^

Raskaus ja lääkkeet

Valtaosassa tapauksista käsitettä raskauden ja lääkkeet ovat yhteensopimattomia. Lähes kaikki lääkkeet - harvoja poikkeuksia lukuun ottamatta - on vasta-käyttöä raskauden ja imetyksen aikana. Usein ohjeet lääkkeen sanoo, että kun niitä raskauden aikana tulisi vain lääkärin määräyksestä. Joskus muotoilu sisältää suosituksen lääkärin, punnittava huolellisesti mahdolliset hyödyt äidille ja mahdollinen riski sikiölle.

Siirapit raskauden aikana: mitä voi ja mitä ei?

Useimmiten kysymys - mitä siirappeja voidaan käyttää raskauden aikana - koskee yskänhoitoa. Se on yleisesti hyväksyttyä, koska useimmat näistä siirapeista sisältävät lääkeyrttiuutteita

Immunoglobuliini raskauden aikana

Raskauden aikana immunoglobuliinin käyttöönotto auttaa säilyttämään sikiön ja estämään raskausprosessin keskeytyksiä.

Rinofluimusiili raskauden aikana

Hoitavan lääkärin tulee määrätä raskauden aikana käytettävät lääkkeet - jopa kylmän hoitoon - ja ohjeiden mukaisesti arvioida raskaana olevan naisen odotettujen hyötyjen ja syntymättömän lapsen mahdollisten riskien suhde.

Meripihkahappo raskauden aikana: voinko juoda, miten ottaa?

Meripihkahappo on maun mukaan valkoisia, suolaisia-katkeroita kiteitä. Se löysi sovellutuksensa pääasiassa kasvinviljelyssä, kuten edistää kasvien kasvua, lisää niiden tuottavuutta.

Jodi raskauden aikana

Raskaana oleva nainen tarvitsee lisääntyneen jodin, koska sikiö synnyttää tämän elementin äidin kehosta. Ja nainen itse hormonaalisen aktiivisuuden lisääntymisen vuoksi tarvitsee enemmän tilaa.

Betadiini raskauden aikana 1, 2 ja 3 raskauskolmanneksessa

Tehokas paikallinen valmiste, joka perustuu jodiin, jossa on laaja valikoima antiseptistä aktiivisuutta Betadine juuri sen vaikuttavan aineen vuoksi, ei ole toivottavin työkalu raskaana oleville naisille.

Parasetamoli imetyksen aikana: annostus

Parasetamoli on hyvin suosittu lääke, jota käytetään hoitamaan paitsi aikuisia myös lapsia, ja se on saatavilla lähes kaikkien perheiden lääketieteellisessä rinnassa. Harvoin kylmähoito ilman sitä.

Sorbifer durules raskauden aikana: miten ottaa?

Raudan osallistumisen myötä kaikki tärkeimmät ihmisen elämän prosessit toteutuvat: DNA-synteesi, entsyymit, proteiinit, kudosten ja verenkiertoelinten redoksireaktiot, hengitys, energian aineenvaihdunta.

Deksametasoni raskauden aikana: mitä määrätään?

Raskaus on aika, jolloin sinun täytyy olla erittäin valikoiva lääkkeiden ottamisen suhteen. Loppujen lopuksi jopa kaikkein "vaarattomampi" lääke voi aiheuttaa korjaamatonta haittaa kehittyvälle sikiölle sekä vaikuttaa haitallisesti koko raskausprosessiin.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.