^

Ruokavalio verityypin mukaan: kannattajan näkemys

, Lääketieteen toimittaja
Viimeksi tarkistettu: 20.10.2021
Fact-checked
х

Kaikki iLive-sisältö tarkistetaan lääketieteellisesti tai se tarkistetaan tosiasiallisen tarkkuuden varmistamiseksi.

Meillä on tiukat hankintaohjeet ja vain linkki hyvämaineisiin mediasivustoihin, akateemisiin tutkimuslaitoksiin ja mahdollisuuksien mukaan lääketieteellisesti vertaisarvioituihin tutkimuksiin. Huomaa, että suluissa ([1], [2] jne.) Olevat numerot ovat napsautettavia linkkejä näihin tutkimuksiin.

Jos sinusta tuntuu, että jokin sisältö on virheellinen, vanhentunut tai muuten kyseenalainen, valitse se ja paina Ctrl + Enter.

Veriryhmän ruokavalio ei ole vain kiihkeä vastustaja vaan myös vakuuttunut kannattajista. He väittävät, että veriryhmän ruokavalio on erittäin hyödyllinen - ja jopa väittävät heidän argumenttinsa. Perehdy heidän näkökulmaansa lähemmäksi.

trusted-source[1], [2], [3], [4]

Useita "varten" ruokavaliota veriryhmään

№1. Veriryhmät havaitsevat tuotteita eri tavoin

Veriryhmän ruokavalion kannattajat väittävät, että eri veriryhmät pyrkivät havaitsemaan samoja tuotteita ja siten myös niiden aineita eri tavoin. Tämä näkyy henkilön reaktiosta tiettyihin ruokiin.

Tosiasia on, että verisoluja (antigeenejä) ei itse ole rakennettu samalla tavalla. Niillä on erilaiset pinnat. Kun veriryhmät löytyvät vieraiden ruumiiden ja juomien pääruumiista, he voivat hylätä heidät. Siksi allergia ja huono terveys.

Kaikki veriryhmät, paitsi neljäs, eivät näe muita veriryhmää ja aineita, jotka ovat siinä. Tämä on yksi syy siihen, että jokaisen veriryhmän pitäisi olla erilainen.

№2. Eri veren ikäryhmät

Veriryhmän "for" -teoria kertoo, että tietyn veriryhmän henkilöllä pitäisi syödä tarkalleen sellaisia elintarvikkeita, jotka olivat tyypillisiä tietyn veriryhmän ilmenemisen aikaan.

Ensiesiintyminen johtajat ensimmäisen veriryhmä - lihaa syövillä, toinen - ihmisiä, jotka kasvoivat maissi ja metsästivät - ystäville viljan ja heinät, kolmas - jotka kesyttää eläimiä (puhaltimet maidon ja maitotuotteiden), ja neljäs - asukkaat kaupunkia, joka voi Syödä joko kolmannen ryhmän edustajana tai toisena.

№3. Tuotteiden on oltava orgaanisia ja hyväksyttäviä

Veriryhmien teorian kannattajat väittävät, että lektiinit (ruoanvalkuiset proteiinit) reagoivat tietyn ryhmän veren kanssa, ja ne joko hylkäävät sen tai päinvastoin hyväksytään "hurrauksella".

Jos tämän tai kyseisen tuotteen lektiinit ovat epäorgaanisia ihmisille, ne alkavat vaikuttaa negatiivisesti sisäelimiin ja veressä olevat aineet yrittävät suojata tätä hyökkäystä. Tämä heikentää suuresti koskemattomuutta.

Siksi älä sisällytä ruokavalioon, joka ei ole luonteeltaan veriryhmätuotteita, jotta ette käytä kaikkia energiaanne haitan torjumiseksi.

№4. Veriryhmän ruokavalio auttaa laihtua

Tämän kanssa et voi väittää. Monet ihmiset, jotka käyttivät tätä ruokavaliota, laskivat liiallisen painon mukavasti ja tehokkaasti. Helppokäyttöisyyden vuoksi veriryhmän ruokavalio voi olla pitkä prosessi ja jopa tulla elämäntavoiksi.

Kaikki nämä väitteet puoltavat ruokavaliota veriryhmälle. Olipa se sopiva sinulle, sinun täytyy päättää itse. On erittäin tärkeää neuvotella lääkärin kanssa ennen kuin käytät ruokavaliota ja käytä sitä korjaamaan laihdutusprosessia. Sitten laihtua turvallisesti ja tuntuu hyvältä.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.