^

Terveys

Kasvainmerkkiaineet

Veritesti syöpäsolujen läsnäollessa elimistössä: nimi miten kulkea

Nykyään lääketieteessä he kohtaavat yhä useammin onkologisia sairauksia. Huolimatta syöpäkasvainten leviämisestä huolimatta niiden muodostumisen ja leviämisen mekanismi ei ole vielä tutkittu.

Rintasyövän analyysit

Syövän diagnoosia ei voida kuvitella ilman testausta, ja rintasyöpää koskevat testit sisällytetään luetteloon pakollisista tutkimuksista, jotka suoritetaan mammografian jälkeen.

Rintasyöpämerkit

Analyysi rintasyöpäsolujen markkereita - immunokemiallinen tutkimus verta - suoritetaan aikana diagnoosin ja rinta- neoplastisen kokoonpanojen sekä diagnostisia menetelmiä, kuten mammografia, ultraääni, tietokonetomografia (CT), magneettikuvaus (MRI).

Algoritmi kasvainmarkkerien määrittämiseksi

Kasvaimen merkkiaineiden erityisyys - terveiden yksilöiden ja hyvänlaatuisten kasvainten potilaiden prosenttiosuus, jossa testi antaa negatiivisen tuloksen. Oncomarkerin herkkyys on tulosten prosenttiosuus, jotka ovat todella positiivisia tämän kasvaimen läsnä ollessa.

Beeta 2-mikroglobuliini veressä ja virtsassa

Beta2-mikroglobuliini on solutumien pinta-antigeenien matala molekyylinen proteiini. Sen läsnäolo veriseerumissa johtuu yksittäisten soluelementtien hajoamisen ja korjauksen prosesseista.

Virtsarakon kasvainantigeeni virtsassa

Virtsarakon antigeenin (BTA) havaitseminen virtsassa on seulontamenetelmä virtsarakon syövän diagnosoimiseksi sekä potilaiden dynaamiselle valvonnalle kirurgisen hoidon jälkeen. Antigeenejä havaitaan 70-80%: lla potilaista, joilla on virtsarakon syöpä vaiheessa T1-T3 ja 58% syöpään in situ.

Kasvainmerkki CA 242 veressä

CA 242 - glykoproteiini, joka ilmentyy samalla musiini apoproteiini kuin CA 19-9. Hyvänlaatuisia, ilmaisu jäsennin 242 on alhainen, kun taas jos se on osoitus pahanlaatuisia kasvaimia on merkittävästi suurempi kuin CA 19-9.

HER-2 / neu kasvainmarkkeri veressä

Seerumin HER-2 / neu-pitoisuuden lisääntyminen on havaittu naisilla, joilla on rintasyöpä, erityisesti metastaasien ollessa läsnä. Erotuskohtana käytetään 15 ng / ml: n arvoa.

Sytokeratiinin 19 fragmentti veressä

CYFRA-21-1 on keuhkojen pienten solujen syöpäkarsinooma. 95%: n spesifisyydellä CYFRA-21-1: lla on huomattavasti suurempi herkkyys (49%) kuin CEA (29%). CYFRA-21-1: n herkkyys keuhkojen squamous-solukarsinoomassa on paljon suurempi (60%) kuin CEA: n herkkyys (18%).

Neuronispesifinen veren enolaasi

Nousu seerumin neuroni enolaasi tapahtuu pienisoluisen keuhkosyövän ja neuroblastooma, leukemia, kun säteily ja sädehoidon jälkeen röntgentutkimuksen.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.