^

Terveys

Error message

  • Warning: implode(): Invalid arguments passed in _menu_translate() (line 798 of /var/www/ilive/data/www/ilive.com.ua/includes/menu.inc).
  • Warning: implode(): Invalid arguments passed in _menu_translate() (line 799 of /var/www/ilive/data/www/ilive.com.ua/includes/menu.inc).

MRI-diagnostiikka

Temporomandibulaarisen nivelen MRI

Temporomandibulaarisen nivelen magneettikuvaus on lupaava menetelmä kallon luiden motorisen toiminnan häiriöiden diagnosoimiseksi. Sen avulla voit nopeasti, loukkaamatta pehmytkudosten eheyttä, arvioida nivelen anatomisia ominaisuuksia ja mahdollisia vaurioita, sen hermotusta, kasvolihasten tilaa ja antaa lääkärille tärkeitä tietoja tarkan diagnoosin tekemiseksi.

Aivojen MRI kontrastilla

Aivojen magneettikuvauksella, jossa käytetään varjoainetta, on laaja valikoima sovelluksia. Mutta monet potilaat ovat varovaisia laskimonsisäisen / oraalisen kontrastin suhteen komplikaatioiden riskin vuoksi.

MRI-ristiluu ja coccyx: miten menettely on?

MRI ei käytä valonsäteitä, se perustuu vetyatomien ominaisuuksiin reagoida magneettikenttään, ja kun kentän vaikutus lakkaa, kaikki palaa normaaliksi.

Aivojen, pään ja kaulan alusten MRI ja kontrastia

Aivojen verisuonten magneettiresonanssikuvaus on ydinmagneettista resonanssia käyttävien verisuonten rakenteiden tutkimus. Voit arvioida aivojen verenkiertoa ja tunnistaa sen patologian, vauriot.

Kohdunkaulan selkärankareunus, jossa on kontrasti tai ilman: indikaatiot, tekniikka

Nykyiset diagnostiset testit perustuvat rekisteröintiä sähkömagneettisen vasteen ytimet atomien, jotka muodostavat rakenteen sisäelimet ihmiskehon (magnetic resonance imaging), ovat monissa tapauksissa kaikkein informatiivinen ei-invasiiviset suoritusmuodoissa näkymätön ulkopuolelta katsottuna patologioiden

Rintasyövän MRI

Näyttölääketieteen näkökulmasta tämän korkean teknologian kliinisen tutkimuksen tulokset ovat yksi korkeimmista tulosten luotettavuudesta.

MRI: n pieni lantio kontrastin kanssa ja ilman sitä: valmistelu, mikä osoittaa

Yksi informatiivisista menetelmistä, jotka aina auttavat määrittämään tarkan diagnoosin, on lantionpohja, jota käytetään laajasti erilaisiin sairauksiin diagnostisiin tarkoituksiin.

MRI: n jalka

Työkalun diagnoosissa magneettikuvauksessa jalka mahdollistaa ortopedian ja traumatologian mahdollisimman tarkkuudella havaitsemaan tauti ja havaitsemaan traumaattiset, degeneratiiviset muutokset tai synnynnäisestä epämuodostumasta luut, nivelet ja pehmeät kudokset ja jalka osat.

Ranteenivelen MRI

Ranteenivelillä on monia ominaisuuksia: sen pienestä koosta huolimatta tämä nivelöinti kohdistuu vakioihin ja merkittäviin kuormituksiin.

Käsien nivelten magneettikuvaus

Kaularuvien magneettikuvaus mahdollistaa luuston ja pehmytkudosten ja nivelten tarkan diagnosoinnin. MRI tarjoaa kolmiulotteisen kuvan.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.