^

Ruokavalio laihtuminen: valikko viikoksi

, Lääketieteen toimittaja
Viimeksi tarkistettu: 16.10.2021
Fact-checked
х

Kaikki iLive-sisältö tarkistetaan lääketieteellisesti tai se tarkistetaan tosiasiallisen tarkkuuden varmistamiseksi.

Meillä on tiukat hankintaohjeet ja vain linkki hyvämaineisiin mediasivustoihin, akateemisiin tutkimuslaitoksiin ja mahdollisuuksien mukaan lääketieteellisesti vertaisarvioituihin tutkimuksiin. Huomaa, että suluissa ([1], [2] jne.) Olevat numerot ovat napsautettavia linkkejä näihin tutkimuksiin.

Jos sinusta tuntuu, että jokin sisältö on virheellinen, vanhentunut tai muuten kyseenalainen, valitse se ja paina Ctrl + Enter.

Kaiken kuullessaan ylimääräisen painon ongelmasta. Ne on tehty lukuisia talk show, kiiltävät lehdet, ruokavalio, menettelyjä toimistoissa plastiikkakirurgia, leikkaus pumppaamaan rasvaa ja ompelu vatsa - kaikki haluavat päästä lähemmäksi malliin standardit, jotkut ovat tarpeen, koska terveysvaatimukset. Mutta on ihmisiä, jotka kärsivät vähemmän painon puutteesta. Vaikea ohuus - se ei ole esteettisesti miellyttävä, ja voi ilmoittaa sairauksien kuten diabeteksen, Kilpirauhasen liikatoiminta, anemia, maha-suolikanavan sairaus, syöpä, tuberkuloosi. Lukuun ottamatta mahdollisia sairaudet, näyttäisi siltä, ei ole mitään helpompaa kuin ottaa suuria annoksia ilman rajoituksia (kateuden lihavien), mutta suurin osa kuorman ruuansulatuselimille, haima johtaa terveysongelmiin, laukaista mätäneminen suolistossa käyminen.

trusted-source[1], [2], [3]

Viitteitä

Painonpudotus alle kriittisen on hengenvaarallinen, se voi aiheuttaa peruuttamattomia prosesseja sydämen toimintaan, munuaisten toimintaan, verisuonijärjestelmään. Ruokavaliovalmisteen merkinnät ovat halu palauttaa tai alhainen painoindeksi, joka uhkaa kehon normaalia toimintaa. Määritä se auttaa yksinkertaisin kaava sen laskemiseen: korkeus, jaettuna painon neliöllä. Indikaattori 18,5-25 on normaali, mutta alle 16 ilmaisee ruokahaluttomuutta. Taudin torjumiseksi ei tarvita pelkästään ruokavaliota vaan myös psykologien ja psykoterapeuttien toimintaa. Emme kosketa tällaisia raja-olosuhteita, lopetamme ruokavalion.

trusted-source[4], [5], [6], [7], [8]

Yleistä tietoa ruokavalion painonnousu

Ruokavalion ydin koostuu ruoan murskaamisesta pieniin osiin, pitäen sen terveinä, vähitellen lisäämällä kulutettuja kaloreita. Joka päivä lämpöarvon pitäisi kasvaa 200-300 yksiköllä. Aineksen herättämiseksi puoli tuntia ennen ateriaa sinun täytyy juoda lasillinen vihannes- tai hedelmämehua. Tämä johtaa mahalaukun limakalvojen erittymisen lisääntymiseen. Syömisen jälkeen sinun on suljettava pois liikunta, liikunta ja levätä, niin että "rasva saa kiinni."

Ruokavalio valikosta painonnousuun

Ruokavaliovaihtoehtona painonnousu pitäisi mieluiten sisältää proteiineja ja hiilihydraatteja, ruoanotto olisi samanaikaisesti enintään 3 tuntia. On myös tarpeellista juoda runsaasti vettä ja kävellä raikkaassa ilmassa. Ravintoaineiden kehittämä ongelma on monenlaisia ruokavalion vaihtoehtoja. Seuraavassa on joitain niistä:

 • proteiini ruokavalio painonnousua varten: sisältää runsaasti proteiineja - ruokavaliota (kanit, kana, kalkkuna); lihaliemi; valkoinen kalanliha sekä tonnikala, lohi; täysmaito ja maitotuotteet; munanvalkuainen; kova juusto, tuorejuusto; papuja, pähkinöitä. Ruokavalio sopii nuorille, jotka johtavat aktiiviseen elämäntapaan. Sen kesto on 2 viikkoa, sitä voidaan käyttää kerran vuodessa.
 • korkea kalori - ruoka, jonka kokonaispäiväksi kalorepitoisuus on 2,5-3 tuhatta tonnia. Kalorit. Se koostuu ravitsevasta aamiaisesta, vaihtoehdoista: maitopurje, jossa voi, rusinat, kuivatut aprikoosit, voileipä, voita ja juustoa, kahvia; omelette pekonia, vihanneksia, voileipä makkaraa, teetä keksi tai pulla. Muutamia tunteja myöhemmin - toinen aamiaista vihannesten kanssa, voi olla perunamuusia tai herneitä, pannukakkuja; lounas sisältää ensimmäiset ruoat lihaliemestä, lihasta tai kaloista, koristele; välipaloilla voit antaa proteiini-cocktaileja etusijalle; illallinen sopii koristella lihapullia, makkaroita ja kasvisalaattia, voileipä voita kanssa teetä. Ennen nukkumaanmenoa voit juoda kefiriä keksiä tai kermavaahtoa, jossa on hapankermaa, kaakaota pullaa;
 • hiilihydraatti - koostuu elintarvikkeista, jotka sisältävät runsaasti hiilihydraatteja. Jotkut polttavat hitaasti: riisi, tattari, perunat, pavut, pähkinät, muut imeytyvät nopeasti: hunajaa, sokeria, hedelmää. Optimaalinen kehon yhdistelmä on 65% ja 35%.

trusted-source[9], [10], [11], [12]

Ruokavalio nopealle painonnousulle

Ruokavalion nopea painonnousu ei tarkoita rajatonta ruokavaliota. Hyvä vaikutus voidaan saavuttaa vain tasapainottamalla ruokavaliota. Paras vaihtoehto on, kun päivittäinen annos sisältää 50% hiilihydraatteja, 35% proteiinia, loput rasvat. Toinen pakollinen ehto on ruoan saannin murskaus 5-6 kertaa. Tällaisessa ruokavaliossa tulisi olla puuhun maitoa lisäämällä pähkinöitä, hunajaa; vihannesten salaatteja, jotka on valmistettu herneet tai majoneesi; ensimmäiset astiat liemessä; paistettua tai haudutettua lihaa, kalaa; voileipiä voita; juustoa ja rasvaista juustoa.

trusted-source[13], [14], [15]

"Energia ruokavalio" painonnousua varten

"Energia-ruokavalio" (ED) on ihmisen valmiste, joka sisältää kaikki tarvittavat makro- ja mikroelementit useiden aterioiden korvaamiseksi. Kotimaa - Ranska, on kehitetty ammattilaisurheilijoille kuluttajamarkkinoilla vuodesta 2003. Jotta ED voisi "työskennellä" painonnousua varten, se on lisättävä tavallisiin aterioihin. Yhdessä annoksessa on 450 kcal. Syömisen ED-ohjelman jälkeen saat päivittäisen annoksen 900-1500 kcal. Näiden tuotteiden valikoima on melko laaja: cocktailli, omeletti, keitto, leipä, makaroni, puuro, jälkiruoka, kahvi, cappuccino. Kaiken kaikkiaan seokset sisältävät 15 makua, on makeaa ja suolaista, mutta niitä voidaan muuttaa lisäämällä omaa. ED-valmisteiden valmistusta koskeva ohje koskee 1,5% maitoa. Yhdelle annokselle annosta riittää mittalusikallinen seoksesta ja 200 ml maitoa. Keiton saamiseksi maito voidaan korvata liemellä ja cocktail kefirillä. On erittäin tärkeää seurata tätä ruokavaliota runsaalla juomalla (vähintään 2 litraa päivässä) sekä liikuntaa.

trusted-source[16], [17], [18], [19], [20]

Ruokavalio Mila Jovovich painonnousua varten

On erittäin tärkeää, että Hollywood-tähdet pystyvät nopeasti pudottamaan tai painostamaan saadakseen halutun roolin. Mila Jovovichin ruokavaliota kehitti tunnetuin ravitsemusterapeutti Ozi Garcia, joka perustui luumujen päivittäiseen käyttöön ja mahdollisti 3kg painon viikossa:

Ensimmäinen ja viides päivä:

 • aamiainen - 2 keitettyä munaa, 2 kpl. Luumut, greippi, kahvi;
 • illallinen - vihanneskeitto, leipäleipä leipä, 2 pähkinää, 8 kpl. Luumuja, teetä (kaikkialla vihreät) ilman sokeria, oranssia;
 • illallinen - paistettua kalaa (100 g), keitettyä muna, tee.

Toinen ja kuudes päivä:

 • aamiainen - 40 g juustoa, luumuja 3 kpl, kahvi;
 • illallinen - borsch, leipä, keitetty naudanliha, 2 kpl. Mantelit, vihreää teetä;
 • illallinen - kasvissalaatti, 4 kpl. Luumuja, teetä.

Kolmas ja seitsemäs päivä:

 • aamiainen - voileipä, juusto ja kinkku, kahvi;
 • lounas - broilerinliemi rusakkain, kaksi keitettyä perunaa yhtenäisenä, yksi tomaatti, 3 luumua, tee;
 • illallinen - lasillinen maitoa, jossa leipäleipä, 5 luumukkaa.

Neljäs päivä:

 • aamiainen - kaurapuuro tai maissihiutale maidolla (200 g), 4 luumua, kahvia;
 • illallinen - ukrainalainen keitto, yksi kurkku ja tomaatti, tee;
 • iltapäivän välipala - tuorepuristettua viinirypälemehua, 5 kpl. Luumut;
 • päivällinen - kinkkua ja juustoa sisältävä voileipä, 50 g rusinoita, 6 kpl. Kuivatut luumut, tee.

Talvi ruokavalio painonnousua varten

Talvella ihmiset usein valittavat ylimääräisen rasvan varastamisesta, mikä tarkoittaa, että on aika ohuita hyödyntää kylmäkauden ominaisuutta. Itse asiassa moottoriaktiviteetti talvella vähenee, kylmästä suojautuminen vaatii enemmän lämpöistä ruokaa. Lisäksi ravitsemukseen olisi sisällytettävä vitamiineja ja hivenaineita, jotta immuunijärjestelmän estäisi vilustuminen ja infektiot. Talven ruokavalio painonnousua varten koostuu lihasta, kaloista, siipikarjasta ja hedelmistä.

Kausittaisten korkeiden hintojensa vuoksi tuoreet vihannekset korvataan aihioilla talven - hapankaalin, suolakurkkujen ja tomaattien, pakastevihannekset. Osien pitäisi olla pieniä, mutta niiden vastaanottojen taajuus kasvaa 5 kertaa päivässä. Tärkeimmät ateriat ovat keitot, joissa on liha- ja sientenliemi, viljakasvien ja paistettujen perunoiden, riisin ja mannasuurimakuusto, teetä ja kahvia maidon kanssa. Välipaloihin sopiva rasva jogurtti tai jogurtti evästeillä.

Sumon ruokavalio painonnoususta

Kun katsot tällaista taistelua, ihmettelette, kuinka se olisi voinut syntyä kansakunnan, joka ei ole täynnä täyteyttä. Tilastot väittävät, että Japanin asukkaiden harmonia johtuu ikivanha perinteitä: keskimääräisen japanilaisen päivittäisen ruokavalion energia-arvo on 1200 kaloria, mikä on puolet eurooppalaisista.

Sumon painon asettamiseen ei ole pelkästään ruokavaliota vaan myös erityinen päivittäinen rutiini, jossa on intensiivikoulutusta rasvamyymälöiden säilyttämiseksi. Näyttää siltä, että tässä on ristiriitoja, koska fyysinen stressi johtaa laihtuminen. Tosiasia on, että Sumon wrestlerin päivä alkaa tuntien harjoittelua tyhjästä vatsaan. Tämä johtaa pakolliseen ylensulkuun lounaalla ja hidastaa aineenvaihduntaprosesseja. Lisäksi sumoidit juovat alkoholijuomia aterian aikana: oluen, vuoksi, lisäämällä kaloreita ja aiheuttaen voimakkaasti suolahappoa mahalaukussa. Sitten seuraa 3-4 tunnin unta, jonka aikana kalorit muuttuvat rasva-aineeksi. Seuraavan koulutuksen jälkeen urheilijat ovat aterioita ja sänkyyn.

Ateriat otetaan siis vain kahdesti päivässä. Ruokavalio koostuu niin, että painija saa jopa 20 tuhatta. Kaloreita päivässä. Tarjoa rasvaisen lihan, kala-, katkaravun, suuren osan riisiä, vihanneksia eri kastikkeilla. 2-3 vuoden takia tällainen ruokavalio sumoisti saa 200 kg painoa. Tämä ei kuitenkaan voi vaikuttaa elämänsä kestoon. Keskimäärin 82 vuotta maassa, heillä on 60-65 vuotta. Siksi niiden tapaa saada paino ei ole suositeltavaa käyttää, mutta osa elementeistä voidaan kokeilla.

trusted-source[21]

Banaani ruokavalio painonnousua varten

Banaanin ruokavalio painonnousua varten on banaanin käyttö apuvälineenä, ts. Banaani jälkiruoka on yhdistetty päävalikkoon tai lisäaineina viljoissa, friteereissä, piirakoissa, kakkuissa jne. Pääruoan syömiseksi banaanikokki maidon kanssa on erittäin maukas ja tyydyttävä juoma: lasillinen maitoa, jossa on yksi banaani, lyö sekoittimella; kefir tai jogurtti sen lisäyksellä; kuivatut hedelmät. Urheilijat banaaniterapian avulla lisäävät lihasmassaa: perusruokavalio säilyy voimassa, mutta hedelmää lisätään erilaisiin jälkiruokiin, cocktaileihin.

trusted-source[22]

Ruokavalio lapsille tarkoitettu painonnousu

Lapsellisen ohutsuhteen syyt ovat erilaiset. Tämä voi olla perinnöllinen laihtuminen, liiallinen lapsen liikkuvuus ja mahdollisesti taudin ilmeneminen (diabetes, ruoansulatuskanavan sairaudet, aineenvaihduntahäiriöt, psykologiset ongelmat). Siksi ennen lapsen painonnousua ruokavaliota on tarpeen neuvotella lastenlääkärin kanssa. Jos sairaudet tunnistetaan, lääkäri lähettää hoidon huonoon ruokahuoltoon. Jos terveydellisiä ongelmia ei ole, vanhempien on tehtävä ponnisteluja. Aterioiden määrää on lisättävä, vauvalla on pieni mahalaukku eikä hän voi majoittaa suurta määrää. On tarpeen opettaa lapsille pieniä annoksia, mutta vähintään 5-7 kertaa päivässä, kannustaen myös välipaloja.

Kasvattamalla terveellistä, hyödyllistä, mutta samalla maukasta ruokaa, me laitamme lapselle hyvän esimerkin, joka tuo perinteen, joka ehkä juurtuu perheeseensä. Ruokavalion tulisi sisältää ravintoaineita sisältäviä elintarvikkeita. Yhä tarvitsee proteiinia (munat, liha, kala, pavut), tärkkelyspitoiset hiilihydraatit (leipä, peruna, vilja, pasta), paljon hedelmiä ja vihanneksia, maitotuotteita. Et voi tehdä ilman kasviperäisiä rasvoja. Salaattikastikkeessa on hyvä käyttää oliiviöljyjä, pellavansiemeniä puhdistamattomia öljyjä. Rasvoja löytyy myös pähkinöistä, avokadosta. Joten suosikki jälkiruokia voidaan valmistaa jauhosta lisäämällä leseitä tai kaurajauhoja, valmiita tuotteita on myytävänä.

Lapsen pitäisi juoda tarpeeksi nestettä, mutta vasta aterian jälkeen, muutoin hänellä ei ole ruokahalu. Makea soodavesi tai muut vastaavat juomat tulevat tabuiksi pöydälläsi, sirut ja kakut usein kulutukseen eivät kuulu.

Nuorille tarkoitettu painonnousu tulisi yhdistää säännöllisiin fyysisiin harjoituksiin, tk. Ne lisäävät ruokahalua, ja niiden avulla lihasmassaa kasvaa, ja tämä on paljon hyödyllisempi kuin rasva-talletusten kertyminen. Tämän lähestymistavan pitäisi toimia, koska hän voi siirtää teini-ikäisen kategorian "Hilyak" luokasta "urheilu" poika tai tyttö.

trusted-source[23], [24], [25], [26], [27], [28], [29], [30]

Ruokavalio eettomorfiselle painonnousulle

Ectammorphs ovat ihmisiä, joilla on laiha tai laiha runko, kapea luu, mutta energisilla ja nopeilla tottumuksilla, niitä, joita kutsutaan "syötteiksi". Ei ole väliä kuinka paljon he syövät, he eivät voi paremmin. Mutta ruokavalio on painonnousu ectomorphille. Se on tehty siten, että 30% päivittäisistä kaloreista kuuluu proteiineihin, 50% hiilihydraatteihin ja 20% rasvoihin. Aterioiden määrää tulisi lisätä 5: stä 12: een, ja juomaveden määrän tulisi olla vähintään 3 litraa.

On myös tärkeää laskea kuinka monta kaloria kuluttaa päivittäin. Määritelmäkaavan muoto on seuraava: ruumiinpaino on kerrottu 30 plus 500: lla tämän luvun mukaan, valitaan tuotteiden energia-arvo ja edellä mainituissa mittasuhteissa. Lisäämällä fyysistä progressiivista kuormitusta tähän lähestymistapaan on mahdollista saavuttaa lihasmassan kasvu.

Ruokavalio painonnousuun endomorfille

Endomorfit ovat ihmisiä, joilla on pallomainen luun muotoinen luku, suuret rasvakerrostumat paikoissa, joissa niitä ei tarvita: hartioissa, vyötäröllä. Ne eivät tarvitse ylimääräistä painoa, ja on tärkeää säätää kuvasi, rakentaa kuiva lihasmassa. Näiden ihmisten ruokavaliossa proteiinien tulee olla läsnä päivittäin (30% kaikista kaloreista), koska sitä käytetään lihasten rakentamiseen. Rasvoista täytyy päästä kehoon jopa 40% kaloreihin ja yhtä monta osaa sisältäen mono-, monityydyttymättömät ja tyydyttyneet rasvat. Hiilihydraattien tulee olla varovainen, käytä niitä vain harjoittelun jälkeen. Ruokavalio endomorfiin tarkoittaa ruokailua 3-4 tunnin välein, runsaasti vihanneksia ruokavaliossa, pakollista kalaöljyä (1 g rasvaa kohden). Kun paino laskee, sen annos pienenee.

trusted-source[31]

Ruokavalio laihduttamiseen viikossa

Ruoan lämpöarvojen laskentakaavat ovat ottaen huomioon henkilön kasvun, painon, iän, sukupuolen ja fyysisen aktiivisuuden kerroin. Mutta yleinen sekä naisille että miehille on 5-6 ateriaa päivässä, hiilihydraattien enimmäismäärät (enimmäkseen monimutkaiset), suuri määrä nesteitä (2-3 litraa), liikunta. Keskimääräinen painonnousu olisi puoli kiloa viikossa. Jos tämä luku on pienempi, lisää aterian kaloripitoisuus, jos se ylittyy, vähennä sitä; tee korjaus, valikon tarkistaminen.

trusted-source[32], [33], [34]

Ruokavalio miesten painoarvoa varten viikossa

Ruokavalio lihaksen painonnousua varten viikossa tarjoaa enemmän rasvaa ja proteiinia kuin nainen. Se voi olla tämä:

 • Aamiainen - tiheä, jossa liharuoka (lihapullia, hampurilaisia, paistettua kanaa) kasvisten, kaurapuuro voi tai hirssi puuroa maitoa, kahvia maidolla, sandwich vaaleaa leipää, voita ja juustoa;
 • toinen aamiainen - kaakao maidon kanssa, voileipä, leipä, voi, makkara tai kinkku;
 • päivällinen - hapan kermaa, runsaasti keittoa tai borskia, toinen kurkku (liha tai kala, jossa on koristele), kuivattujen hedelmien komposti;
 • iltapäivän välipala - kasvissalaatti, johon on lisätty kovaa juustoa, kaadettu oliiviöljyllä;
 • illallinen - omeletti, jossa on viipale kinkkua, salaattia tai keitettyä pastaa ja raastettua juustoa.

trusted-source[35], [36]

Ruokavalio, joka painaa tyttöä viikossa

Likiarvoinen ruokavalio tytön viikoksi saamasta painosta voi näyttää tältä:

 • aamiaiselle: kaurapuuro rusinoilla, pähkinöillä ja hunajalla, croissant kahvin kanssa;
 • toinen aamiainen: tuoreet hedelmät, mehut;
 • lounaalle: vihannesten salaatti, hapankermaa, keittoa, spagettia juustolla tai kaloilla;
 • välipala: voileipä kalaa tai jogurtti tuoreita vihanneksia;
 • illalliselle: liha koristella, vihannekset;
 • ennen nukkumaanmenoa: kefir tai maitojauhe.

Nopealle painonnousulle naisille tarjotaan tunnin ruokavalio. Tämän ruokavalion ydin on valmistaa välipaloja perusruokien lisäksi joka toinen tunti. Tässä tapauksessa annosten tulisi olla pieniä, jotta ruoka imeytyy hyvin. Syödä, hedelmiä, juustoja, jogurttia ja leipää, leipää ja voileipiä sopii.

trusted-source[37], [38]

Ruokavalio kotona painonnousua varten

Kaikki luetellut tuotteet ja ruokavaliot painonnousua varten ovat helppoja soveltaa kotona. Työskentely on vaikeaa kestää aterioiden taajuutta ja taajuutta. Edistävät myös painon nousua illallisen jälkeen. Mitä voit syödä, seuraa näitä suosituksia. Mitä kategorisesti et voi syödä? Ei ole välttämätöntä syödä ruokaa "tyhjillä" kaloreilla: makeita juomia, makeisia, kakkuja.

trusted-source[39], [40]

Hyötyjä

Ruokavalion etuna on, että luomalla erityinen ruokavalio ja käyttäen korkean kalorien ruokia on mahdollista saada painoa ilman haittaa ruoansulatuselimille aiheuttamatta ravinnoksi ruokaa.

trusted-source[41], [42], [43], [44], [45], [46]

Vasta

Yksilöllisellä ruokavaliolla on vasta-aiheita. Niinpä proteiineja ei suositella vanhuksille, niille, joilla on munuaisten vajaatoiminta, ruoansulatuselimissä (haimatulehdus, koliitti, dysbioosi). Hiilihydraattiruoka ei ole sopiva diabetespotilaille. "Energiadietsin" tuotteiden sisältämät tuotteet sisältävät kofeiinia, joten ne ovat vasta-aiheisia raskaana oleville naisille ja imettäville iäkkäille ihmisille alle 18-vuotiaille lapsille. Banaanin ruokavaliota ei suositella potilaille, joilla on tromboosi ja suonikohju.

trusted-source[47], [48], [49], [50], [51], [52]

Mahdolliset riskit

Ruokavalioon liittyvät riskit sisältävät monien ruokavaliovalmisteiden epätasapainon, jotka koskevat itseäsi ilman terveystilanteen alustavaa tutkimista, mikä voi vaikuttaa haitallisesti siihen.

trusted-source[53], [54], [55], [56], [57], [58], [59], [60], [61], [62], [63]

Komplikaatiot menettelyn jälkeen

Käyttö ruokavalio on täynnä vetäytyminen ruumiin hivenaineiden, kuten kalsiumin, ja tämä heikentää luuston, hajottamaan ja kuorivat kynnet, lisää riskiä murtumia, lasite ja kermavaahdon hiuksia. Munuaisille tämä on myös iso kuorma, koska nestettä poistetaan voimakkaasti, voi ilmetä kuivumista.

"Energia-ruokavalio" voi aiheuttaa allergiaa, jolla on lisääntynyt herkkyys sen osiin, sekä unettomuus, verenpaineen nousu käytettäessä kofeiiniseoksia.

trusted-source[64], [65], [66], [67], [68], [69], [70], [71], [72], [73]

Arviot

Analysoimalla ruokavaliotarkastuksia painonnousuista voidaan päätellä: jos henkilö lähestyy tätä systemaattisesti eikä vain satunnaisesti, hän tekee sen. Monet korostavat tarvetta yhdistää ruokavalio intensiivikoulutukseen kuntosalilla, tk. Samaan aikaan aineenvaihduntaprosesseja nopeutetaan, ruokahalu lisääntyy.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.