^
A
A
A

Miten itsemurhan lisääminen maanpetoksen jälkeen?

 
, Lääketieteen toimittaja
Viimeksi tarkistettu: 19.10.2021
 
Fact-checked
х

Kaikki iLive-sisältö tarkistetaan lääketieteellisesti tai se tarkistetaan tosiasiallisen tarkkuuden varmistamiseksi.

Meillä on tiukat hankintaohjeet ja vain linkki hyvämaineisiin mediasivustoihin, akateemisiin tutkimuslaitoksiin ja mahdollisuuksien mukaan lääketieteellisesti vertaisarvioituihin tutkimuksiin. Huomaa, että suluissa ([1], [2] jne.) Olevat numerot ovat napsautettavia linkkejä näihin tutkimuksiin.

Jos sinusta tuntuu, että jokin sisältö on virheellinen, vanhentunut tai muuten kyseenalainen, valitse se ja paina Ctrl + Enter.

Mitä korkeampi itsetunto on, sitä helpompi on kommunikoida muiden kanssa. Luotamme kykyihimme ja avaamme uusia mahdollisuuksia.

Mutta itsetunto on epävakaa muuttuja. On syytä kokea ainakin yksi vahva shokki, ja se on jo nopeasti lentänyt alas. Sellaiselle naiselle tällainen shokki tulee usein ihmisen petoksesta. Kuinka lisätä itsetuntoa pettämisen jälkeen?

Eilen hän oli luottavainen itsestään, tuntui rakastettulta, ja jo tänään hän on murskattu yhdellä ainoalla argumentilla: hän oli mieluummin kuin toinen.

Tietenkin tällaisen stressaavan tilanteen jälkeen ei ole helppoa tehdä. Koko ajan näyttää siltä, että kilpailija on parempi, kauniimpi ja nuorempi. Ja heidän oman arvokkuutensa muuttuu niin pieneksi, että se on uskomattoman vaikea löytää.

Ja on hyödytöntä vain teeskennellä, että olet varma itsestäsi, kätkeä haavoittuneen ylpeyden. Aliarvioitu itsetunto tunnistetaan helposti eleillä, vihjeillä ja jopa silmissä.

Itseluottamus on tultava sisältä. Uskokaa, ettette ole pahempi kuin toiset, ja loput uskovat sen!

10 vinkkejä siitä, kuinka lisätä itsetuntoa petoksen jälkeen
Useat
Yksinkertaiset vinkit lisätä itsetuntoa maanpetoksen jälkeen. Nopeasti palaaminen "vanhaan" ei todennäköisesti onnistu, mutta tietoiset askeleet kohti tätä tavoitetta välttämättä hyödyttävät sinua.

Vihje 1. Älä vertaa itseäsi vastustajallesi

Joitakin tapoja menetät sen, jollain tavalla voitat, mutta se on aina niin, koska maailmassa ei ole samanlaisia ihmisiä. Vertaaminen muiden kanssa on tietoisesti hyödytön ammatti.

Vihje 2. Parantaa analysoida itseäsi

Ajattele vahvuuksiasi ja heikkouksiasi. Tietenkin ensin löydät vikoja - tämä on normaalia. Muistat arvokkuuttasi kirjoittamalla muistikirjaasi kaikki saavutuksesi ja luonteenpiirteet, jotka auttoivat saavuttamaan nämä menestykset.

Vinkki 3. Lopeta syyttämättä itseäsi

Jos petos tapahtui osittain vian takia - tämä ei ole syy kärsiä itsesi koko elämäsi ajan. Kaikki tekevät virheitä. Antakaa itsellesi anteeksi, tee oikeat johtopäätökset ja älä toista tällaisia virheitä tulevaisuudessa.

Vihje 4. Älkää itsesydy, ympäröi itsesi positiivisilla ja optimistisilla ihmisillä

Kommunikoi useammin henkilöitä, jotka piristävät sinua ja parantavat tunnelmaa. Joten tunnet enemmän luottamusta.

Vihje 5. Tee lista vahvuuksista

Pyydä kavereitasi kirjoittamaan kirje, mitä he arvostavat ja rakastavat sinua. Lue säännöllisesti nämä eulogiset ja listat. Joten vähitellen poistat mielestäsi ajatuksen, että sinulla ei ole ansioita.

Neuvoja 6. Hymy vieraille ja älä hylkää kohteliaisuuksia

Ota sääntö - joka päivä antaa yhden hymyn vieraalle.

Suosittelen aloittaa pienillä lapsilla - he lähes aina hymyilevät takaisin. Tämä on todellinen vastuu myönteisestä!

Sitten voit hymyillä miehillä - se ei ole vain positiivinen, vaan myös hieman adrenaliinin aalto. Älä ole hämmentynyt, kun sinulle sanotaan onnittelut: jos he sanovat, ansaitset heidät! Ja helppo flirttailu on yleensä paras ihminen, jolla on vähäinen itsetunto!

Vihje 7. Rakasta ulkoasua

Ulkonäkömme on aina jonkinlainen luonnollinen puute, jonka on vain hyväksyttävä. Mutta jos puutteesi voidaan korjata - toimi! Tee kampaus, jonka haluat, ota sopiva meikki, päivitä vaatekaappi ja kirjaudu kuntoiluun.

Neuvoja 8. Kehitä

Itsenäisyys on monimutkainen käsite. Tuntea itseluottamusta, meidän on jatkuvasti työskenneltävä itsellemme.

Et myöskään voi lykätä kehitystäsi. Toteamattomat suunnitelmat pahentavat vain aliarvioitua itsetuntoa. Heti kun oli ajatus oppia vieraita kieliä tai mennä ruoanlaitto kursseja - heti toimi!

Pysy jatkuvasti mieleisesi hyödyllisellä toiminnalla, ja sitten itsetunto alkaa kukoistaa. Tunne itsesi suosittu ja mielenkiintoinen henkilö!

Neuvo 9. Säännöllisesti kerro eri vakuutuksia

Vahvistukset ovat motivoivia lausuntoja. Yksinkertaisin - "Ansaitsen onnen!", "Minä menen!", "Olen kaunis ja älykäs!" ja niin edelleen. Ensinnäkin olet epäröivä lausua nämä lauseet. Mutta ole pysyvä, kerta toisensa jälkeen vakuuttaa itseäsi. Pian sinä itse uskoo sinuun!

Vihje 10. Tee, mitä rakastat

On vaikea nauttia elämästä ja rakastaa itseäsi tehdessään jotain tylsää. Täytä elämäsi mielenkiintoisilla tapahtumilla ja kokouksilla.

Siirry elokuvateattereihin ja teattereihin, lue kirjoja ja keskustele heidän kanssaan ystävien kanssa, matkustat, maistele uusia ruokia. Lyhyesti sanottuna elämässäsi ei saa olla itsemurhaisempia itsekoroja.

Muistatko kuinka Baron Munchausen vetäytyi pois suotusta varten?

Joten voit auttaa itseäsi - kasvattaa itsetuntoa ja taas olla varma olosuhteista huolimatta.

Tärkeintä on virittää menestys ja muistaa, että onnellisuus on käsissäsi!

trusted-source[1], [2]

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.