitotuotteita 40 vuoden jälkeen on täydennettävä komponentilla, jotka eivät riitä kasvamaan iän myötä. 40-vuotiaan naisen iho on välttämätön:

 • puhdistus;
 • nesteytys;
 • ravitsemus;
 • suoja ultraviolettisäteilyltä;
 • Uudistumista.

Kasvojen puhdistusta ei suoriteta saippualla ja vedellä, vaan kosteusvoiteilla, tonikoilla ja vaahdoilla, jotka on valittu ihon tyypin mukaan. Ajoittain on hyödyllistä suorittaa syväpuhdistus kuuraamalla tai kuorimalla. Kosmetiikkamerkkien arsenalissa on tarpeeksi rahaa näihin tarkoituksiin.

Kasvohoito 40 vuoden kuluttua lisää kosteutta. Voiteet öljyillä, vitamiineilla, kasviuutteilla ja muilla luonnollisilla ainesosilla hyödyttävät kaikentyyppisiä häivyttävää ihoa. Kosmetologit suosittelevat mieluummin yhden linjan keinoin: tämä lähestymistapa estää allergiaa eri aineosien yhteensopimattomuudesta. Ja suosittelen myös 40, ja jopa aikaisemmin, käyttämään korkealaatuista kemisti kosmetiikkaa.

Ravitseva voiteet ja luonnolliset kotitekoiset naamarit käytetään kasvattamaan kasvot, kaulan ja dekolteerit. Yksinkertaiset ja edulliset naamarit - hunaja ja aloe mehu.

 1. Seosta, jossa jauhot ja hunaja yhtäläisinä osina, levitetään kasvoille 20 minuuttia. Huuhtele vuorotellen - sitten kuuma, sitten kylmä vesi. Maski ravitsee ihoa ja poistaa ryppyjä silmien lähellä.
 2. Juice leaf aloe, jäädyttää jääkaapissa 12 päivää, voitele ihoa aamulla ja illalla, ruuvaamalla maskin sormenpäilläsi. Aikaisemmin kasvot on pyyhittävä teetä, ja aloe jälkeen, käytä ravitseva kerma.

Tehokas kasvojen nuorentuminen tapahtuu ammattimaisen hierontakurssin ansiosta. Useat kurssit lisäävät ihon sävyä ja vähentävät ryppyjä.

Häivytysmenetelmä hidastaa ginsengin, kultaisen juuren, sitruunaruohon, eleutherococcuksen, yrttivalmisteiden, kamomillan, purppuran, kalendulan valmisteita. Ihon kannalta on hyödyllistä käyttää antioksidantteja ja rasvahappoja.

Ihon tukemiseen neljänkymmenen vuoden iässä tarvitaan kattava hoito, stimulaatio ulkopuolelta ja sisäpuolelta. Loppujen lopuksi elintarvikkeiden kanssa suurin osa "rakennusmateriaaleista", vitamiineista ja kivennäisaineista tulee kehoon, josta ihon ulkonäkö ja kunto riippuvat. Epätasapainoinen ruokavalio, terveiden rasvojen, vitamiinien ja hivenaineiden puute heikentävät kasvot. Lääkärin määräyksen mukaan voit käyttää ravintolisiä ja vitamiinikomplekseja, jotka parantavat ihon, hiusten ja kehon tilaa kokonaisuutena.

trusted-source[1]

Kasvohoito 40 vuoden kuluttua kesällä

Viidennessä vuosikymmenessä näkyvät muutokset alkavat kasvojen iholla: se vanhenee, se kuivuu ja pehmeä. Nämä epämiellyttävät prosessit johtuvat ravitsemuksen heikkenemisestä, aineenvaihdunnan vähenemisestä, rasvakerroksen ohenemisesta. Lihasten elastisuus ja talirauhan toiminta vähenevät.

Pysyvä ihonhoito koostuu puhdistamisesta, ravitsemisesta, kosteuttamisesta, ravintoaineiden tuotannon stimuloinnista ja kasvojen hoidosta 40 vuoden kesän jälkeen sisältäen myös lisääntyneen suojan ultraviolettisäteilystä.

Kasvojen säännöt 40 vuoden jälkeen:

 • Päivittäin: aamulla ja illalla suoritetaan itsehakkaaminen oliiviöljyllä tai ravitsevalla kermalla.
 • Viikoittain: Käytä kontrastimaskeja yrtteihin - kalenteli, kamomilla, kolmivärinen violetti ja myös ihon tyyppiä olevat naamarit.
 • Kuukausittain: valmistetaan proteiini- tai parafiinihippeet ja mahdollisuuksien mukaan salonitoimenpiteet (kosmetologin neuvonnalla).

Kesällä iho on altis aggressiiviselle kuumuudelle, kuivalle ilmalle ja ultraviolettisäteilylle. Tällaisten tekijöiden ei-toivottujen seurausten estämiseksi on parempi pestä kamomilla olevan infuusion sijaan vettä, käyttää voiteita hyvin ohuesti, jotta ne eivät tukki huokosia eikä aiheuta hikoilua. Kerma on toivottavaa käyttää vesipitoisessa tai happipohjassa.

Yritä jäädä vähemmän auringossa ja tarvittaessa varjostaa ja suojata kasvot erityisillä voiteilla. Älä pese kasvosi lämpimällä vedellä kylmällä vedellä, vaan pyyhi sitä savustettua kermaa tai paistettua maitoa sisältävällä sienellä ja voitele sitten kosteusvoidetta.

Joitakin vinkkejä auringonpolttamalle. Sokerille sopivaksi ja ilman palovammoja kannattaa pestä porkkanamehu ja tee vuorotellen. Aurinkoa vain profiilissa, korvaamalla auringon säteet yhdellä tai toisella poskella, voideltu kerma suojaamalla ultraviolettia vastaan. Auringonpolttaessa kerma on pestävä välittömästi.

Laita meressä, sinun on suojeltava kasvosi suolasta. Voit tehdä tämän ennen veden menetelmiä tarpeeksi voidakseen ihoa oliiviöljyllä ja kuivauksen jälkeen - aurinkovoidetta. Pidä ihoa lähelle silmiä suojaamaan tummilla lasillisilla, voimakkaassa kuumassa kostutettuna kivennäisvedellä.

Kesällä on kiellettyjä toimenpiteitä. Tämä on puhdistus, kuorinta ja valkaisu. Puhdistus avaa huokoset, jotka helposti pölyä, hikeä, likaa aiheuttavat tulehdusta, ja jäljellä olevat toimenpiteet poistavat ihon ja jättävät ihon puolustuksetta ultraviolettia vastaan. Jos et voi tehdä ilman valkaisuainetta, sinun kannattaa muistaa, että kaksi päivää sen jälkeen et voi ottaa aurinkoa.

Kesällä epätoivottuja ovat myös papilloomien, moolien, verisuonien ja muiden kasvainten poisto: auringon alla syntyy pigmenttin jälkiä, jotka myöhemmin on myös poistettava.

Kasvohoito 40 vuoden jälkeen talvella

Kun ulkona on kylmä ja päivä lyhenee, ensimmäisen henkilön kasvojen suojaamaton iho kärsii tästä. Huoneet ovat lämpimiä, mutta lämmitys myös tyhjentää ihon. Erityisen kuiva iho kärsii, koska ihon rasva talvella on vähäisempi, ja tämä johtaa kuorintaan ja vaskulaarisen kuvion muodostumiseen. Talvisin 40 vuoden talven hoidossa päivittäisen hoidon on välttämättä otettava huomioon nämä kausiluonteiset piirteet.

Jopa ne, jotka ovat vain kosteuttavia voiteita, sinun pitäisi tietää, että sinun on voiteltava kasvosi viimeistään tunti ennen lähtöä huoneesta. On vielä parempi soveltaa sitä vain yöllä tai menemättä kadulle, ja päivällä levittää ravitsevaa tuotetta. Talvella suositellaan, että tuotteet valmistetaan lämpövedessä.

 • Puhdistukseen kosmetologit neuvovat välttää hiontapyyhkeitä ja käyttää pehmeää roiskumista, eli kermainen kuorinta. Gommage ei vahingoita ihoa eikä sitä tarvitse pestä pois.

Kasvohoito 40 vuoden jälkeen vaatii naamioita, mutta vain ravitsevaa: kuivalle ja herkälle iholle - 3-4 kertaa öljyinen ja yhdistelmä - kerran viikossa. Kiellon mukaan - pestä kasvot vedellä ja saippualla, mikä johtaa ihon kuivumiseen ja tiheyteen.

Kauneushoitolat tarjoavat talvella ammattimaisen kasvohoitoohjelman. Maskit, puhdistus, kuorinta suoritetaan ottaen huomioon ihon kausittaiset tarpeet. SPA-hoitomenetelmät ja hieronta auttavat helpottamaan epäsuotuisien olosuhteiden (lämpötilan lasku, kylmä, riittämätön kosteus) helpommin.

Kuitenkin tänä aikana on parasta hioa, nuorentaa ja joitakin muita toimenpiteitä, jotka eivät ole toivottavia kesällä, samoin kuin vakavia kosmeettisia toimenpiteitä, mukaan lukien muutokset nenä-, huulet ja korvat.

Äärimmäisen virkistys- tai talviurheilun kannattajat saattavat valmistaa ihon hätävalmisteita: rasvaiset voiteet ja erityiset voiteet, jotka suojaavat kovilta pakkasilta ja tuulta.

Sananlasku sanoo, että kaksi asiaa, jotka ihminen arvostaa vain silloin, kun he eivät ole enää: nuoret ja terveys. Nuorten luontainen luonnon kauneus on paras mahdollinen, mutta se ei valitettavasti ole iankaikkinen. Ja 40-vuotiaan naisen kasvot vaativat muita keinoja kuin nuori iho. Säännöllinen ja kokonaisvaltainen kasvohoito 40 vuoden kuluttua voi ihon uudistaa eikä vain tuntua, mutta näyttää myös nuoremmalta kuin hänen ikäisensä.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.