^

Ruokavalio toiselle veriryhmälle: kuinka laihtua kunnolla?

, Lääketieteen toimittaja
Viimeksi tarkistettu: 20.10.2021
Fact-checked
х

Kaikki iLive-sisältö tarkistetaan lääketieteellisesti tai se tarkistetaan tosiasiallisen tarkkuuden varmistamiseksi.

Meillä on tiukat hankintaohjeet ja vain linkki hyvämaineisiin mediasivustoihin, akateemisiin tutkimuslaitoksiin ja mahdollisuuksien mukaan lääketieteellisesti vertaisarvioituihin tutkimuksiin. Huomaa, että suluissa ([1], [2] jne.) Olevat numerot ovat napsautettavia linkkejä näihin tutkimuksiin.

Jos sinusta tuntuu, että jokin sisältö on virheellinen, vanhentunut tai muuten kyseenalainen, valitse se ja paina Ctrl + Enter.

Toisen veriryhmän edustajien tulisi rajoittaa heidän ruokavaliotaan ilman haitallisia tuotteita heille. Ja noudattaa useita tärkeitä suosituksia, jos haluat laihtua helposti ja olla terveellisiä. Ja autamme tätä hyödyllistä tietoa.

trusted-source[1], [2]

Viljelijöiden tyyppi: me suosimme vihanneksia

Veriryhmien alkuperän kannattajat väittävät, että toisen veriryhmän henkilöt näyttivät tulleen siirtymään puhtaasta lihavalikosta vihanneksi. Kun metsästyksen sijasta he alkoivat viljellä maata ja kasvattaa vihanneksia, jyviä ja vihreitä.

Ruokavalio toiselle veriryhmälle: kuinka laihtua kunnolla?

Siksi vihannekset ja vihannekset ovat niin orgaanisesti havaittavissa toisen veriryhmän ihmisten ruoansulatuskanavassa. Ne pilkko- vat ja hajotetaan helposti, niitä ei varastoida sivuilla ja vyötäröllä rasvaan ja kyllästetään keho hyödyllisten vitamiinien ja kivennäisaineiden kanssa.

Löysää toisten veriryhmien ihmisten terveyttä

He kärsivät joskus siitä, että heidän immuunijärjestelmänsä on liian avoin kaikenlaisille infektioille. Siksi koskemattomuutta olisi vahvistettava poistamalla raskas liharuokat valikosta, on myös toivottavaa valmistaa jatkuvasti juomia ginsengillä, hawthornilla ja juoda vihreitä teetä, joilla on puhdistusominaisuuksia.

Poissulkemiseksi maksasairaus, sappirakko ja häiriöitä aineenvaihdunnassa, provosoi diabetes, ihmiset toisen ryhmän veren pitäisi syödä oikein ja pätevästi, nämä tuotteet suosittelemia ravitsemusterapeutti ja periaatteiden tätä ruokavaliota. Nimittäin - enemmän kiinni kasvissyöjävalikosta kuin lihaa.

Tämä auttaa laihtua ja parantaa koko kehon terveyttä.

Urheilu ja toinen verilaji

Oikein valitut urheilut stimuloivat ja vahvistavat immuunijärjestelmää, auttavat tuotteiden hyödyllisiä aineita imeytymään paremmin, pitämään sinusta värjättyä ja sinä - valppaasti.

Toisen veriryhmän henkilön valitsemien urheilijoiden ei välttämättä tarvitse olla aggressiivisia ja heikentäviä. Se riittää keventämään kuormitusta niin, että ruoka imeytyy hyvin ja hajoaa ja saavutat päätavoitteen - optimaalisen painon.

Mitä minun pitäisi kieltäytyä laihtumasta?

Liha

Mausteiset mausteet ja kastikkeet, mukaan lukien suosikki majoneesi

Suolattu (erityisesti silakka, suolakurkkua ja kaalia)

Savustetut marjat ja hedelmät (karpalot, oranssi, granaattiomena, sitruuna ja muut)

Makea paprika kaikenlaisia

Suklaa kaikenlaisia ja sokeria

Jos näin ei tehdä äkillisesti, ja sujuvasti siirtyä uuteen tapa syödä, mikä on yleisempää ihmisiä toisessa ryhmässä verta, joka on enimmäkseen kasvissyöjä, se olisi pian hoikka, terve ja henkisesti vahva, samoin suuri läsnä hänen hermostunut ja ruoansulatuskanavan.

Laihda helposti ja elää onnellisina!

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.