^

Terveys

Naistentautien sairaudet (gynekologia)

Halkeamia emättimessä

Monien emättimen sairauksien joukossa epämukavuutta ja epämukavuutta aiheuttavat emättimen halkeamat. Monilla naisilla on tapana tehdä itsediagnoosia, ja useimmiten oireet johtuvat sieni-infektiosta.

Hematocolpos

Gynekologisten ongelmien joukossa on kuukautisveren kertyminen emättimeen -  hematocolpos  (kreikaksi haima - veri, kolpos - emätin). Tämä patologia ICD-10:n virtsaelimen sairauksien osassa on koodi N89.7.

Sammashoito ennen kuukautisia, niiden aikana ja jälkeen

Todellinen ongelma monille naisille on sammas ennen kuukautisia, niiden aikana ja niiden jälkeen. Selvitetään, miten käsitellä tätä, ja onko se aina sammas.

Sammas ennen kuukautisia, niiden aikana ja niiden jälkeen

Nykyään monet naiset valittavat, että he ovat huolissaan sammasesta ennen kuukautisia, niiden aikana ja niiden jälkeen. Onko tämä normaalia vai patologista? Jopa kokeneilla asiantuntijoilla ei ole yksiselitteistä vastausta tähän kysymykseen.

Kaksinkertainen kohtu

Kaksinkertainen kohtu on hyvin harvinainen synnynnäinen häiriö. Puhumme sukupuolielimen epämuodostumasta, joka kehittymisen aikana tulee pariksi Müllerin kanavien embryogeneettisen sulautumisen seurauksena.

Anovulatorinen kuukautiskierto naisilla

Jos ovulaatiovaihetta ei ole naisen kuukautiskierrossa, se määritellään anovulatoriseksi sykliksi. ICD-10: ssä koodilla N97.0 on hedelmättömyys, joka liittyy anovulaatioon naisilla.

Kohdun hypoplasia

Termiä "kohdun hypoplasia" käyttävät lääkärit tapauksissa, joissa kyseessä on tämän elimen riittämätön kehitys: kohdun ruumiin koko on pienempi verrattuna normaaliin ikään ja fysiologisiin normeihin

Nabotric rauhas kystat: miten hoitaa?

Kystien monimutkaisella ja toistuvalla kurssilla käytetään monimutkaista hoitoa. Aluksi nabot-kystien lääkehoito suoritetaan, lääkkeitä määrätään patologian monimutkaisuudesta riippuen.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.