^

Terveys

Ruoansulatuskanavan sairaudet (gastroenterologia)

Halkeamia huulten kulmissa

Aina kun huulten kulmiin ilmestyy halkeamia, muistamme koskemattomuuden. Tällainen ongelma liittyykin läheisesti immuunijärjestelmämme tilaan, ja se ilmaantuu useammin keväällä, kun puolustuskyky heikkenee ja kehon vitamiinivarastot ovat lopussa. 

Mitä haimatulehdukselle voidaan tehdä ja mitä ei?

Ruokavalion nimeämisen lisäksi kaikille potilaille, joilla on krooninen haimatulehdus, annetaan asianmukaiset suositukset elämäntavoista yleensä.

Aholia

Tilanne, jossa sappea ei tuoteta tai kulkeudu ohutsuoleen, määritellään acholiaksi. ICD-10: ssä tämä rikkomus luokitellaan sappirakon taudiksi - koodilla K82.8. 

Tenesmus: mikä se on?

Tenesmus - tämä käsite voidaan kääntää kreikaksi "tehottomaksi kiireeksi". Tähän oireeseen voi liittyä tuskallinen reaktio tai ei.

Ruokatorven leukoplakia

Jos ylemmän ruoansulatuskanavan limakudoksen epiteelikerros alkaa voimakkaasti keratinoitua, niin he puhuvat ruokatorven leukoplakian kehittymisestä. Taudin alkuvaiheessa muodostuu tiheä plakkia, joka soveltuu itsensä poistamiseen eikä siihen käytännössä liity tulehdusprosessin merkkejä. 

Ruokatorven liukuva tyrä

Diafragmaattisella tyrällä tai hiatal tyrällä diagnoosi voidaan muotoilla ruokatorven liukuvana tyränä. On selvää, että yksinkertaistettu, kuvaileva nimi on ymmärrettävämpi potilaille.

Ihottuman hoito gastriitissa: pillerit, vaihtoehtoiset keinot, yrtit

Gastriitin pahoinvoinnista, kaikki tulehduskipulääkkeet, kaikki antiemeettiset lääkkeet, auttavat hyvin. Voit kokeilla hilak, hilak-form, ranititdin, maalox, fosfalugeli, smect.

Gastriitti pahoinvointi

Pinnan alla gastriitti merkitsee akuuttia tulehdusprosessia vatsan ylemmässä, limakalvokerroksessa. Tässä prosessissa on usein mukana ja submucosa, joka sijaitsee suoraan limakalvon alla. 

Närästys gastriitin kanssa

Monet ihmiset tuntevat ärsytyksen epämiellyttävän tunteen, joka polttaa ruokatorven läpi: se on noin närästys. Ongelma voi ilmetä, kun syömme mausteista tai paistettua ruokaa, pikaruokaa, ylikuumenemisen jälkeen ja jopa liiallisen liikunnan jälkeen. 

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.