^

Terveys

Hematologiset tutkimukset

Veren ja virtsan analyysi D-vitamiinin tasolla: normaali, miksi he luovuttavat

D-vitamiini on vitamiini, joka kuuluu biologisesti vaikuttavien aineiden ryhmään, jonka synteesi tehdään ihon alle ultraviolettisäteiden vaikutuksesta.

epätyypillisten mononuklearы

Harkitse epätyypillisten solujen ominaisuuksia, niiden ulkoasun syitä, diagnostisia menetelmiä ja analyysejä mononukleaarisille soluille.

Lisääntynyt veren hemoglobiinipitoisuus

Korkeammat hemoglobiinipitoisuudet veressä löytyvät joka kolmasosasta. Katsotaan syitä lisääntyneen hemoglobiinin määrittämiseen, sen normalisointiin ja mahdollisiin seurauksiin keholle.

Veritesti

Veritesti on yleisimpi tutkimusmenetelmä, jota nykyajan diagnostiikka ei ole mahdollista. Eri tyyppiset ja analyyttisen veritutkimuksen menetelmät auttavat modernin lääketieteen nopeasti ja tarkasti tunnistamaan satoja tuhansia sairauksia.

Kohonneet valkosolut

Kohonnut valkosolujen - selvä merkki siitä hyökkäyksen ihmiskehon ulkomaalainen elementtejä, koska nämä solut ovat tärkeimmät puolustajat elimiin ja järjestelmiin kaikenlaisia sairauksia, ja reagoida nopeasti hyökätä viruksia ja bakteereja.

Leukosyytit: normaalit

Leukosyyttien normi on kaikkien ihmisten systeemien ja elinten terveydentila. Heidän päätehtävänsä on tarjota suojaava toiminto, vastustaa infektioita, viruksia ja muita haitallisia tekijöitä.

Leukosyytit veressä

Veren leukosyytit ovat yksi veren tärkeimmistä tekijöistä, valkoiset, koska niitä kutsutaan, verisolut ovat itse asiassa värittömiä. Ne ovat rakenteeltaan hyvin erilaisia ja niillä on monia lajeja ja alalajia.

Milloin leukosyytit laskevat?

"Leukosyytit ovat laskeneet" - tämä lause varmasti aiheuttaa hälytyksen. Mikä tahansa epänormaalius veren koostumuksen analyysissä voi ilmaista taudin, kroonisen tai akuutin.

Hemoblastoosien immunofenotyyppi

Merkittävää edistystä hematologisissa tutkimuksissa liittynyt viime vuosina käyttää nykyaikaisia immunologisia menetelmiä ja automaattisia työkaluja analysointiin ja lajitteluun solujen ääreisverenkierron ja luuytimessä - virtaussytometreja.

Foolihappoa veressä

Foolihappo viittaa ryhmän B vesiliukoisiin vitamiineihin ja on pteridiinin johdannainen. Ihmiskehoon on saatavana foolihappoa suolen mikroflooran endogeenisen synteesin ja ruoan kulutuksen vuoksi.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.