^

Ensimmäisen veriryhmän ruokavalio: mitä ei ole suositeltavaa käyttää

, Lääketieteen toimittaja
Viimeksi tarkistettu: 20.10.2021
Fact-checked
х

Kaikki iLive-sisältö tarkistetaan lääketieteellisesti tai se tarkistetaan tosiasiallisen tarkkuuden varmistamiseksi.

Meillä on tiukat hankintaohjeet ja vain linkki hyvämaineisiin mediasivustoihin, akateemisiin tutkimuslaitoksiin ja mahdollisuuksien mukaan lääketieteellisesti vertaisarvioituihin tutkimuksiin. Huomaa, että suluissa ([1], [2] jne.) Olevat numerot ovat napsautettavia linkkejä näihin tutkimuksiin.

Jos sinusta tuntuu, että jokin sisältö on virheellinen, vanhentunut tai muuten kyseenalainen, valitse se ja paina Ctrl + Enter.

Kun ruokavalio on ensimmäinen veriryhmä, on erittäin tärkeää sulkea pois ruokavaliosta kiellettyjä elintarvikkeita. Mitä nämä tuotteet ovat?

trusted-source[1], [2], [3], [4], [5], [6]

Listataan kielletyt ruokalajit ruokavaliolla ensimmäiselle veriryhmälle

Lihavalmisteista: pekonia, kinkkua ja sianlihaa

älä syö kaviaaria ja kaikenlaisia silliä (jopa marinoituja, suolattuja);

Sulje pois jogurtit, maito, rasva- ja jalostetut juustot, kefiiri;

Ei ole suositeltavaa syödä pistaasipähkinöitä ja jopa maapähkinöitä;

Viljan ja palkokasvien sulkea pois linssit, kaurahiutaleet, muroja ja maissi, leivonnaisia, leipää, tuotteet, joihin on lisätty leseet tai vehnänalkioita, kaurakeksit;

Sulje pois vihanneksista perunat, kaali, kukkakaali, oliivit, raparperi, munakoiso;

Hedelmät ja marjat eivät myöskään aina ole välttämättömiä ruokavalion yhteydessä, sulkevat pois mandariinit, appelsiinit, mansikat, greipit;

älä lisää maissiöljyä;

On toivottavaa voittaa itsesi ja lisätä ruoan, joka vahingoittaa kehon ketchupia ja marinadeja;

Juomia ei ole toivottavaa senna, voimakkaat juomat, aloe, echinacea, St. John's Wort, kahvi, mansikanlehti;

Myös kummallakin tavalla vitamiinit A ja E eivät ole toivottavia.

Erityisohjeet ruokavaliota varten ensimmäiselle veriryhmälle

Ensimmäisen veriryhmän ruokavalio on erittäin tärkeä negatiivinen - epätasapainoinen ruokavalio, joka johtaa aineenvaihdunnan hajoamiseen, mutta kun aineenvaihdunta nopeutuu - henkilö alkaa laihtua. Tässä on vinkkejä siitä, miten aineenvaihduntaa voidaan nopeuttaa.

Tuotteet, kuten linssit, maissihiutaleet tai maissi ja pavut, ehdottomasti estävät insuliinituotannon periaatteen kehossasi. Tällaisen vaikutuksen seurauksena aineenvaihdunta hidastuu.

Poista ateriointisuunnitelmasta kaikki kaalin alalajit (parsakaali voidaan jättää) ja kaurahiutaleet tai kauraelementit, koska kilpirauhashormonien tuotanto heikkenee. Tällaisten tuotteiden ansiosta, kuten edellisessä kappaleessa, aineenvaihdunta hidastuu.

On tarpeen lisätä jodin saantia kehossa niin, että kilpirauhashormonit ovat hyvin kehittyneet, niitä ei ole ollut. Jodi kehossasi täydentää sallittuja mereneläviä ja vihanneksia vihannesten kanssa. Retiisi ja daikon retiisi lisäävät kilpirauhashormonien tuotantoa. Ja parasta, tee nämä mehut ja sekoita ne 1-n 1-m porkkana mehu.

Jokainen eläimen punainen liha ja maksa edistävät myös hyvää aineenvaihduntaa ja lisäävät aineenvaihduntaa. Yhdistä säännöllisen liikunnan ateriat.

Jos olet huolissasi huono hyytymiseen hänen verensä, sinun pitäisi syödä ruokaa, joka sisältää K-vitamiinia K-vitamiini sisältää sen koostumus maksassa, salaatteja, liha, kalanmaksaöljy, munia, merilevää, kasviksia. Ruoansulatuskanavan häiriöissä käytetään bifidobakteereita, ne säätelevät mahalaukun kielteisiä vaikutuksia ja työtä.

Älä juo aspiriinia, se lisää happamuutta mahalaukussa ja tekee verestä paljon vastuullisempaa.

Ruokavalio ensimmäiselle veriryhmälle ja sen looginen lopputulos

Lue hyvin pienet asiat hyvin pienistä asioista ja takaa menestyksen. Ja koko ruokavalion tulos on tuloksesi, joten voit olla ylpeä itsestäsi, jos pyrkit parhaani mukaan. Laihtua terveydelle ruokavalion kanssa ensimmäiselle veriryhmälle.

trusted-source[7], [8], [9], [10], [11], [12]

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.