^

Terveys

Immuunijärjestelmän taudit (immunologia)

Acclimatization: mitä tehdä ja miten välttää?

Tutkijat ovat osoittaneet, että liikkuminen kymmenessä asteessa leveysasteella tai pituuspiirillä aiheuttaa ihmisille kaikki sopeutumisen merkkejä.

Sopeutumiskyvyn ominaisuudet: mitä huomiota tulisi kiinnittää?

Jotkut ihmiset, erityisesti lapset, kestävät sopeutumista uudet olosuhteet hyvin tarkasti. Yksi tämän tilan oireista on kohonneet kehon lämpötila.

Agranulosytoosin oireet

Agranulosytoosilla on ominaista haavaumien muodostuminen ja nopeus. Sepäpukautuvat kudokset ulottuvat paitsi haavoittuville alueille myös lähialueille.

Imusolmukkeiden hyperplasia

Imusolmuke liikakasvu (kasvu merkityksessä niiden koot) on infektion vasteena sairauksia, kuten stafylokokkien aiheuttamien tai streptokokkien lymphadenitis, vihurirokko, vesirokko, tarttuva maksatulehdus.

Miten lisätä koskemattomuutta?

Miten lisätä koskemattomuutta? Miten ehkäistä vaarallisten sairauksien esiintyminen? Mikä voi auttaa vahvistamaan kehoa? Tämä artikkeli auttaa ymmärtämään näitä ja muita kysymyksiä.

Käden alla olevien imusolmukkeiden tulehdus

Kuminauhan alla olevien imusolmukkeiden tulehdus tapahtuu yleensä kehossa olevan infektion taustalla. Tavallisesti imusolmukkeet palaavat normaaliksi jonkin ajan kuluttua, kun tartuntalähde poistetaan.

Lymfadeniitti lapsilla

Lymfadeniitti lapsilla on sairaus, joka ilmenee imusolmukkeiden tulehduksessa. Imusolmukkeet ovat osa immuunijärjestelmää, ne ovat yksi ensimmäisistä, jotka reagoivat kehon tulehdusprosesseihin kasvaen samalla kokoa.

Paisuneet imusolmukkeet kaulassa

Niskaan laajentunut imusolmuke on yksi hengitysteihin vaikuttavasta kylmästä tai akuutista virusinfektiosta. Tämän vuoksi kaulan imusolmukkeet tulehtuvat ja lisääntyvät. Tarkastellaan imusolmukkeen laajentumisen syitä kaulassa ja niiden hoitomenetelmiä.

Kehon antioksidanttijärjestelmä

Antioksidantti järjestelmä käsittää antioksidantteja, jotka inhiboivat Itsehapetusprosessissa alkuvaiheessa lipidiperoksidaation (tokoferoli, polyfenolit) tai aktiivista happea lajien (superoksididismutaasi - SOD) solukalvojen.

Ensisijainen immuunipuutos

Primaari immuunipuutos - synnynnäinen immuuni- järjestelmä liittyy geneettisiä vaurioita yhden tai useamman komponentin immuunijärjestelmän, nimittäin, solu- ja humoraalinen immuniteetti, fagosytoosi, täydentää järjestelmän.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.