^

Kasvovoide C-vitamiinilla

, Lääketieteen toimittaja
Viimeksi tarkistettu: 19.10.2021
Fact-checked
х

Kaikki iLive-sisältö tarkistetaan lääketieteellisesti tai se tarkistetaan tosiasiallisen tarkkuuden varmistamiseksi.

Meillä on tiukat hankintaohjeet ja vain linkki hyvämaineisiin mediasivustoihin, akateemisiin tutkimuslaitoksiin ja mahdollisuuksien mukaan lääketieteellisesti vertaisarvioituihin tutkimuksiin. Huomaa, että suluissa ([1], [2] jne.) Olevat numerot ovat napsautettavia linkkejä näihin tutkimuksiin.

Jos sinusta tuntuu, että jokin sisältö on virheellinen, vanhentunut tai muuten kyseenalainen, valitse se ja paina Ctrl + Enter.

Askorbiinihappo on yksi hyödyllisistä komponenteista, joita iho tarvitsee. Tasapainoinen ravitsemus on yksi tavoista toimittaa se elimistölle. Sen puutteesta kasvoi kasvojen hauraus ja verisuonet tähdet kasvot, sinisilmäisyyttä silmien ympärillä. Siksi ruokavalion koostumuksessa tulisi olla tällaisia tuotteita: omenat, sitrushedelmät, herukat, ruusunmarjat, valkosipuli, vihreät, kaali.

Rakenne

C-vitamiinin koostumus sisältää hedelmähappoja, jotka antavat tällaisen kosmeettisen vaikutuksen:

 • Antioksidantti.
 • Luodaan uudelleen.
 • Nopeuttaa kollageenin tuotantoa.
 • Tasoittaa ryppyjä ja ihoa.
 • Vähentää vanhenemisprosessia.
 • Nostaa turgoria.
 • Äänet ylös.
 • Vahvistaa kapillaareja.
 • Vahvistaa tulehdusprosesseissa
 • Normalisoi pigmentaatiota, tukahduttaa melaniinin tuotantoa.

trusted-source[1], [2], [3], [4]

Miten valita oikea?

C-vitamiinikynää käytetään parhaiten 30 vuoden kuluttua, koska tässä vaiheessa on ensimmäisiä ryppyjä. Tuotetta valittaessa on kiinnitettävä huomiota askorbiinihapon koostumukseen. Sen sisältämät voiteet ovat yleensä alueella 0,3-10, ja joissakin seerumeissa ja yli 20%. Aluksi on suositeltavaa käyttää vähimmäispitoisuutta C-kosmeettisia valmisteita ja siirtyä asteittain väkevöitymään suojaamaan ihon palovammilta ja traumalta.

Kun valitset kermaa, sinun on kiinnitettävä huomiota sen koostumukseen. Jos askorbiinipitoisuus on ensiksi, tämä osoittaa sen olevan pääasiassa tuotteessa. Ennen kasvoille levittämistä tuote on testattava kädellä. Allergisen reaktion tapauksessa kerma on vasta-aiheinen.

Ominaisuudet kerma askorbiinihapon kanssa eri ihotyypeille:

 1. Kuiva - estää dehydraation ja puhdistaa ulkoisesta saastumisesta. Tukee kauneutta ja nuoruutta, täyttää energian, sävyttää. Voiteiden koostumus sisältää vitamiinikomponenttien lisäksi pehmittimiä (glyseriiniä) ja luonnollisia öljyjä.
 2. Öljy - kerma normalisoi sebumin tuotannon, virkistää. Helposti tunkeutuu syvälle ihoon, joten se ravitsee ja puhdistaa huokosia hyvin.
 3. Herkkä - kun valitset kerma tämän tyyppiselle iholle, sinun on valittava keinot, joiden pakkauksessa on osoitettu olevan hypoallergeettinen. Tällöin ascorbicumilla ei ole vasta-aiheita, mutta jäljellä olevat komponentit voivat aiheuttaa ei-toivottuja reaktioita.
 4. Sekoitettu - vaikuttaa positiivisesti kaikkiin epidermiksen alueisiin. Se kosteuttaa hyvin, poistaa rasvan, akne- ja tulehdusprosessit.

Popular C-vitamiini-kasvovoide

 • Booster C-vitamiini + 3 -lisäkuiva-aineita.
 • С-kirkas 10% C-vitamiinin seerumi ZO Medical -yhtiöltä Zein Obagi MD.
 • C menestys Holy-Landista
 • Elastiini-kollageeni-Placental-entsyymi Christina.
 • C-vitamiinipitoinen kosteusvoide The Body Shopista.
 • A La Coche de La Roche Posay.

Voidakseen vaikuttaa kerma oli tehokkain, sinun pitäisi käyttää sitä oikein. Ennen levittämistä on suositeltavaa puhdistaa kasvot tonic tai neutraali saippua. Askorbiinihapon pitoisuuden tulisi olla vähintään 0,3%, muuten tuote ei anna haluttua vaikutusta. Kerma, jossa askorbiinihoitoa 10% voidaan parhaiten käyttää ennen nukkumaanmenoa. Suositeltu päivittäinen annos ei saa ylittää 45 mg. Kosmetiikka tulisi levittää säännöllisesti, mutta pieninä annoksina, hierontaliikkeet, välttäen silmän ympärillä olevan alueen.

Mitä tulee vasta-aiheisiin, askorbiinihapon kosmetiikka on kielletty yksittäisen intoleranssin, allergisen reaktion taipumuksen ja epidermiksen merkittävän vahingon tapahtuessa. Lisäksi sinun on kiinnitettävä huomiota tuotteen tuoksuun, sen pitäisi olla neutraali.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.