^

Terveys

Endokriinisen järjestelmän sairaudet ja aineenvaihduntahäiriöt (endokrinologia)

Synnynnäisen hypotyroidismin hoito

Synnynnäisen hypotyroidismin hoitosuunnitelma on kehitetty lopullisen diagnoosin jälkeen. Hoito riippuu taudin muodosta ja sen oireista, potilaan iästä, samankaltaisten sairauksien esiintymisestä.

Diagnoosi synnynnäisestä hypotyreoosista

Geneettisten patologioiden havaitseminen vastasyntyneillä tapahtuu ensimmäisen viikon kuluttua vauvan syntymästä. Apgar-asteikolla arvioidun vastasyntyneen tilan diagnosointiin.

Synnynnäisen hypotyroidismin oireet ja muodot

Kilpirauhasen kehittymisen geneettisesti määriteltyjä poikkeavuuksia voidaan diagnosoida eri ikäryhmissä taudin vakavuudesta ja muodosta riippuen. Aplaasia tai vakavaa hypoplasiaa sairauden oireet ovat havaittavissa vauvan elämän ensimmäisellä viikolla.

Synnynnäinen hypotireoosi: syyt, patogeneesi, seuraukset, ennuste

Lääketieteellisten tilastojen mukaan synnynnäisen hypothyroidismin esiintyvyys on 1 tapaus 5000 vauvaa kohden. Tauti on noin 2,5 kertaa yleisempää tytöillä kuin pojilla. 

Kalsifiointi: Mikä tämä on, miten hoidetaan?

Ihmiskehon kaikkien biogeenisten makroelementtien joukosta kalsiumin osuus hydroksiapatiitin luukudoksen kiteiden muodossa on merkittävin, vaikka veri, solukalvot ja solunulkoiset nesteet sisältävät myös kalsiumia.

Myxedema aikuisilla ja lapsilla: pretybial, ensisijainen, idiopaattinen

Endokrinologiassa myxedemaa pidetään kilpirauhan toimintahäiriön ja vaikean kilpirauhasen vajaatoiminnan vakavimmassa muodossa kilpirauhashormonisynteesin kriittisesti alhaisella tasolla tai sen täydellisellä lopettamisella.

Miksi ruumiinlämpötila on alle 36, 35,5: mikä tarkoittaa, mitä tehdä?

Henkilö on homeothermistä, eli lämminverisiä, ja sillä on vakiolämpötila, joka päivällä voi olla välillä + 36,5 ° C ja + 37 ° C. Mutta tämän alueen yläpuolella tai sen alapuolella oleva lämpötila on epänormaalia. 

Aivolisäkkeen prolactinommi naisilla, raskauden ja miesten kanssa

Aivolisäkkeen eturaajojen hormoneilla aktiivinen kasvain on prolaktinoma. Harkitse sen ulkonäkö, riskitekijät, oireet, diagnoosi- ja hoitomenetelmät.

Oxronoz

Okronoosi on suhteellisen harvinainen perinnöllinen sairaus, joka liittyy elimistön metabolisiin häiriöihin. Henkilöllä, jolla on diagnosoitu okkonista sairautta, havaitaan homo-gentaasin entsyymi-aineen puutos: tämä aiheuttaa homogeenisiinihapon välitöntä kerääntymistä. Ulkoisesti tämä ilmenee ihon varjossa, silmäseerumissa,

Kalsiumpitoisuuden puuttuminen naisilla, miehillä ja lapsilla: merkitsee sitä, miten tehdä

Kuinka usein, huonovointisuus, etsimme perusteensa, jos ne eivät ole. Yritetään syyttävät ongelmista ympäristön saastuminen, huono sää, huolimaton ja konfliktien työntekijät jne jne 

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.