^

Kuinka kokeilla bikinit

, Lääketieteen toimittaja
Viimeksi tarkistettu: 19.10.2021
Fact-checked
х

Kaikki iLive-sisältö tarkistetaan lääketieteellisesti tai se tarkistetaan tosiasiallisen tarkkuuden varmistamiseksi.

Meillä on tiukat hankintaohjeet ja vain linkki hyvämaineisiin mediasivustoihin, akateemisiin tutkimuslaitoksiin ja mahdollisuuksien mukaan lääketieteellisesti vertaisarvioituihin tutkimuksiin. Huomaa, että suluissa ([1], [2] jne.) Olevat numerot ovat napsautettavia linkkejä näihin tutkimuksiin.

Jos sinusta tuntuu, että jokin sisältö on virheellinen, vanhentunut tai muuten kyseenalainen, valitse se ja paina Ctrl + Enter.

Seksikkäät alusvaatteet, kuten bikinit, ovat todella tärkeitä rakkauden tekemisessä. Voit kokeilla bikinisiä eri tavoin näyttää syttyvältä ja seksikkäältä sängyltä. Mikä voi olla seksuaalista viihdettä bikinillä?

trusted-source[1], [2]

Toista kirkkailla väreillä

Jos olet rannalla tai uima-altaassa, missä tahansa miellyttävästä lomakeskuksesta tai hotellista, sinun on ostettava useita kirkkaita bikinisiä eri värejä. Ja sitten kaikki näkymät sidotaan vain sinuun. Bikinit ovat hämmästyttävä asia. Se voi tehdä sinulle enemmän seksuaalista ja rentoa.

Eri värit, psykologit ovat osoittautuneet, vaikuttavat ihmispsykiin eri tavoin. Bikinit musta on uskomattoman houkuttelevaa. Bikinitpunainen väri voi heti sytyttää eläimen intohimoa. Valkoinen bikinit ovat syyttömyyssuunta, mutta kuka tietää mikä paholainen voi olla piilossa tottelevaisen tytön takana.

Tulipalo ja bikinit

Viikonloput, joita voit viettää laihtuneisuudessa ja autuudella, jos noudatat omaa aikataulua. Järjestä itsesi ja hänelle laiska sunnuntai, etenkin romanttinen se näyttää iltapäivällä. Bikinin avulla voit vain tukahduttaa ikävystyminen. Miten? Se on hyvin yksinkertainen. Soita hänelle shish kebabilla tai grillillä, joka keitetään bikinit. Tulipalo ja tyttö bikinit ovat unelma jokaisesta miehestä, joka välittömästi saa aivojensa takaosilta jotain vanhaa ja eläintä. Yösi on unohtumaton - ja kaikki tämä on tehty kokeiden avulla bikiniin.

trusted-source[3], [4]

Lähestyä bikinit luovasti

Tyttö talossa bikinit ja hiusneula on toinen tapa kokeilla tätä "outfit". Voit hiljaa riisuutua poikaystävänne eteen, irrota hiukset hiusneulasta ... Ei kiinnitä huomiota häneen. Varmista, että tällä hetkellä sukupuolielämässäsi tahansa tähti kadeaa. Katsokaa, miten hän reagoi - ehkä nämä hetket tulevat kirkkaimmiksi elämässäsi.

trusted-source[5]

Räjäytä aivot

Jos haluat tehdä poikaystäväsi miellyttävän yllätyksen tai sulata hänen aivonsa - päästä bikiniin peiliin ja ottaa pari kuvaa. Irrota bikinin yläosan nauhat ja kysy tällä hetkellä ottaaksesi kuvan peilistä. Tai ottakaa kuva itsellesi, kun ripustat rintaliivit tai pikkuhousut ja lähetät sen matkapuhelimeesi kuumalla tekstillä.

Bikinit ja jää

Bikinit - se ei ole vain vaatteita, vaan myös mahdollisuus paljastaa, ei altistaa. Jos olet lämpöä, aseta bikinit ja pyydä häntä hieromaan avointa kehoa jääpaloilla. Anna kaveri seurata, mitä nämä kuutioista muuttuvat ruumiillesi. Arvaa, kuinka tämä jäähieronta päättyy.

trusted-source[6]

Bikinit - enemmän kuin vaatteita

Bikinit - pienet kudosten nauhat rintaosassa ja reiteissä. Mutta se ei ole vain vaatteita. Jos haluat pelata ja kokeilla, käytä bikinit ja tee seksi unohtumattomaksi.

trusted-source[7]

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.