^

Shampoot hiustenlähtöön naisilla

, Lääketieteen toimittaja
Viimeksi tarkistettu: 10.08.2022
Fact-checked
х

Kaikki iLive-sisältö tarkistetaan lääketieteellisesti tai se tarkistetaan tosiasiallisen tarkkuuden varmistamiseksi.

Meillä on tiukat hankintaohjeet ja vain linkki hyvämaineisiin mediasivustoihin, akateemisiin tutkimuslaitoksiin ja mahdollisuuksien mukaan lääketieteellisesti vertaisarvioituihin tutkimuksiin. Huomaa, että suluissa ([1], [2] jne.) Olevat numerot ovat napsautettavia linkkejä näihin tutkimuksiin.

Jos sinusta tuntuu, että jokin sisältö on virheellinen, vanhentunut tai muuten kyseenalainen, valitse se ja paina Ctrl + Enter.

Yksi hoitomenetelmistä hiustenlähtöön on oikea kosmeettinen hoito. Palauttaa tiheys pää hiukset on suositeltavaa käyttää erityistä shampoot, parantaa mikroverenkiertoa ja ravitsemus karvatupet ja edistää niiden kasvua ja suojella hiuksia kielteisiä ympäristövaikutuksia.

Kun valitset hiustenlähtöampullin, noudata näitä sääntöjä:

 1. Määritä hiusten tyyppi (kuiva, rasvainen, normaali, sekava), niiden hauraus.
 2. Mitä toimintoja shampoo pitäisi tehdä: estää kaljuuntuminen tai edistää kasvua.
 3. Kuinka nopeasti terapeuttinen vaikutus tulee? Joidenkin lääkkeiden käyttö voi kestää useita viikkoja 1-2 vuoteen.
 4. Kosmetiikan kustannukset. Käsittelyä varten on parempi valita erityislaboratorioissa kehitetyt ammatilliset keinot.

Tehokas kosmetiikka sisältää monimutkaisia luonnollisia ja synteettisiä ainesosia, jotka hidastavat hiustenlähtöä. Sampoiden koostumus voi sisältää tällaisia aineita:

 • Luonnon kasviuutteet.
 • Vitamiinit ja kivennäisaineet.
 • Aminohapot ja proteiinit.
 • Biologiset vaikuttavat aineet.
 • Eteeriset öljyt.
 • Kosteuttava ja ravitsemukselliset komponentit.

Mitä enemmän edellä mainituista ainesosista on shampoo, sitä tehokkaampi on hiustenlähtöä. Kosmetiikan terapeuttinen vaikutus riippuu säikeiden menetyksen syistä. Jos hiustenlähtöön liittyy raskaus tai epätasapainoinen ruokavalio, shampoo voi auttaa tyydyttämällä follikkeleita käyttökelpoisilla aineilla. Mutta jos ongelma johtuu ihosairauksista tai systeemipatologeista, silloin ilman poissulkevia tekijöitä lääketieteellisen kosmetiikan käyttö ei tuota haluttuja tuloksia.

Harkitse suosituimpia shampoot naaraspuolisesta alopesista:

Selentsin

Se pysäyttää kiharien lisääntyneen tappion, lisää niiden elinkaarta. Aktivoi sipulit, siirtää ne lepoasteesta aktiivisen kasvun vaiheeseen. Se sisältää seuraavat komponentit:

 • Anagelin - normalisoi verenkiertoprosessit, parantaa solujen uudistumista.
 • Kofeiini - stimuloi normaalia follikkelien kasvua.
 • Takarauta - vahvistaa sipulit, normalisoi talirauhan työtä.
 • Omena-uute - parantaa kiharaa kasvua, estää seborrhean, hilseilen ulkonäön.
 • Mentoli - antaa kiharaa elastisuutta.
 • Biotiini - normalisoi säikeiden kasvun.
 • Kollageenin hydrolyysi - palauttaa hiusrakenteen ja kasvun vaiheet.

Selenzin shampoo on suositeltavaa käyttää yhdessä balmin ja spray tämän merkin.

Vichy Dercos

Hiusvärjättävä shampoo aktiivisella ainesosalla - amaxil. Lääkkeellä on seuraavat ominaisuudet:

 • Vahvistaa karvatupet.
 • Pitää jousteiden joustavuuden ja joustavuuden.
 • Edistää kollageenin tuotantoa.
 • Parantaa kampauksen ulkoasua ryhmän B ja PP vitamiinien ansiosta.

Ainetta levitetään hieromalla liikkeet märillä säikeillä ja 2-3 minuutin jälkeen pestään lämpimällä vedellä. Shampoo on hyvin vaahtoava ja helppo huuhtele, helpottaa kampaamista. Terapeuttinen vaikutus havaitaan 4-5 agentin hakemuksen jälkeen. Vichy Dercos voi ostaa apteekista tai erikoistuneesta kosmetiikkakaupasta.

Keijukainen

Shampoo hiustenlähtöön, joka perustuu burdock-öljyyn, burdock rootin ja vitamiinikompleksin kasviuutteisiin. Hän kohtelee hilseä ja vahvistaa juuria.

On suositeltavaa käyttää tuotetta yhdessä teräsmaskin ja tämän aineen kanssa tapahtuvan suihkeen kanssa, jotta se kattaisi kokonaisvaltaisesti stromaa.

Nizoral

Terapeuttinen shampoo, jota käytetään seborroottisen dermatiitin aiheuttama hiustenlähtöön. Se parantaa päänahan fysiologisia prosesseja ja mikrokytkentää.

Vähentää tulehdusta, palamista ja kutinaa. Aktiivinen lääkeaine - ketokonatsoli, vahvistaa hiuslampuja ja stimuloi niiden kasvua.

Rangaista

Shampoo hajotetun hiustenlähtöön, tehokas harvinainen hiusraja. Pienentää kiharien menetystä ja aktivoi kasvun vaiheen. Stimuloi verenkierrosta, mikä parantaa aktiivisten komponenttien tunkeutumista follikkeleihin. Sisältää biotiinia, tokoferolia, L-arginiinia ja ravitsemuksellisten komponenttien kompleksia.

Tuote levitetään kosteille hiuksille ja päänahalle ja hierotaan 2-3 minuuttia. Valmiste huuhdellaan lämpimällä vedellä. Pesu voidaan tehdä päivittäin. Pysyvän terapeuttisen vaikutuksen aikaansaamiseksi Parusan suositellaan käytettäväksi tämän tuotemerkin tonic-aktivaattorin kanssa.

Shampoo-aktivaattori Estel Professional Otium Unique

Professional kosmeettinen, palauttamalla hiuspohjan hydrobalance ja vahvistamalla karvatupot.

Suojaa hiukset putoamiselta ja stimuloi kasvua. Tarjoaa aminohappojen ja peptidien säikeet, lisää niiden tiheyttä.

Kerium Anti-Hairloss

Ainutlaatuinen shampoo madecasosidilla, arginiinilla ja B5-vitamiinilla. Kiihdyttää säikeiden ja niiden ravinnon aktiivista kasvua. Lisää hiusten määrää ja tiheyttä, ääniä.

10 päivän säännöllisen levityksen jälkeen 90% follikkeleistä siirtyy kasvuvaiheeseen. Tuote soveltuu päivittäiseen käyttöön, sitä voidaan käyttää kausiluonteisten hiusten menetyksen estämiseen.

Rinfoltil

Tämä hoitokoostumus koostuu kahdesta shampoosista:

 • Vahvistettu kaava hiustenlähtöön.
 • Heikkojen kiharien vahvistaminen.

Kosmeettinen valmiste ei sisällä aggressiivisia ainesosia. Puhdistaa ihoa ja hiuksia varovasti, mikä antaa maksimaalisen tehon hiuskuille. Lääke on suositeltavaa käyttää kursseja, yksi pakkaus riittää 3 kuukautta.

Alerana

Se kamppailee heikentyneiden kihara-aineiden ongelmien kanssa ja laskee niiden kasvunopeutta. Tehokas hiustenlähtöön, joka johtuu vitamiinien puutteesta, aggressiivisten kosmetiikkatuotteiden (maaleja, lakkoja, vaahtoa, geeliä) usein. Parantaa kuuntelun kuntoa raskauden ja imetyksen aikana sekä kehon hormonaalisia häiriöitä.

Lääkkeen koostumus sisältää tällaiset komponentit:

 • Minoxidil - hidastaa tappion ja aktivoi kasvua.
 • Pinacidil - parantaa follikkeliruokaa.
 • Hedelmät ja öljyt eri kasveista (hevoskastanja, unikko, teepuu, salvia).
 • B-vitamiineja.

Shampoo sopii päivittäiseen käyttöön. Vähentää follikkelien ikääntymistä, normalisoi verenkiertoa, kosteuttaa ja ravitsee päänahkaa. Terapeuttisen vaikutuksen tehostamiseksi se voidaan yhdistää muiden kaloreita koskevien korjaustoimenpiteiden kanssa.

trusted-source[1]

Sipuli Shampoo 911

Sarja lääkkeitä kampauksen tiheyden palauttamiseksi kausiluonteisen harvennuksen aikana raskauden ja imetyksen aikana. Shampooa voidaan käyttää kaikenlaisten hiustenlähtöjen monimutkaiseen hoitoon.

Tärkeimmät tyypit sipuli shampoo:

 • Hiustenlähtöön

Sisältää natriumlauryylisulfaattia, kasviperäisiä uutteita (sipuli, nokkoset, kamomilla, humala, koivun lehdet, arnica, salvia) ja vitamiinikompleksi. Vahvistaa säikeitä ja kiihdyttää kasvua, puhdistaa päänahan, tekee kiharut joustavaksi ja silkkiseksi. Ihanteellinen herkälle iholle, joka on altis kuivumiselle ja ärsytykselle.

 • Punaisella pippurilla

Toinen työkalu sarjasta kaljuuntumisen torjumiseksi. Sisältää paprikan uutetta, joka edistää makuupsien aktivointia, tekee kosmin paksummasta ja suuremmasta. Valmistuksessa on myös uutetta sipulia, kamomilla, aloe-veraa, vihreää teetä, hennaa, vitamiinikompleksia. Tätä shampoa ei suositella käytettäväksi pään naarmuuntumiseen, ärsytykseen ja muihin vaurioihin.

 • Tavaraöljyllä

Tällainen sipuli shampoo 911 auttaa alopesia, palauttaa säikeet, minimoi niiden vaurion ja palauttaa elastisuutta. Lääke on suositeltavaa kuivan, vaurioituneen ja värillisen kihartin hoitoon ja hoitoon. Tuote sisältää takaraöljyä, sipuliuutetta ja muita kasvinosia, vitamiinikompleksi. Tehokas puhdistaa hiukset, normalisoi aineenvaihduntaprosessit, taistelee hauraudella ja lisää vinkkejä poikkileikkauksella.

Lue myös naisilla tehdyistä hiustenlähtöön liittyvistä korjaustoimenpiteistä:

Hiustenlähtöön tarkoitettu shampoo on valittava trikologin suositusten mukaisesti. Valitun lääkkeen soveltamisen tulee olla vähintään 1-3 kuukautta. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi shampoo tulee yhdistää naamioihin, voiteisiin, suihkeisiin, balsameihin.

Huomio!

Tietojen käsityksen yksinkertaistamiseksi tämä huumeiden käyttöohje "Shampoot hiustenlähtöön naisilla" käännetään ja esitetään erityisessä muodossa huumeiden lääketieteellisen käytön virallisten ohjeiden perusteella. Ennen käyttöä lue merkintä, joka tuli suoraan lääkkeeseen.

Kuvaus on tarkoitettu informaatioteknisiin tarkoituksiin, eikä se ole opas itsehoitolle. Tämän lääkkeen tarve, hoito-ohjelman tarkoitus, lääkkeen menetelmät ja annos määräytyy yksinomaan hoitavan lääkärin mukaan. Itsehoito on vaarallista terveydelle.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.