^

7 tapaa päästä eroon sukupuolen jäykkyydestä

, Lääketieteen toimittaja
Viimeksi tarkistettu: 19.10.2021
Fact-checked
х

Kaikki iLive-sisältö tarkistetaan lääketieteellisesti tai se tarkistetaan tosiasiallisen tarkkuuden varmistamiseksi.

Meillä on tiukat hankintaohjeet ja vain linkki hyvämaineisiin mediasivustoihin, akateemisiin tutkimuslaitoksiin ja mahdollisuuksien mukaan lääketieteellisesti vertaisarvioituihin tutkimuksiin. Huomaa, että suluissa ([1], [2] jne.) Olevat numerot ovat napsautettavia linkkejä näihin tutkimuksiin.

Jos sinusta tuntuu, että jokin sisältö on virheellinen, vanhentunut tai muuten kyseenalainen, valitse se ja paina Ctrl + Enter.

Todennäköisesti muutamia asioita voi tehdä henkilöä tunkeutumaan haavoittuvaisemmaksi kuin vaatteiden puute, kun ei ole piilottamispaikkaa eikä mitään salattavaa. Tunnealtinen haavoittuvuus voi vahingoittaa suhteita ja johtaa jopa jakautumiseen rakkaasi kanssa. Henkilö, joka on turvaton ja ujo hänen ruumiistaanan, kauhussa, joka ylittää makuuhuoneen kynnyksen, voi pudota hysteeriseksi myös kumppanin viattomien huomautusten perusteella. Ilive on valmistellut 7 vinkkejä, joiden avulla voit selviytyä epäilyksistä, ylläpitää suhteita ja voittaa sisäiset ongelmasi.

Kävele alasti

Kävele alasti

Intiimimpiin hetkiin useimmat ihmiset keskittyvät rakkaaseen henkilöön ja tunteisiin. Mutta on joitain, jotka eivät voi unohtaa heidän alastomuuttaan. Jos haluat tuntea olosi mukavaksi kumppanin kanssa, sinun on ensin löydettävä rauha itsellesi, joten mene kotisi kotiin. Katsokaa itseäsi peiliin ja ymmärrä kerta kaikkiaan, että kehosi on ehdottoman symmetrinen ja oikeasuhteinen, joten ei ole mitään häpeää ja on aika päästä eroon tavasta katkaista valo makuuhuoneessa sukupuolen aikana.

Tutki kehoa

Masturbaatio on normaali tapa tuntea omat tuntemuksesi ja kehosi. Monet ihmiset tekevät tämän teini-ikäisyydestään. Oman tyydytyksen avulla ihminen voi ymmärtää, mitä ja miten hän tarvitsee voidakseen tuntea koko tuntemuksen.

Käy lääkärille

Käy lääkärille

Jos tunnet kipua sukupuolen aikana, kannattaa lykätä erikoislääkärin vierailua, koska se voi viitata vakavaan ongelmaan. Älä epäröi kysyä lääkäriä siitä, mikä häiritsee sinua, hän varmasti antaa hyviä neuvoja, koska hän joutui vastaamaan samankaltaisiin ongelmiin ensimmäistä kertaa.

Tee mitä haluat

Jos haluat puhua seksiä aikana, sinun ei tarvitse hillitä itseäsi, mutta jos haluat, että kumppani puhuu yksityiskohtaisesti siitä, mitä tekee kehossanne, kysy häneltä asiasta. Sama pätee myös seksuaalisiin haluisiisi - sinun täytyy puhua heistä, muuten et koskaan pääse eroon jäykkyydestä ja epävarmuudesta.

Käytäntö

Jos olet hämmentynyt, ettet kaikki mene sänkyyn, niin ei ole mitään väärää. Tärkeintä on aika ja käytäntö, aivan kuten ensimmäisellä suudella - sitä enemmän kokemusta, sitä parempi taito.

Viestintä

Älkää kasvatko tapaa houkutella ongelmia. Jos et sano, että jotain ei pidä ja aiheuttaa epämukavuutta, se vain johtaa siihen, että ongelmat ja tyytymättömyys kerääntyvät ja lopulta vain tuhoavat suhdetta.

trusted-source[1], [2], [3], [4], [5], [6]

Ilo

Sukupuoli - ei ole vain tapa jatkaa perhettä, vaan myös tapa saada tyydytystä ja nautintoa. Jos intiimi suhde ei tuota sinulle iloa, muista selvittää miksi tämä tapahtuu. Jos kumppani vahvistaa epävarmuutta lisäämällä polttoainetta tulelle, niin tämä ei ole henkilö, joka todella tukee ja ymmärtää, joten ajattele, onko se kiinnitettävä huomiota ja aikaa? Valitettavasti elämä ei ole niin pitkä ja se ei ole sen arvoista käyttää sitä kuunnellessa vitsejä selluliitista tai muista typeristä huomautuksista.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.