^

Vaaleat vaatteet ja väri vaalealle iholle

, Lääketieteen toimittaja
Viimeksi tarkistettu: 19.10.2021
Fact-checked
х

Kaikki iLive-sisältö tarkistetaan lääketieteellisesti tai se tarkistetaan tosiasiallisen tarkkuuden varmistamiseksi.

Meillä on tiukat hankintaohjeet ja vain linkki hyvämaineisiin mediasivustoihin, akateemisiin tutkimuslaitoksiin ja mahdollisuuksien mukaan lääketieteellisesti vertaisarvioituihin tutkimuksiin. Huomaa, että suluissa ([1], [2] jne.) Olevat numerot ovat napsautettavia linkkejä näihin tutkimuksiin.

Jos sinusta tuntuu, että jokin sisältö on virheellinen, vanhentunut tai muuten kyseenalainen, valitse se ja paina Ctrl + Enter.

Täytä vaalea iho ei ole erityisen vaikeaa. Moderni teollisuus on esittänyt suuren määrän värejä ja sävyjä, jotka esittelevät vaaleaa ihoa voittavan valossa.

Tietenkin kirkas meikki näyttää naurettavalta alabasterin iholta. Älä käytä kirkkaan sinisiä, sinisiä, ruskeita ja vaaleanpunaisia sävyjä. On välttämätöntä antaa etusijalle vaaleat värit - kevyt hiekka, pehmeä vaaleanpunainen, vaaleanharmaa, beige ja ruskea sävy. Tässä valikoimassa voit käyttää kylmiä ja lämpimiä sävyjä. Varjojen varovaisuutta tulee käyttää varoen: ne voivat keventää hieman silmän sisäkulmaa tai asettaa norsunluun varjot kulmakarvojen alla silmien visuaaliseksi lisäämiseksi.

Jos käytät podvodkua, joka ohjaa selkeää nuolta yläpuolella ja silmien alapuolella, se näyttää upealta kasvojen sileältä iholta. Voit tehdä ohuita kaarevia käsiä ja suoria, ja zadekorirovat silmiä kissalla.

Yhdessä posliini-ihonväri, musta ripsiväri näyttää hyvältä. Älä käytä luumua, sinisiä ja sinisiä ruhojen värejä, sillä nämä värit antavat alabasterin iholle haalistuneen ilmeen.

Kerma vaalealle iholle

On mahdollista korostaa posliini-ihon sävyä käyttämällä moderneja koristeellisia kosmetiikkatuotteita, esimerkiksi säätiötä.

Vaalean ihon värisävyä edustavat seuraavat merkit: Chanel, Dior, Clinique. Vaalealle iholle ei ole välttämätöntä valita värisävyjen sävyjä keltaisella pohjalla ja bronzereilla. On temppu, joka auttaa tekemään ihon tasaiseksi. On tarpeen sekoittaa suhteessa 3: 2 sävy- ja kosteuttavaan kermaan ja levittää kasvot.

trusted-source[1]

Huuhtele vaalealle iholle

Kirkkaat vaaleanpunainen sävyt ovat kiellettyjä alabasterin ihon omistajille. Etusija tulisi antaa pehmeille vaaleille tai persikanvärille.

Blushin käyttö voi muuttaa naisen ulkonäköä. Ensinnäkin, punastua pitäisi laittaa poskipyöriä ja sävyä. Sitten ylemmän silmäluomen päälle levitetään pieni määrä punastusta. Jotkut meikkitaiteilijat suosittelevat punastua vain poskipyörien yläosassa, poispäin sukkulabialista. Tällainen vastaanotto antaa henkilölle nuorekkaan ja tuoreimman ilmeen.

Huulipuna vaalealle iholle

Vaalea iho tarvitsee virvokkeita ja terveellistä ulkonäköä. Huulipunan käyttö on ihanteellinen tapa saavuttaa tämä.

Posliinisen nahkaomistajat sopivat pehmeisiin huulipuihin ja kiiltoihin, nimittäin persikka, vaaleanpunainen ja hiekka. Kiitos niistä, huulet tulevat vietteleviksi väreiksi, ja iho tulee säteileväksi ja tuoreeksi.

Jauhe vaalealle iholle

Vaalean ihon jauheen valinta on riittämätöntä. Voit suositella seuraavien valmistajien tuotteita, jotka sopivat erinomaisesti posliinisen nahan kanssa:

 1. Lumine, sävy "0".
 2. Marie Kay, "norsunluun 1" väri.
 3. Max-tekijä № 01, 20, 85.
 4. Bourgeois Biodetox, on olemassa useita sopivia sävyjä.
 5. L`Oreal Alliance Perfect, sävy R1.
 6. Vivienne Sabot, kevyt sävy kosteuttava jauhe.
 7. Chambord, vaaleat sävyt.
 8. Takana Dora, antiblesk.
 9. Pupan silkkipiste, nro 1.
 10. Triumph, vaalea sävy.

Hiusten väri vaalealle iholle

Vaalean ihon omistajat kärsivät usein niiden puutteesta - kasvojen ja kehon ihon lievä lievä vaaleus näyttää olevan arkuus. Luovan lähestymistavan avulla voit kuitenkin muuttaa kaikki haitat arvokkuudeksi. Tämä on onnistuneen hiusvärin valinta vaalean ihon läsnäollessa.

Menestynein yhdistelmä on tumma hiusten väri ja vaalea, posliini-iho. Ja brunetit, joilla on ruskeat silmät, on hyvin kevyt iho, ovat suosittuja miesten keskuudessa. Siksi kalpean ihon omistaja voi kompensoida tämän puutteen ja korostaa "rusinoita" muuttamalla hiusten värin värin avulla. Ensimmäistä kertaa tämä menettely on tehtävä kokenut kampaaja, joka opastaa sinua valitsemaan oikean maalin ja valmistajan. On huomattava, että "vaaleat kasvot" naisilla on pääsääntöisesti erittäin herkkä iho, joka voi reagoida allergisten ihottumien kanssa aggressiiviseen kosmetiikkaan ja kotitalouskemikaaleihin.

Useimmiten hiusten luonnollinen väri terveillä naisilla kalpealla iholla on punaista. Vaikka on olemassa myös blondes (blondes) ja siniset silmät, jotka luonto on antanut kevyt ja herkkä iho. Jos oikeudenmukainen sukupuoli ei pidä tarpeellisena muuttaa hiusväriä, sen täytyy kirkastaa liiallista lievää vaivaa meikkien ja vaatteiden sopivan värin avulla.

Vaaleat vaatteet

Hyvin monet ihmiset, joilla on reilu iho, joutuvat kohtaamaan vaatteiden valinnan ongelman. Esimerkiksi vaaleat värit voivat hämärtää posliinisen nahan omistajien kasvojen piirteitä ja tehdä niistä haamuja. Siksi vaatteiden suunnittelijat ovat kehittäneet tiettyjä sääntöjä, joita olisi noudatettava haluttaessa houkuttelevan ulkonäön luomiseksi.

 1. Ensinnäkin on tarpeen käyttää tummaa väriä vaatteissa - tummansininen, eri sinisiä sävyjä, smaragdeja.
 2. Kirkkaat, puhtaat vaaleat vaatteet vaalean ihon omistajille, esimerkiksi punainen, keltainen, vihreä, näyttävät myös hyviltä.
 3. Mustavaatteiden tuulettimet käyttävät kirkkaita lisävarusteita, esimerkiksi punaisia sävyjä.
 4. Älä käytä valkoisen, beigen, oranssin, kerman ja terrakottan vaatteita. Tällaiset sävyt tekevät valon ihon visuaalisesti entistäkin kirkkaammaksi.
 5. Myös pastellivärit eivät sovellu posliinisen nahan omistajille. Mutta jos kirkkaat värit eivät ole suosittuja, silloin on välttämätöntä turvautua kylmän sävyjen pastelliväreihin, esimerkiksi turkoosiin.

Uimapussin väri vaalealle iholle

Vaalean ihon uimapukun värin tulisi korostaa omistajansa etuja, ei päinvastoin. Siksi edullisimmat ovat neonvärien uimapuvut, jotka edistävät auringon säteiden kirkkautta ja tekevät kalpean ihon omistajista houkuttelevampia.

"Vaaleat kasvot" naiset, sininen ja turkoosi uimapuvut sopivat parhaiten. Kaikki, mikä muistuttaa meren aallon värin, on ihanteellinen hyvin kevyeen ihoon.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.