^

Parantava ruokavalio

Vähähiilihydraattinen ruokavalio tyypin 1 ja tyypin 2 diabetekselle

Monet diabeetikot huomaavat, että alhaisen glykeemisen indeksin ruokien syömisellä on positiivinen vaikutus ja se parantaa merkittävästi heidän tilaansa.

Välimeren ruokavalio

Ancel Keys määritteli ensimmäisenä Välimeren ruokavalion Kreikassa ja Etelä -Italiassa 1960 -luvulla havaittuksi ruokavalioksi, jossa oli vähän tyydyttyneitä rasvoja ja runsaasti kasviöljyjä.

Ruokavalio 1 päivä

Yhden päivän ruokavalio voi olla hyvä alku muille, pidemmille ja tehokkaammille laihtumisstrategioille.

Detox-ruokavalio: valikko, reseptit

Mainonnan ansiosta lyhytaikaisesta detox- tai detox-ruokavaliosta on tullut suosittua. Eri versiot, kuten sen kannattajat lupaavat, auttavat puhdistamaan kertyneitä haitallisia aineita - toksiineja.

Leseet ruokavaliossa laihtuminen

Kysymykseen: "Onko ruokavalion mahdollista leseitä?" - on mahdotonta vastata yksiselitteisesti. Se riippuu millaisesta ruokavaliosta. Jos lääketieteellinen, toimenpiteistä on sovittava lääkärin kanssa.

Ruokavalio astrosytooman kanssa

Nykyaikaiset tutkimukset ovat osoittaneet, että jotkin potilaan ravitsemusominaisuudet voivat parantaa hoidon positiivista tulosta. Tasapainoinen ruokavalio, jossa rasvan tulisi olla 4 kertaa enemmän kuin hiilihydraatit, auttaa hidastamaan kasvain kasvua.

Gastriitin leipä: musta, ruis, täysjyvä, leseet

Mahalaukun limakalvon akuutissa tai kroonisessa tulehduksessa - gastriitissa - on tarpeen virtaviivaistaa ruokavaliota ja noudattaa tiettyä ruokavaliota. Ja potilaat kysyvät usein kysymystä, onko mahdollista syödä leipää gastriitin kanssa ja jos on, mikä.

Gastriitin keitto-reseptit

Kypsennyksen ensimmäinen kurssi ei vaadi erityisiä kulinaarisia taitoja ja kykyjä. Tärkeintä on kokata rakkaudella ja yrittää tehdä keitto mahdollisimman terveeksi ja maukkaaksi. Silloin ruokaa syö vain ne, joilla on tiettyjä vatsaongelmia, mutta myös muita - terveitä perheenjäseniä.

Gastriitin keitot

Keittojen ja gastriitin hyödyt ovat jo pitkään olleet tiedossa. Jopa muutama vuosisata sitten meidän esi-isämme alkoivat ruoanlaittoa liemessä perheen ensimmäisissä sairauksissa: se auttoi elpymään nopeammin, antoi voimaa ja energiaa taistelemaan taudin torjumiseksi.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.