^
A
A
A

Apiterapia kosmetologiassa: Honey kasvojen naamarit

 
, Lääketieteen toimittaja
Viimeksi tarkistettu: 19.10.2021
 
Fact-checked
х

Kaikki iLive-sisältö tarkistetaan lääketieteellisesti tai se tarkistetaan tosiasiallisen tarkkuuden varmistamiseksi.

Meillä on tiukat hankintaohjeet ja vain linkki hyvämaineisiin mediasivustoihin, akateemisiin tutkimuslaitoksiin ja mahdollisuuksien mukaan lääketieteellisesti vertaisarvioituihin tutkimuksiin. Huomaa, että suluissa ([1], [2] jne.) Olevat numerot ovat napsautettavia linkkejä näihin tutkimuksiin.

Jos sinusta tuntuu, että jokin sisältö on virheellinen, vanhentunut tai muuten kyseenalainen, valitse se ja paina Ctrl + Enter.

Hullalla on erittäin arvokas vaikutus kasvoihin. Hunaja on kyky tunkeutua huokosten läpi ihon, kertyvät ihonalainen kudos - rikastaa sen vitamiineja, aminohappoja, hivenaineita ja glukogeenisiä tämän vuoksi ihon turgor (elastisuus), elastisuus, väri normaali.

Honey vettä (puolet kupillista vettä ja yksi rkl hunajaa). Hyvä siedettävyys, hunaja ja vesi otetaan yhtä paljon. Yksi ruokalusikallinen hunajaa ja jälkiruoka lusikallinen maitoa. 100 g hunajaa ja 25 grammaa vettä ja alkoholia sekoitettuna homogeeniseen massaan.

Hunaja ja glyseriini yksi tl ja yksi munankeltuainen sekoitetaan. Rasvaiselle iholle käytetään tätä seosta: ranskalaista raejuustoa ja puolet teelusikallista hunajaa.

Virkistävä naamio: yksi proteiini, yksi teelusikallinen hunajaa, täysmaitoa ja sitruunamehua. Tiheyden vuoksi lisää maaperäkarhuja.

Peitä hunaja-glyseriini ja kaurajauho. Yksi teelusikallinen nestemäisen kalkinhunaja sekoitettuna 1 tl. Glyseriiniä ja kaksi teelusikallista vettä, sekoitetaan vähitellen 1 teelusikallinen kaurajauhoa tai vehnäjauhoja, sekoitetaan huolellisesti kunnes homogeeninen massa saadaan. Maski levitetään kasvojen kuivalle iholle, 1-2 kertaa viikossa 1,5 kuukauden ajan. Kurssi on toistettava 2-3 kuukauden kuluttua.

Peitä hunaja-glyseriini kaurajauholla ja aloe-kauhalla. Se on valmistettu kalkinhunaja, vesi, mehu, aloe ja kaurajauhoja, otettu yhtä paljon. Teknologia - kuten edellisessäkin. Se on merkitty kuivalla normaalilla iholla, jossa on selvä merkki kutinaa. Se soi hyvin, virkistää, nuorentaa kasvojen ihoa. Sitä käytetään 1-2 kertaa viikossa. Kurssi 1,5 kuukautta. Toista 2-3 kuukauden kuluttua.

Mask honey-albumiininen. Sitä käytetään flabby, liukas, rypistynyt iho. Se soi hyvin, virkistää, ravitsee ja nuorentaa. Valmistus: 1 taulukko lisätään yhteen ruokalusikalle nestemäistä hunajaa. Lusikalla kaurahiutaleita, sitten sekoittaen yhden kuorittua proteiinia, sovelletaan maski 2 kertaa viikossa.

Hunaja ja sitruunamaski. Kaksi rkl nestemäistä hunajaa sekoitettuna yhden sitruunan mehun kanssa. Tässä seoksessa kostutettu sideharso asettaa 15 minuuttia kasvoille. Vaihda lautasliina 2-3 kertaa. Kurssi 15-20 naamioita. Tai toinen osuus: 100 g hunajaa sekoitettuna yhden sitruunan mehun kanssa. Yksi lusikka hunajaa, kaurajauhoja ja yhtä munanvalkuaista. Liuota hunaja nestemäiseen tilaan, lisää kaurahiutaleet ja sitten lyö proteiini.

Muna-hunaja naamio: viilaan keltuainen ja lisää pieni määrä akaasianhunajaa ja levitä tasainen harja kasvojen iholle.

Mansikan mehu hunajaa. Se otetaan yhtä paljon, sekoitetaan hyvin ja levitetään kasvot valkaisuun ja antaa tuoreutta.

Kelta-hunaja-öljynaamari: naamio valmistetaan seuraavasti: 1 keltuainen, 1 pöytään, lautasen voita ja hunajaa sekoitettuna. Seosta levitetään kerroksittain kasvot ja kaula kolmessa kerroksessa. Se poistetaan kostealla pyyhkäisyllä.

Kun hoidat aknea:

  • kurkku infuusio hunajaa. Kolme rkl murskattua kurkkua kaada lasillinen kiehuvaa vettä ja vaatia 3 tuntia. Strain ja infuusio lisätä tl hunajaa. Tämä seos kostuttaa kasvot ja 30 minuutin kuluttua. Pese kylmällä vedellä huoneenlämmössä;
  • lasi lämmintä vettä, lisää yksi tl hunaja ja lääketieteellinen tinktuura calendula, sovelletaan muodossa lotionit öljyinen akne iho; 17
  • infusointi salvia hunajaa: 1 rkl. Lusikka lehdet lasi kiehuvaa vettä, vaatii alhainen kuumuus kannen alla 5 minuuttia, kanta 30 minuutin kuluttua. Ja lisää tl-hunajaa. Suihkuvat aamulla ja illalla;
  • hunaja-peruna-seos. Lasi peruna mehua lisää rkl hunajaa, sekoita hyvin ja levitä harso-lautasliinaan.

trusted-source[1]

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.